Meniu

Radiologie pulmonara Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Datorita serviciilor de radiologie pulmonara din Pitesti, pacientii din judetul Arges au parte de un diagnostic imagistic de acuratete, care duce la identificarea problemelor de sanatate de care sufera si la stabilirea unui tratament adecvat pentru afectiunile respiratorii. Daca medicul ti-a recomandat o investigatie de acest tip, o poti efectua in clinici medicale de top, care dispun de aparatura avansata si de personal specializat cu experienta.

Citeste pana la final articolul de fata pentru a descoperi unde trebuie sa mergi in Pitesti pentru o examinare de radiologie pulmonara caracterizata de precizie si promptitudine in comunicarea rezultatelor.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Pitesti?

Desi pretul unui serviciu medical nu este cel mai important aspect legat de acesta, vrei sa stii cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Pitesti, pentru a-ti pregati din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru examinari.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
S. Sf. Nicolae
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 45 Ron
 • Spital modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Personal dedicat
 • Investigatii cu rezultate precise
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica Sante
110 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Examinari prompte
 • Rezultate de acuratete
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor
Centrul Medscan
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Centru de imagistica modern
 • Situat in centrul orasului
 • Locuri de parcare
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de ultima ora
 • Personal profesionist
 • Investigatii de acuratete
 • Comunicare rapida a rezultatelor
Clinica SCM Necula
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara este 120 Ron
 • Investigatii de calitate
 • Locatie accesibila
 • Personal cu experienta
 • Interior curat si primitor
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
RX Radiologia 1
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Aparatura moderna
 • Investigatii de acuratete
 • Rezultate comunicate rapid
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie pulmonara din Pitesti

Inainte de a suna la una dintre clinicile cu servicii de radiologie pulmonara din Pitesti, mentionate mai sus, ai nevoie sa iti confirmi ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si pentru obtinerea unui diagnostic corect. Pentru asta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrelor de imagistica din clasament, despre echipamentele de care dispun, despre medici si personalul tehnic si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Spitalul Sfantul Nicolae

Spitalul Sfantul Nicolae din Pitesti detine un centru de imagistica medicala, in care poti efectua o investigatie de radiologie pulmonara. Departamentul specializat pune la dispozitia pacientilor examinari complexe de tomografie computerizata, osteodensitometrie, ecografie, radiologie conventionala, electrocardiograma, spirometrie si oscilometrie. Spitalul este o unitate medicala privata, inaugurata in anul 2008, specializata in recuperare medicala si radioterapie, cu servicii de spitalizare de zi, spitalizare continua si in ambulatoriu. O echipa medicala de top, alcatuita din medici cu experienta in oncologie, radioterapie si reabilitare medicala si asistenti dedicati, deserveste clinica.

Pentru CT nativ pulmonar, pretul este de 300 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast, tariful este de 600 de lei. O radiografie pulmonara cu o incidenta (fata sau profil) te va costa 45 de lei.

Spitalul Sfantul Nicolae este o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, aparatura performanta, medici profesionisti, cu experienta, personal dedicat, tratamente eficiente si investigatii cu rezultate precise.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sfantul Nicolae
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

La Clinica Sante, pacientii pot conta pe unul dintre cele mai noi si avansate centre de imagistica din Pitesti, cu tehnologie de ultima generatie, ideala pentru investigatii de acuratete in radiologie pulmonara. Centrul are parteneriate cu producatorii Siemens si General Electric, achizitionand de la acestia aparatura necesara pentru examinari performante de CT, RMN, radiologie conventionala, mamografie, osteodensitometrie si ecografie. Printre dotari se numara echipamentele CT Siemens SOMATOM go.Top 128 slices, care permite obtinerea unor imagini detaliate si precise ale structurilor anatomice, intr-un timp scurt, RMN Siemens MAGNETOM Amira 1.5T, caracterizat prin claritatea imaginilor prelevate, si Siemens MULTIX Impact, pentru radiografii eficiente, clare si doza redusa de radiatii. Echipa de medici si tehnicieni este bine pregatita si preocupata sa ofere servicii la standarde inalte in conditii de maxim confort pentru pacienti.

CT nativ torace te va costa aici 475 de lei, iar CT cu substanta de contrast – 735 de lei. RMN torace nativ are pretul de 685 de lei, in timp ce pentru investigatia cu substanta de contrast vei plati 945 de lei. Pretul pentru o radiografie cardio-pulmonara este de 110 lei.

Centrul de imagistica si radiologie Clinica Sante din Pitesti se remarca prin calitatea serviciilor, prin aparatura de ultima generatie, profesionalismul personalului, promptitudinea examinarilor si rezultatele de acuratete. Unii pacienti spun ca se inregistreaza intarzieri in comunicarea rezultatelor.

3. Centrul Medscan

Centrul de Radiologie Medscan din Pitesti este o optiune de top pentru efectuarea unei investigatii de radiologie pulmonara, examinarile realizandu-se aici la standarde inalte, atat contra-cost, cat si prin decontare prin Casa de Asigurari, la prezentarea unui bilet de trimitere de la medicul de familie, un medic specialist sau un medic stomatolog. Oferta Medscan consta in radiografii conventionale, pe diferite segmente ale corpului, radiografii dentare, osteodensitometrie Dexa si ecografie generala. Echipamentul utilizat la radiografii este Fuji FDR Smart X, produs in Japonia, si asigura imagini de acuratete si o expunere redusa a pacientilor la radiatii.

O radiografie pulmonara cu o singura incidenta, fata sau profil, are pretul de 100 de lei. Pentru doua incidente vei plati 140 de lei.

Medscan este un centru de imagistica modern, situat intr-o zona accesibila din centrul orasului Pitesti, prevazut cu locuri de parcare, in care pacientii au acces la servicii de calitate, echipamente de ultima ora, personal profesionist si investigatii de acuratete, comunicate rapid.

4. Clinica SCM Necula

Clinica SCM Necula din Pitesti, specializata in radiologie si imagistica medicala, ofera servicii de radiologie si ecografie pe diverse segmente ale corpului, radiologie pulmonara, radiologie de coloana, radiografie de membre, craniu, sinusuri, piramida nazala, renovezicala, precum si examinari ultrasonografice, ecografie mamara, de tiroida, pelvina sau ecografie generala. Unitatea medicala are contract de colaborare cu CAS, prin urmare, se pot face investigatii atat contra-cost, cat si cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau un medic specialist. Doi medici bine pregatiti elaboreaza prompt pacientilor diagnosticul imagistic, dupa examinare.

Tariful pentru o radiografie pulmonara este de 120 de lei.

Clinica SCM Necula este apreciata pentru investigatiile de calitate, profesionalismul si experienta personalului si pentru locatia accesibila, curata si primitoare. Totodata, faptul ca serviciile se pot deconta prin CAS constituie un plus pentru pacientii asigurati in sistemul public.

5. RX Radiologia 1

RX Radiologia 1 este o clinica de imagistica medicala din Pitesti, cu mai multe puncte de lucru, in unul dintre acestea fiind disponibile si investigatii de radiologie pulmonara. Cabinetul de radiologie din Str. Dumbravei nr. 48 pune la dispozitia pacientilor ecografie generala, ecografie abdominala, ecografie pelvina, ecografie de sarcina, radioscopie cardiopulmonara, radioscopie membre, examene radiologice de tract digestiv si o paleta larga de radiografii: radiografie craniana, radiografie pulmonara, radiografie pe segmente de coloana, urografie minutata cu substanta de contrast, cistografie de reflux, sialografie, galactografia, sinusuri cu contrast, fistulografia cu substanta de contrast nonionica. In celelalte centre RX Radiologia 1 se efectueaza exclusiv investigatii de imagistica dentara. Pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist pot beneficia de gratuitatea investigatiilor, in limita plafonului de fonduri disponibil.

O radiografie pulmonara in acest centru te va costa 100 de lei. Pentru radioscopie cardio-pulmonara, pretul este de 150 de lei.

Aparatura moderna, investigatiile de acuratete si rapiditatea primirii rezultatelor sunt puncte forte ale interactiunii cu aceasta clinica. Mai sunt unele aspecte de imbunatatit in activitatea ei, pacientii acuzand timpul de asteptare mare si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Imagistica medicala este un domeniu bine reprezentat la clinicile si centrele private din municipiul resedinta a judetului Arges si poti face o investigatie de radiologie pulmonara in Pitesti la standarde inalte in cadrul acestora. Poti efectua in oras toata gama de investigatii radiologice avansate: radiologie conventionala (radiografii), rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, cu sau fara substanta de contrast. Medici cu o buna pregatire si experienta bogata coordoneaza examinarile si interpreteaza imaginile preluate prin diferite tehnici. Posibilitatea decontarii prin Casa de Asigurari de Sanatate Arges si comunicarea prompta a rezultatelor investigatiilor sunt alte trasaturi ale serviciilor de top ale unitatilor medicale care figureaza in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.

Nu amana efectuarea examinarii plamanilor recomandata de medicului curant si adreseaza-te clinicii din Pitesti potrivite, in functie de tipul de investigatii disponibile, pentru efectuarea unei radiografie, CT sau RMN.