Meniu

Balneologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recuperarea medicala nu poate sa fie completa fara sedintele de balneologie din Bucuresti, care sunt deseori recomandate de medicul specialist. Indiferent ca este vorba despre o recuperare in urma unui accident de masina sau in urma unei interventii chirurugicale, sedintele de balneologie nu trebuie sa lipseasca pentru o vindecare completa. Acestea ajuta semnificativ la recuperarea flexibilitatii, dar si a echilibrului corpului, sesizandu-se imbunatatiri considerabile de la o zi la alta.

Fiind vorba de Bucuresti, exista o multime de centre medicale care furnizeaza tratamente si terapii balneare la standarde superioare. Stim ca poate fi dificil sa gasesti o institutie medicala pe care sa te poti baza, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate clinici din capitala catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi toate ingrijirile medicale de care ai nevoie.

Care este pretul unei sedinte de balneologie in Bucuresti?

Inainte de a merge la un cabinet de balneologie in Bucuresti iti recomandam sa te informezi corespunzator cu privire la preturile aplicate pentru o sedinta. De regula, costurile difera de la o clinica la alta in baza a mai multor factori, cum ar fi calitatea si performanta aparaturilor folosite. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit mai jos un tabel in care sunt afisate toate preturile practicate pentru o astfel de sedinta terapeutica la clinicile din Bucuresti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Balneologie
Rating
Website
SES
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul unei sedinte de Balneologie este 40 Ron
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
 • Servicii, investigatii si proceduri ireprosabile
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Servicii si specialitati multiple
 • Mediu confortabil si primitor
Spitalul Foisor
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Balneologie este 50 Ron
 • Tratamente si sedinte balneare ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Terapii si proceduri precise
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Nerespectarea programarilor
Rosana Medical
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Balneologie este 50 Ron
 • Echipe de medici bine pregatite
 • Profesionalism si experienta vasta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Gestionarea programarilor este deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete de balneologie din Bucuresti

Daca te-ai hotarat sa soliciti ajutorul unui medic specializat in balneologie in Bucuresti pentru a beneficia de tratamente terapeutice eficiente pentru o vindecare mult mai rapida, ai intrat pe articolul potrivit. In cele ce urmeaza iti prezentam topul celor trei clinici promise, cu prezentarile de rigoare. Iata care sunt cele mai bune optiuni din capitala, dar si ce impresie au ceilalti pacienti cu privire la serviciile pe care le ofera:

1. SES

SES este un centru de recuperare din Bucuresti care asigura tuturor pacientilor tratamente si terapii de balneologie puse in aplicare de medici cu experienta in domeniu. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2015 si inca de la inceput reprezinta un sprijin pentru pacienti cu probleme reumatice sau care au trecut recent printr-o interventie chirurgicala complexa. Din fericire, SES se afla si in colaborare cu CAS, astfel incat pacientii sa beneficieze de anumite servicii si proceduri decontate. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, contribuind la efectuarea ireprosabila a urmatoarelor servicii: osteodensitometrie, tratamente balneare, servicii de medicina fizica, geriatrie, kinetoterapie, masoterapie si fizioterapie.

Pretul pentru o sedinta de balneologie este de 40 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, multumita calitatii superioare a serviciilor si tratamentelor medicale. Centrul de recuperare medicala este echipat cu aparaturi si echipamente de actualitate, care faciliteaza efectuarea serviciilor, investigatiilor si procedurilor medicale. In plus, echipa de medici da dovada de profesionalism si implicare, asigurand tuturor pacientilor un mediu confortabil si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre SES
Vezi Pareri

2. Spitalul Foisor

Spitalul Foisor este o unitate spitaliceasca de ortopedie traumatologie din Bucuresti, care practica, la ora actuala, si tratamentel de balneologie. In anul 1984, dupa demolarea Spitalului Clinic Brancovenesc, Clinica de Ortopedie-Traumatologie din acest spital, condusa de prof. dr. Oleg Medrea, s-a mutat in actualul complex de cladiri sub numele de Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie „Foisor”. Spitalul are un departament special conceput de recuperare, medicina fizica si balneologie, in cadrul caruia se desfasoara urmatoarele: recuperare pentru pacientii care sufera de afectiuni reumatismale degenerative, recuperare postoperatorie, dupa luxatii, fracturi si entorse, dupa afectiuni abarticulare, tratamente, terapie Shockwave, electroterapie, terapie cu unde scurte, cu ultrasunete, magnetoterapie, etc.

Pretul unei sedinte de balneologie este de 50 lei.

Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, actionand prompt pentru pacientii cu diverse probleme osteoarticulare. Pe langa tratamentele si sedintele de balneologie practicate intr-o maniera ireprosabila, se remarca si utilizarea unor aparaturi de ultima generatie, prin care toate tratamentele, terapiile si procedurile puse in aplicare sunt precise. Din pacate, programarile nu sunt respectate, conform unor recenzii postate in mediul online.

3. Rosana Medical

In completarea celor doua institutii medicale, iti prezentam si clinica Rosana Medical, unde poti beneficia de sedinte balneologice in Bucuresti. Fiind o policlinica moderna, este echipata cu aparaturi si echipamente performante, de ultima generatie, prin intermediul carora echipele medicale pot desfasura un act medical corect. Departamentul de balneologie este coordonat de doi medici experimentati: dr. Ramona Manolache, medic primar si dr. Alina Dorcea, medic specialist. Consultatiile puse la dispozitie in cadrul acestui departament sunt gratuite, prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Pe langa balneologie, clinica mai cuprinde si specialitatile urmatoare: medicina interna, neurologie, psihiatrie, diabet si nutritie, ortopedie, urologie, ecografie abdominala, urologica, fizioterapie, psihologie, pneumologie, reumatologie.

Sedinta de balneologie este de 50 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, pacientii si-au exprimat in mare parte multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Echipele de medici sunt bine pregatite, experimentate si profesioniste, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar tratamentele aplicate sunt atent personalizate in functie de patologii. Cu toate acestea, orele programarilor nu sunt respectate de fiecare data, creand neplaceri in randul pacientilor.

Concluzii

Ai trecut recent printr-o interventie chirurgicala complexa si ai nevoie sa urmezi un anumit plan de recuperare, in care sunt incluse si serviciile de balneologie? In Bucuresti, iti prezentam cele trei centre medicale de mai sus, in cadrul carora vei beneficia de servicii si tratamente ireprosabile. Nu iti neglija sanatatea si nu amana vizitele la medicul specialist cand vine vorba de procesul de recuperare, pentru ca totul sa decurga cat mai bine. Afla ce trebuie sa stii si apeleaza la un ajutor de specialitate.