Meniu

Drenaj limfatic Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Optiunile in materie de drenaj limfatic in Bucuresti, sector 4 sunt variate, astfel ca te poti programa oricand la o astfel de procedura terapeutica prin care este stimulat sistemul limfatic pentru a elimina fluidele in exces, toxinele si alte deseuri celulare din tesuturi. 

In acest articol, iti prezentam un clasament cu 5 centre si saloane din Bucuresti, sectorul 4, in care se efectueaza drenaj limfatic. In fiecare dintre aceste locatii, se remarca terapeutii cu o pregatire solida in domeniu si cu experienta, dar si aparatura de ultima generatie pe care acestia o utilizeaza pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii lor.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Bucuresti, sector 4?

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic efectuata in Bucuresti, sectorul 4 variaza de la un centru la altul. In tabelul de mai jos sunt consemnate aceste tarife, astfel incat sa stii ce buget trebuie sa pregatesti pentru o sedinta, dar si pentru un abonament cu mai multe sedinte de drenaj limfatic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Terapie Miscare
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 80 Ron
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Drenaj limfatic manual
 • Terapeuti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Fizioterapie si kinetoterapie
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera placuta
Movkinetic
70 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 70 Ron
 • Terapeuti cu experienta
 • Drenaj limfatic manual si drenaj limfatic cu aparat
 • Aparatura ultramoderna
 • Atmosfera placuta
 • Kinetoterapie si fizioterapie
 • Diverse proceduri de recuperare
 • Masaj terapeutic
Centrul Salus
170 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 170 Ron
 • Drenaj limfatic manua
 • Terapeuti cu experienta
 • Echipamente performante
 • Masaj, pilates, yoga
 • Locatie accesibila
 • Oferte speciale
 • Servicii pe baza de abonamente
Premier Salon
80 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 80 Ron
 • Gama variate de proceduri de remodelare
 • Drenaj limfatic cu aparat de presoterapie
 • Programari rapide
 • Terapeuti cu experien
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Abonamente
Kineto Help
75 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 75 Ron
 • Terapeuti cu experienta
 • Drenaj limfatic manual sau cu aparatul
 • Sala spatioasa
 • Atmosfera placuta
 • Locuri de parcare in fata cladirii
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti face drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 4

Descopera in continuare care sunt cele 5 clinici in care poti beneficia de drenaj limfatic manual sau cu aparatul in sectorul 4 din Bucuresti!

1. Terapie pentru Miscare

In centrul Terapie pentru Miscare din sectorul 4, Bucuresti se realizeaza drenaj limfatic manual pentru mai multe probleme: picioare umflate, din pricina insuficientei venolimfatice, membre inferioare umflate din cauza histerectomiei, limfedemul bratului, in urma mastectomiei sau in edemul post-traumatic (fracturi, entorse, luxatii, traumatisme). Pe langa tratamentul intensiv decongestionant, terapeutii le mai ofera pacientilor si metode de automanageriere a problemelor: autodrenaj, imbracaminte de compresie, exercitii pentru activarea pompei venolimfatice. Centrul de fizioterapie mai ofera si alte servicii, pe langa drenaj limfatic: kinetoterapie, fizioterapie, terapie Vojta, terapie Schroth, terapie manuala, kinesiotaping, reeducare posturala, crioterapie, reeducare uroperineala, masaj terapeutic, terapie geotermala si terapie McKenzie. Echipa centrului este alcatuita din medici de reabilitare medicala si fizioterapeuti cu experienta.  

O sedinta de drenaj limfatic pe care o vei efectua la acest centru costa 80 de lei. Daca doresti sa achizitionezi un abonament cu 5 sedinte, tariful va fi de 350 de lei.

Clientii au optat pentru serviciile acestui centru atat pentru recuperarea postpartum, cat si dupa accidentari sau in cazul unor afectiuni. Datorita profesionalismului echipei, care este alcatuita din terapeuti bine pregatiti si la curent cu noile abordari, oamenii au reusit sa se recupereze in conditii foarte bune, spunand ca procesul terapeutic a decurs cu placere, pentru ca atmosfera din centru este placuta, iar echipamentele utilizate sunt de buna calitate si moderne. 

Vezi parerile pacientilor despre Terapie pentru Miscare
Vezi Pareri

2. MovKinetic

La MovKinetic, poti beneficia de drenaj limfatic manual, dar si de drenaj limfatic prin intermediul echipamentelor moderne, și anume costumul alcatuit din mansoane care se aplica pe picioare, abdomen si brate. Serviciile sunt asigurate de o echipa de terapeuti specializati in traumatologie sportiva, recuperare fizica si ortopedie care propun metode si terapii personalizate pentru fiecare pacient. Pe langa drenaj limfatic, in centrul din sectorul 4 se mai pun la dispozitie si alte servicii: terapie Tecar, laser de inalta frecventa, ultrasunet, electroterapie, crioterapie, stretching, terapie manuala, masaj terapeutic, presoterapie, kinetoterapie in traumatologie sportiva, medical flossing, dynamic tape si multe altele. Procedurile se efectueaza cu aparatura moderna, instrumente high-tech si tehnologii, care imbunatatesc puterea, controlul elasticitatii, miscarea neuromotorie, dezvoltarea musculara si care accelereaza regenerarea tesuturilor.

O sedinta de drenaj limfatic are un cost de 70 de lei, insa daca doresti un abonament de 5 sedinte, tariful este de 300 de lei.

Echipa de kinetoterapeuti si fizioterapeuti de la MovKinetic este apreciata pentru solutiile eficiente si pentru abordarea profesionista si atenta, lucruri care i-au ajutat pe multi oameni in procesul de recuperare. Si aparatura ultramoderna din centru a contribuit considerabil la o experienta placuta si la rezultate bune, indiferent de problema cu care s-au prezentat pacientii in acest centru.

3. Centrul Salus

Pentru drenaj limfatic in sectorul 4 din Bucuresti te poti adresa si Centrului Salus, unde se efectueaza acest tip de masaj terapeutic manual, numit si masaj de detox. Terapeutii de aici recomanda acest masaj si dupa liposuctie, in combinatie cu compresia recomandata de chirurg, pentru reducerea umflaturilor, atenuarea durerii si atenuarea neregularitatilor pielii. Drenajul se efectueaza manual, prin aplicarea usoara a presiunii cu scopul de a impinge si stimula limfa.  Centrul Salus pune la dispozitie si programe de pilates, sesiuni de yoga si sedinte de masaj, care sunt concepute pentru a le oferi oamenilor o stare de bine si rezultatele de care au nevoie. Persoanele care lucreaza la birou si petrec mult timp pe scaun pot opta pentru serviciile acestui centru pentru a corecta problemele cauzate de aceasta lipsa de activitate fizica. Fiecare client poate beneficia de pachete special concepute pentru nevoile sale.

In Centrul Salus, o sedinta de drenaj limfatic, cu o durata de 50 de minute, costa 170 de lei. Un abonament de 5 sedinte costa 800 de lei, iar unul de 10 sedinte costa 1.600 de lei.

Ambianta placuta si relaxanta, curatenia si terapeutii bine pregatiti, care i-au motivat constant, sunt lucruri pentru care bucurestenii apreciaza serviciile acestui centru si pentru care il recomanda tuturor celor care au nevoie de relaxare si de o solutie de tratament personalizata.  In plus, clientii mai spun ca locatia este accesibila si ca sunt puse la dispozitie in mod constant oferte speciale, printre care si la masajul de drenaj limfatic, anticelulitic sau de relaxare.

4. Premier Salon

Salonul Premier este situat in sectorul 4 din Bucuresti si ofera o gama variata de proceduri de remodelare corporala non-invaziva si masaje, printre care si drenaj limfatic. Intr-un cadru intim si relaxant, terapeutii de la Premier Salon ii intampina pe clienti cu un masaj adaptat nevoilor lor: anticelulitic, cu pietre vulcanice, cu bambus, reflexogen, sportiv. Masajul de drenaj limfatic se realizeaza cu aparatul de presoterapie 3001, care implica folosirea mansoanelor speciale, cu 4 camere, care se pozitioneaza peste picioare. Procedura este recomandata pentru diminuarea stresului, tratarea celulitei, imbunatatirea trofismului pielii, prevenirea varicelor si a tromboflebitei, dar si pentru slabit, in combinatie cu electrostimularea. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 80 de lei, pentru 40 de minute, iar la abonamentul de 10 sedinte se aplica o reducere de 10%. Pentru abonamentele de minim 20 de sedinte se aplica o reducere de 15%, in anumite conditii.

Acest salon a primit aprecieri pentru faptul ca este foarte curat si pentru personalul profesionist si amabil. Din acest loc, oamenii au plecat cu o stare de bine, relaxati si cu rezultate bune in privinta tratamentelor urmate. Clientii spun ca au beneficiat de programari rapide si de oferte, iar ca aceste aspecte au cantarit mult in imbunatatirea experientei lor in aceasta locatie cu servicii variate.

5. Kineto Help

Te poti programa la o sedinta de drenaj limfatic si la Kineto Help din sector 4, Bucuresti. Efectele acestui masaj se pot observa prin intarirea sistemului imunitar, eliminarea apei si a toxinelor din corp. Drenajul limfatic se realizeaza atat manual, cat si cu aparatul special de limfomasaj. Kineto Help este o clinica de recuperare medicala ce pune la dispozitia bucurestenilor servicii de: kinetoterapie, gimnastica medicala, masaj terapeutic si de relaxare. Sala este dotata cu  numeroase echipamente moderne: biciclete ergometrice, steppere, benzi de alergat, spaliere, aparate de terapie combinata, pentru electroterapie si ultrasunete. Echipa de specialisti de la Kineto Help este formata din terapeuti cu experienta si cu o abordare care sustine echilibrul perfect dintre minte si corp. 

O sedinta de drenaj limfatic cu aparatul special de limfomasaj costa 75 de lei si are o durata de 20 de minute. Sedinta de drenaj limfatic manual are un tarif de 90 de lei, pentru 30 de minute, iar un abonament de 10 sedinte drenaj limfatic si 10 sedinte kinetoterapie  costa 1.580 de lei.

Vizitele in aceasta locatie se transforma in experiente placute pentru pacienti, pentru ca terapeutii sunt bine pregatiti, comunicativi si amabili, iar aparatura este performanta. Curatenia, spatiul generos si aerisit, locurile de parcare din fata cladirii, atmosfera prietenoasa, varietatea si calitatea procedurilor sunt alte aspecte pozitive de care se pot bucura oamenii.

Concluziile noastre

Fie ca beneficiezi de drenaj limfatic manual sau prin intermediul unui echipament special, in centrele din sectorul 4, Bucuresti, acesta este un tip de masaj cu numeroase beneficii pentru sanatate. Iata doar cateva dintre efectele asupra organismului: eliminarea toxinelor si a fluidelor in exces din tesuturi, ameliorarea edemelor post-chirurgicale, intarirea sistemului imunitar, relaxare si reducerea stresului.

In centrele de recuperare si saloanele pe care ti le-am prezentat sunt echipamente moderne, iar terapeutii au experienta, astfel incat sa te bucuri de un drenaj limfatic de calitate superioara, dar si de alte proceduri menite sa te ajute sa fii in cea mai buna forma.