Meniu

Drenaj limfatic Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru stimularea fluxului limfei si pentru imbunatatirea sistemului circulator limfatic, iti poti indrepta atentia catre un pachet de sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 5, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Drenajul limfatic este o tehnica manuala, ca un masaj bland, practicat de regula de kinetoterapeuti, fizioterapeuti sau maseuri profesionisti, cu efecte benefice asupra imbunatatirii calitatii somnului, flexibilitatii musculare. Reuseste sa diminueze limfedemele, inflamatia tisulara, stresul prelungit, modificarile cutanate si disfunctia limfatica, mai ales in cazul persoanelor supraponderale. Avand rezultate atat de benefice asupra corpului, drenajul limfatic este recomandat si de medicii specialisti in medicina sportiva sau recuperare medicala.

Din fericire, in sectorul 5 exista o multime de variante catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa incepi un abonament de sedinte de drenaj limfatic. Citeste mai departe si descopera care sunt centrele de recuperare si terapie catre care iti poti indrepta atentia in Bucuresti, dar si care sunt preturile practicate.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 5?

Inainte de a lua legatura cu o clinica sau cu specialisti in drenajul limfatic din Bucuresti, sectorul 5, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru o sedinta. Parcurge tabelul de mai jos si descopera care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Centrul Fiziorein
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 70 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte personalizate
 • Terapeuti experti
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoa
 • Mediu prietenos
WellCare
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 60 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Sedinte personalizate de drenaj limfatic
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
WeHeal Medical
150 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 150 Ron
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Sedinte personalizate de masaj
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
SwissMED Clinic
75 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 75 Ron
 • Interactiune excelenta cu terapeutii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Amabilitate si grija
Ais Clinic
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 50 Ron
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Aparaturi moderne si performante
 • Sedinte ireprosabile de drenaj limfatic
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre specializate in drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 5

Vrei sa incepi un abonament de sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 5, asa ca ai luat hotararea de a apela la un centru de specialitate? Citeste cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza si descopera care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare, dar si cat de eficiente sunt sedintele de terapie pe care specialistii le pun in aplicare:

1. Centrul Fiziorein

Centrul Fiziorein este o unitate de fizioterapie din Bucuresti, sectorul 5 la care iti poti face programare pentru un pachet de sedinte de drenaj limfatic. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea atat medici, cat si kinetoterapeuti profesionisti, care cunosc o multime de tehnici eficiente de masaj. Poti opta pentru un masaj efectuat cu ajutorul aparaturii moderne, dar si pentru masajul manual, executat de specialisti, in ambele cazuri obtinandu-se efectele dorite. 

Costul pentru o sedinta de 30 minute de drenaj limfatic este de 70 lei. Pentru stabilirea numarului de sedinte de care ai nevoie, poti solicita parerea medicului de recuperare medicala, consultatia de specialitate cu acesta fiind 180 lei.

Centrul de fizioterapie a primit o multime de aprecieri, datorita serviciilor ireprosabile care sunt puse in practica. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unor sedinte eficiente de tratament, dar si atent personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pentru ca echipa de terapeuti este experta, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Fiziorein
Vezi Pareri

2. WellCare

WellCare este o alta clinica medicala din sectorul 5 la care poti apela cu incredere pentru sedinte de drenaj limfatic la un personal competent si bine pregatit. Echipa de medici si terapeuti da dovada de o experienta vasta in desfasurarea tuturor serviciilor de recuperare medicala. Avand la  dispozitie un aparat performant, de ultima generatie, Combina Power Q 100, sedintele de drenaj limfatic sunt executate ireprosabil.

Costul pentru o sedinta de drenaj limfatic cu ajutorul aparatului este de 60 lei. Poti opta, de asemenea, si pentru un drenaj limfatic manual, pretul fiind de 150 lei pentru o sedinta de 50 minute. Pentru efecte de lunga durata, poti lua in considerare si pachetul de 10 sedinte, care costa 1.300 lei.

Activitatea desfasurata de medici si terapeuti este ireprosabila, fiecare avand competenta de a elabora sedinte personalizate de masaj si terapie in functie de necesitatile pacientilor. Pentru sedintele de drenaj limfatic se foloseste si un aparat performant, care contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente intr-un numar redus de sedinte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar atitudinea personalului este intotdeauna pozitiva.

3. WeHeal Medical

O alta unitate terapeutica la care poti apela cu incredere in Bucuresti, sectorul 5 este WeHeal Medical pentru aplicarea unor sedinte de drenaj limfatic la o calitate superioara. Membrii echipei de terapeuti dau dovada de o buna pregatire in domeniu si experienta vasta in aplicarea tehnicilor eficiente de drenaj limfatic. Daca optezi pentru serviciile acestui centru terapeutic, poti beneficia atat de sedinte de drenaj limfatic regional, dar si general.

Pretul pentru un pachet de 5 sedinte de drenaj limfatic regional este de 650 lei, iar pachetul de 10 sedinte este de 1.200 lei. De asemenea, poti alege si pachetul de 5 sedinte de drenaj limfatic general, care este de 1.150 lei sau chiar pachetul de 10 sedinte de 2.150 lei.

Clinica de fizioterapie dispune de o echipa bine pregatita, implicata, atenta la detalii si profesionista de terapeuti, care asigura tuturor pacientilor sansa de a beneficia de sedinte personalizate de masaj si terapie. Toti sunt atenti la nevoile pacientilor, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea specialistilor este pozitiva de fiecare data.

4. SwissMED Clinic

SwissMED Clinic este un centru de excelenta in medicina regenerativa si recuperare medicala din sectorul 5, unde pacientii au sansa de a se programa pentru un pachet de sedinte de drenaj limfatic. Colaborand constant cu centre de excelenta din Elvetia, SUA si Anglia, activitatea desfasurata in cadrul clinicii este imbunatatita constant. Avand la dispozitie tehnologia moderna Lymphastim, pacientii beneficiaza de sedinte ireprosabile de drenaj limfatic, atent adaptate in functie de propriile necesitati. Dispozitivul este folosit si in cazul pacientilor oncologici, care amelioreaza efectele neplacute resimtite in urma radioterapiei si chimioterapiei. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 75 lei. Daca iti doresti, poti opta si pentru masajul general, care este de 200 lei.

Clinica medicala este apreciata pentru serviciile si sedintele de masaj pe care le pune in aplicare, fiecare pacient avand parte de o interactiune excelenta cu terapeutii. Pentru ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, sedintele pot fi atent personalizate in functie de problemele fiecarui pacient, rezultatele obtinute fiind intotdeauna excelente. In plus, toata lumea este tratata cu amabilitate si grija.

5. Ais Clinics & Hospital

Ais Clinics & Hospital este o unitate de recuperare medicala din sectorul 5 pe care pacientii o iau in considerare pentru sedintele de drenaj limfatic. In cadrul acestei clinici isi desfasoara activitatea medici, kinetoterapeuti, fizioterapeuti si asistenti medicali cu o buna pregatire in domeniu, competenti in elaborarea unor sedinte personalizate de masaj. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, sedintele de drenaj limfatic sunt executate ireprosabil, fara durere sau disconfort, efectele obtinute fiind spectaculoase. 

Pretul pentru o sedinta de 30 minute de drenaj limfatic cu ajutorul aparaturii performante este de 50 lei. Ai si posibilitatea de a opta pentru drenajul limfatic manual, care este de 120 lei.

Echipa de terapeuti da dovada de o buna pregatire si atentie la detalii, asigurand fiecarui pacient sansa de a primi tratamentul corespunzator in functie de problemele cu care se confrunta. Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, sedintele de drenaj limfatic sunt ireprosabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data. In plus, din cauza solicitarilor multiple, personalul de la receptie nu preia prompt toate apelurile telefonice.

Concluzii

Iti doresti sa incepi un abonament de sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 5, dar nu stii care dintre clinicile de mai sus sunt de incredere? Cele cinci variante pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de sedinte ireprosabile si adaptate de drenaj limfatic, pentru a te bucura de rezultatele dorite.