Meniu

Radiologie pulmonara Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica in care sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Piatra Neamt si nu stii unde sa te adresezi pentru obtinerea unor rezultate concludente, care pot fi utilizate de medicul curant in stabilirea diagnosticului corect si a unui tratament adecvat? In articolul de fata vei gasi un ghid util, care te va ajuta sa te orientezi pe piata medicala privata din oras.

Citeste textul pana la final si afla unde trebuie sa mergi in Piatra Neamt, pentru a obtine examinarea de care ai nevoie.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Piatra Neamt?

Desi calitatea este argumentul hotarator, ea trebuie corelata intotdeauna cu pretul unui serviciu, principiu de la care o investigatie de radiologie pulmonara in Piatra Neamt nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru examinarile radiologice ale plamanilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
75-400 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 75-400 Ron
 • Act medical de calitate
 • Servicii integrate
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Investigatii de acuratete
 • Intarzieri in onorarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Antares Clinic
60-500 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 60-500 Ron
 • Clinica la standarde inalte
 • Aparatura moderna
 • Echipa medicala dedicata
 • Investigatii temeinice
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Piatra Neamt?

Cand vine vorba despre sanatatea ta, vrei sa apelezi intotdeauna la cei mai buni medici si la cele mai moderne tehnologii de investigatie, in acest caz la cele de radiologie pulmonara din Piatra Neamt. Pentru a te incredinta ca iei cea mai buna decizie in acest sens si ca alegi centrul medical care ti le poate oferi, in sectiunea urmatoare ai acces la informatii importante despre calitatea serviciilor, competentele personalului, aparatura de care dispun clinicile si la opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. MedLife Micromedica

La Centrul de Imagistica MedLife Micromedica din Piatra Neamt, te poti adresa cu incredere pentru o investigatie de radiologie pulmonara. Clinica asigura pacientilor acces la o gama larga de investigatii de radiologie conventionala, alaturi de investigatii performante de rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, ecografie, senologie, osteodensitometrie Dexa si radiologie dentara. Micromedica Piatra Neamt a fost infiintata in anul 1995 si face parte din reteaua Micromedica, preluata recent de Grupul MedLife, si dispune de centre de imagistica si in orasele Bacau, Roman, Targu Neamt si Bicaz. Unitatea medicala din municipiul resedinta a judetului Neamt este dotata cu echipamente de ultima generatie, achizitionate cu sprijin financiar prin proiectul POR 2014-2020. Alaturi de servicii de radiologie, clinica ofera si analize in laboratorul propriu acreditat, dar si consultatii si tratamente in 23 de specialitati. Micromedica este recunoscuta ca primul centru de imagistica din Neamt care a implementat tehnologia digitala pentru serviciile de radiologie.

Radiografie cardio-pulmonara cu o singura incidenta are pretul de 75 de lei. Un CT torace nativ te va costa 250 de lei, iar un CT torace cu substanta de contrast are un tarif de 400 de lei.

Centrul de imagistica din Piatra Neamt se remarca prin serviciile integrate, calitatea actului medical, echipamentele ultramoderne, investigatiile de precizie si competentele si experienta medicilor. In privinta organizarii programarilor si a activitatii receptiei, se inregistreaza nemultumiri din partea pacientilor. Acestea au legatura cu intarzierile in onorarea programarilor si cu atitudinea lipsita de amabilitate a angajatelor de la acest birou.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Micromedica
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic Gara din Piatra Neamt este o unitate medicala care se remarca prin serviciile de imagistica performanta, la care poti apela pentru radiologie pulmonara de calitate. Vei gasi aici o gama diversificata de consultatii si tratamente in peste 20 de specialitati medicale, analize medicale si examinari complete de radiologie si imagistica medicala: osteodensitometrie DEXA, computer tomograf, ecografie, teleradiologie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara, mamografie digitala si second opinion. In cele 5 clinici in reteaua Antares, la care pacientii din Moldova pot apela in orasele Piatra Neamt, Onesti si Botosani, pacientii au posibilitatea de a obtine un diagnostic imagistic cu metode moderne, aparatura de ultima generatie, contand pe experienta unui colectiv de 9 medici radiologi cu experienta.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 60 de lei pentru o singura incidenta (fata sau profil) si de 120 de lei pentru doua incidente (fata + profil). CT torace nativ are un tarif de 250 de ei, in timp ce CT cu substanta de contrast te va costa 500 de lei. 

Clinica se remarca prin calitatea serviciilor prestate, gratie echipamentelor moderne, investigatiilor amanuntite si echipei medicale dedicate. Totusi, unii pacienti au semnalat nemultumiri legate de receptie, unde personalul nu a dat dovada de o atitudine empatica si primitoare. De asemenea, organizarea programarilor ar putea fi imbunatatita, pentru a reduce timpii de asteptare inainte de consultatie.

Concluzii

Radiologia pulmonara in Piatra Neamt este bine reprezentata in centre de imagistica de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservita de medici bine pregatiti, cu experienta in coordonarea examinarilor si in elaborarea unui diagnostic imagistic caracterizat de acuratete. Poti accesa aici radiografii, computer tomograf si rezonanta magnetica nucleara la cele mai inalte standarde de calitate. 

In functie de investigatia de care ai nevoie si de disponibilitatile clinicilor, cu siguranta vei putea lua cea mai inspirata decizie pentru sanatatea ta, in urma lecturii articolului de fata, in care ai putut citi o prezentare obiectiva a centrelor de radiologie din municipiul resedinta a judetului Neamt.