Meniu

Radiografie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intrebi cum ar fi cel mai bine sa procedezi pentru a face o radiografie in Vaslui, te incurajam sa discuti fie cu medicul de familie, fie cu cel specialist. Fiind o investigatie care foloseste razele X, cel mai bine ar fi ca totul sa decurga sub atenta supraveghere a cadrului medical competent. In timpul consultatiei de specialitate, medicul te poate intreba despre istoricul medical, care sunt simptomele cu care te confrunti si daca iei anumite medicamente. In cazul in care nu poate stabili un diagnostic precis, doctorul te poate indruma catre investigatiile imagistice, printre care se numara si radiografia. Pentru ca, in prezent, se folosesc aparaturi si echipamente moderne, imaginile generate sunt intotdeauna la o rezolutie ridicata, facilitand stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, cantitatea de radiatii folosita este mult mai redusa in comparatie cu aparaturile traditionale.

Citeste mai departe si descopera care este unitatea medicala din Vaslui la care poti apela cu incredere pentru a face o radiografie de calitate si pentru a beneficia de rezultate excelente. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta!

Cat costa o radiografie in Vaslui?

Inainte de a merge la cabinetul de specialitate, te invitam sa descoperi care este pretul pe care trebuie sa il achiti, de regula, pentru o radiografie in Vaslui. Descopera din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
90-200 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-200 Ron
  • Buna pregatire
  • Aparaturi performante
  • Diagnosticare corecta
  • Medici primari si specialisti
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru a face o radiografie in Vaslui?

Daca medicul specialist iti recomanda sa faci o radiografie in Vaslui in cel mai scurt timp posibil, pentru a putea sa stabileasca un diagnostic corect, atunci cel mai bine ar fi sa cunosti deja un centru de imagistica la care poti merge. Pentru ca stim ca timpul este pretios si vrem sa iti facilitam cautarile, in cele ce urmeaza iti vom prezenta tot ce trebuie sa stii despre unitatea din orasul tau in care poti beneficia de investigatii imagistice de calitate:

Recumed Clinic

Recumed Clinic este o unitate medicala muldisciplinara din Vaslui care are incorporat si un departament de imagistica, ceea ce iti ofera ocazia de a te programa pentru o radiografie. In aceasta sectie medicala vei face cunostinta cu o echipa de medici primari si specialisti, competenti in desfasurarea investigatiilor radiologice CT, RMN, ultrasonografice, senologie imagistica, urografie si osteodensitometrie. Iata care sunt investigatiile radiologice pentru care poti opta: radiografie la coloana, coccis, jonctiune dorso-lombara, craniu, umar, omoplat, clavicula, cot, antebrat, brat, pumn, mana, deget, stern, grilaj costal, bazin, femur, genunchi, gamba, glezna, antepicior, picior, calcaneu, toracica, renala etc. Pentru ca unitatea medicala dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, rezultatele investigatiilor sunt intotdeauna precise, iar pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic corect.

Costul pentru o radiografie incepe de la 90 lei pentru o radiografie pulmonara si ajunge la 200 lei pentru o radiografie la coloana vertebrala. 

Unitatea medicala dispune de o echipa medicala bine pregatita in imagistica, dar si de aparaturi performante, cu ajutorul carora actul medical desfasurat este intotdeauna precis. De asemenea, diagnosticarea este intotdeauna corecta, multumita imaginilor de o rezolutie ridicata. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data cu precizie, iar comunicarea telefonica este deficitara in unele situatii.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o radiografie in Vaslui si nu stii la care clinica poti apela? Centrul medical prezentat anterior este una dintre cele mai bune variante catre care iti poti indrepta atentia, datorita varietatii de servicii, dar si bunei pregatiri a medicilor.