Meniu

Chiropractor Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care iti doresti sa-ti faci o programare la un chiropractician in Alba Iulia, dar n-ai idee care sunt clinicile la care isi desfasoara activitatea specialisti din domeniu, articolul de fata te poate ajuta cu mai multe informatii in acest sens. De asemenea, daca nu gasesti un centru care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, poti opta pentru o clinica din orasele invecinate. 

Chiar daca exista mai multe centre de recuperare medicala in Alba Iulia, nu toate au un portofoliu de servicii suficient de variat incat sa includa si chiropractica. De aceea, primul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a te programa la o intalnire cu un terapeut este sa te asiguri ca acesta dispune de competentele necesare, pentru a te ajuta sa obtii tratamentul de care ai nevoie. 

Cat costa o consultatie cu un chiropractician in Alba Iulia? 

Costul unei consultatii efectuate de un chiropractician din Alba Iulia sau din alt oras din tara poate sa difere, in functie de pregatirea terapeutului si de celelalte servicii care sunt incluse in pret. In scopul de a-ti face cautarile mai usoare, am pregatit tabelul de mai jos, in care este prezentat numele clinicii din oras care ofera servicii de tip chiropractica, alaturi de pretul lor:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
RealMed
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Chiropractica 300 Ron
  • Personal calificat
  • Ingrijire medicala la domiciliu
  • Experienta in domeniu
  • Promptitudine
  • Program extins
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica te poti duce pentru a beneficia de serviciile unui chiropractician in Alba Iulia?

Cea mei eficienta metoda prin care poti beneficia de serviciile unui chiropractician in orasul Alba Iulia este programandu-te la o consultatie in cadrul clinicii prezentate mai jos. Pe langa detaliile legate de personalul medical si de serviciile oferite de acesta, in descrierea clinicii au fost incluse si informatii utile despre experienta prin care au trecut cei care au beneficiat de servicii:

RealMed 

Cu un personal care a acumulat pe parcursul activitatii sale mai bine de 15 ani de experienta in domeniu, clinica RealMed reprezinta optiunea ideala a celor care au nevoie de servicii medicale profesioniste, inclusiv de o sedinta de chiropractica, in Alba Iulia. De aceasta ramura de servicii se ocupa Tiberiu Cibereac, chiropractician si maseur specializat in toate tipurile de masaj. Tratamentul este impartit in trei etape, iar numarul ideal de sedinte variaza in functie de situatia pacientului. Personalul clinicii face tot posibilul sa asigure conditii optime de confort, astfel incat tratamentul sa se desfasoare conform planului. Mai mult decat atat, RealMed este cel mai mare furnizor de ingrijiri medicale la domiciliu din judet, ceea ce contribuie la starea de bine a pacientului. Programul clinicii este unul extins: 7 zile din 7, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. 

Pentru serviciile de chiropractica, pretul este de 300 de lei. Suma acopera transportul la domiciliu, materialele necesare si manopera. 

Cei care au beneficiat de serviciile oferite de RealMed au avut doar cuvinte de lauda de adus la adresa personalului medical de aici, intrucat acesta iese in evidenta prin amabilitate, promptitudine si profesionalism. In plus, tratamentele oferite sunt de o calitate superioara. Cu ajutorul sprijinului oferit de echipa clinicii, multi pacienti au reusit sa treaca peste durerile de care sufereau, ceea ce i-a determinat sa recomande tratamentul tuturor celor care se afla intr-o situatie similara. 

Vezi parerile pacientilor despre RealMed 
Vezi Pareri

Concluzii

In final, daca esti de parere ca expertiza unui chiropractician din orasul Alba Iulia te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, n-ai de ce sa mai eziti! Programeaza-te la o consultatie, pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care ti le poate aduce aceasta terapie. In functie de complexitatea cazului tau, chiropracticianul iti va recomanda numarul ideal de sedinte.