Meniu

Radiologie pulmonara Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea plamanilor este esentiala, de ea depinzand starea de bine a intregului organism, de aceea privesti cu maxima seriozitate recomandarea de a face o investigatie de radiologie pulmonara in Suceava. Daca nu stii unde sa mergi pentru a obtine un rezultat de acuratete la examinarea plamanilor, in articolul de fata vei gasi informatiile necesare pentru a putea lua o decizie bine informata in alegerea centrului de imagistica spre care sa te indrepti.

Citeste textul pana la sfarsit si afla unde gasesti in Suceava cele mai bune servicii de radiologie pulmonara si in ce conditii se desfasoara investigatiile.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Suceava?

La orice serviciu medical de care ai nevoie, te interesezi in prealabil de pretul acestuia, iar o investigatie de radiologie pulmonara in Suceava nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ar trebui sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru aceasta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Examinari prompte
 • Medici profesionisti
 • Rezultate precise ale investigatiilor
Cabinete Areni
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara este 80 Ron
 • Gama diversa de servicii
 • Medici cu experienta
 • Curatenia din interior
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de radiologie pulmonara din Suceava

Inainte de a suna pentru o programare la o investigatie de radiologie pulmonara in Suceava, vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si ca alegi centrul de imagistica in care sa poti primi un rezultat precis, pe care medicul tau sa il poata folosi la stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat. Pentru aceasta, iti sunt necesare cateva amanunte din activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatiile cu ajutorul carora ai putea sa faci propria evaluare a standardelor de calitate din unitatile medicale respective. Vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre aparatura disponibila, despre medici si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. FizioMed

Clinica FizioMed din Suceava ofera servicii medicale in diverse specialitati, proceduri de tratament si recuperare, precum si investigatii de imagistica: osteodensitometrie DEXA, radiologie digitala – radiologie  pulmonara, radiologie coloana, radiologie de membre, de craniu si sinusuri, radiografie pelviana, si examinari diverse prin ultrasonografie la adulti si copii. Pentru a efectua o radiografie nu este necesara programarea in avans. Radiografiile de calitate superioara se realizeaza cu ajutorul aparaturii medicale ultra performante, echipamentul Proteus XR/f digital radiography system GE, care face examinarea mai usoara pentru personalul medical si mai confortabila pentru pacienti. Doi medici radiologi cu experienta furnizeaza interpretarile precise ale imaginilor prelevate cu raze X. FizioMed functioneaza in Suceava cu doua puncte de lucru. Pentru radiologie, este necesar sa te adresezi Centrului FizioMed din strada Ana Ipatescu.

Pretul pentru o radiografie pulmonara cu o incidenta este de 80 de lei. Pentru doua incidente vei plati suma de 100 de lei.

Centrul este apreciat pentru serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie, promptitudinea cu care se realizeaza examinarile, profesionalismul medicilor si rezultatele precise ale investigatiilor. Unii pacienti sunt de parere ca ar trebui imbunatatit comportamentul personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

Cabinete Medicale Grupate Areni este numele sub care se regaseste Policlinica Suceava, institutie medicala de traditie in acest oras, inca din anul 1962, careia te poti adresa pentru investigatii de radiologie pulmonara. Aceasta ofera pacientilor servicii in majoritatea specialitatilor clinice si servicii paraclinice de imagistica medicala: ecografie, ecografie Doppler, radiografie si mamografie. Vei putea efectua aici radiografie craniana in pozitii speciale, radiografii pe segmente de coloana, radiografie de torace si hemotorace, radiografie abdominala pe gol, radiografie de membre superioare si radiografie de bazin.

Tariful pentru o radiografie de torace este de 80 de lei. Pentru hemitorace vei plati aceeasi suma. 

Pacientii apreciaza la aceasta policlinica diversitatea de servicii, experienta medicilor si curatenia din interior. Pe de alta parte, policlinica nu functioneaza intr-o cladire renovata, exista intarzieri in onorarea programarilor, iar atitudinea personalului medical se aseamana cu cea dintr-un spital de stat.

Concluzii

Daca ai nevoie de servicii de radiologie pulmonara, in Suceava vei putea realiza investigatia prescrisa de medicul curant la clinici si centre de imagistica cu experienta in acest domeniu. Unitatile medicale din clasamentul prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit dispun de aparatura moderna, pentru efectuarea de radiografie pulmonara sau tomografie computerizata la torace. Medici profesionisti, cu experienta, iti vor oferi un diagnostic imagistic complet, util pentru identificarea cauzelor simptomelor pe care le resimti si pentru stabilirea unui tratament eficient.