Meniu

Radiografie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o radiografie in Tulcea si de un centru de imagistica pe care sa poti conta in ceea ce priveste calitatea aparaturii de examinare si acuratetea rezultatelor. Daca nu stii inca unde sa te indrepti pentru investigatie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre sectorul medical radiologic al clinicilor sau laboratoarelor private.

Citeste textul pana la sfarsit si afla ce optiuni ai in Tulcea pentru o radiografie de acuratete si in ce conditii se desfasoara procedura in ceea ce priveste aparatura, competentele personalului si alte aspecte care tin de confortul si de bugetul pacientilor.

Cat costa o radiografie in Tulcea?

Costul pentru o radiografie in Tulcea este, desigur, un aspect pe care vrei sa-l cunosti in avans, pentru a-ti pregati bugetul. De asemenea, este important sa stii daca clinica respectiva iti ofera posibilitatea decontarii prin Casa de Asigurari de Sanatate, in cazul in care esti contribuabil la fondul public. In tabelul de mai jos vei cunoaste numele centrului medical catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful practicat pentru o radiografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Visa Med
Clinica-Verificata
60-150 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-150 Ron
  • Medici profesionisti
  • Personal experimentat
  • Aparatura moderna
  • Rezultate de acuratete ale investigatiilor
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o radiografie in Tulcea?

Chiar daca ai aflat unde ar trebui sa mergi la radiografie in Tulcea, nu te poti opri aici, mai ales ca este vorba despre sanatatea ta si iti doresti cele mai bune servicii medicale. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrului medical, despre standardele de lucru, despre profesionalismul personalului, despre aparatura de radiologie si despre parerile pacientilor examinati si tratati aici. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Visa Med

Visa Med este un centru de diagnostic si tratament din Tulcea care se adreseaza pacientilor cu servicii de medicina muncii, consultatii de specialitate in obstretica-ginecologie, laborator de analize, investigatii de radiologie si imagistica medicala – radiografie, ecografie, si examinari pentru siguranta transporturilor. Clinica a fost infiintata in anul 2004 si are contract de colaborare cu CAS Tulcea, garantand si accesul gratuit al pacientilor asigurati la servicii, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Departamentul de radiologie este coordonat de dr. Keiani Noufar, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Clinica efectueaza toata gama de radiografii, pentru plamani, coloana, membre, torace, craniu, bazin, sold, piramida nazala, hipofiza, sa turcica, mandibula si articulatii temporo-mandibulare.

Pretul unei radiografii este cuprins intre 60 de lei, pentru o singura zona si o singura incidenta, si 150 de lei, pretul cel mai ridicat, pentru radiografia de articulatii sacro-iliace, cu doua incidente, fata si profil. 

Centrul de imagistica al Clinicii Visa Med este apreciat pentru profesionalismul medicilor si experienta personalului de la examinari, pentru tehnologia moderna utilizata la investigatii si pentru acuratetea rezultatelor. Pacientii spun insa ca centrul ar avea nevoie de imbunatatiri, in ceea ce priveste comportamentul grabit al asistentelor medicale si atitudinea personalului de la receptie, care este lipsit de solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Visa Med
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de promptitudine si acuratete la o radiografie in Tulcea, apeleaza cu incredere la centrul de imagistica prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici aparatura performanta, personal medical profesionist, promptitudine in examinari si o comunicare rapida a rezultatelor. Medicul tau curant va putea conta astfel pe imaginile obtinute cu raze X, pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat.