Meniu

Drenaj limfatic Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnica terapeutica eficienta in stimularea sistemului limfatic, drenajul limfatic in Bucuresti, sectorul 6, reprezinta o modalitate prin care oricine isi poate imbunatati semnificativ sanatatea generala. Acesta sprijina imbunatatirea sistemului imunitar, reducerea balonarii si a senzatiei de picioare grele, bucurandu-te de rezultatele dorite inca din primele sedinte. La ora actuala, exista drenaj limfatic manual, practicat de un terapeut experimentat, dar si aparaturi special concepute pentru desfasurarea masajului, rezultatele obtinute in ambele cazuri fiind ireprosabile. Cei care isi doresc sa se bucure de efecte de lunga durata, cel mai bine ar fi sa isi indrepte atentia catre pachetele de sedinte sau catre abonamente. 

Daca locuiesti in sectorul 6 si vrei sa iei legatura cu un terapeut specializat in acest tip de masaj, cel mai bine ar fi sa iei in considerare cele cinci clinici pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Afla cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si cat de eficiente sunt sedintele terapeutice practicate.

Care este pretul unei sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6?

Inainte de a merge la o clinica echipata cu toate cele necesare pentru desfasurarea unui drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6, te incurajam sa iei in considerare tabelul de mai jos, in care iti afisam toate preturile practicate pentru o sedinta terapeutica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 50 Ron
 • Echipa profesionista
 • Buna pregatire
 • Terapeuti experimentati
 • Sedinte personalizate
 • Aparaturi moderne
 • Atmosfera primitoare
Atelierul de Slabit
153 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 153 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atitudine pozitiva
BodySecretSpa
60 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 60 Ron
 • Personal primitor
 • Amabilitate si profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte personalizate de drenaj limfatic
 • Rezultate excelente
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
Body Safe
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 100 Ron
 • Activitatea ireprosabila
 • Echipa profesionista de
 • Atentie la detalii
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate ireprosabile
 • Experienta placuta
Centrul Brancusi
80 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 80 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Amabilitate
 • Rezultate excelente
 • Echipamente moderne
 • Sedinte ireprosabile si personalizate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6

Medicul de recuperare medicala te-a indrumat sa beneficiezi de sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6, dar nu stii care clinici sunt cele potrivite? Te invitam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele cinci unitati terapeutice si medicale la care poti apela cu incredere. Afla, de asemenea, si cat de experimentati sunt terapeutii care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicilor amintite mai jos:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o clinica de ortopedie si recuperare medicala din sectorul 6 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o sedinta sau un pachet de sedinte de drenaj limfatic. In cadrul centrului medical isi desfasoara activitatea atat medici, cat si terapeuti specializati in traumatologie sportiva, acreditati in Tecar, dynamic taping, masaj, Graston technique, Kinesio Tape, ERGON, flossing band. Multumita echipamentelor folosite, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Poti opta atat pentru un drenaj limfatic manual executat de un expert in domeniu, cat si pentru drenajul efectuat printr-o tehnologie moderna. 

Costul pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 50 lei. In cazul in care vrei sa beneficiezi de abonamentul de 10 sedinte, costul total va fi de 450 lei.

Clinica dispune de o echipa profesionista, bine pregatita si experimentata de terapeuti care isi da tot interesul pentru ca pacientii sa beneficieze de sedinte de calitate si personalizate in functie de necesitatile fiecaruia in parte. De asemenea, in dotarile unitatii medicale exista si aparaturi moderne, cu ajutorul carora sedintele terapeutice si actul medical desfasurat sunt intotdeauna ireprosabile. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Atelierul de Slabit

Atelierul de Slabit este sustinut de clinica AS si asigura tuturor posibilitatea de a incepe sedinte terapeutice de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6. Centrul de frumusete a fost infiintat din dorinta de a le asigura pacientilor sansa de a beneficia de tratamente corporale si faciale impecabile. Echipa este formata din specialisti in remodelare corporala si estetica faciala, care au absolvit unitati universitare de renume si care au urmat o multime de cursuri de perfectionare. Pentru efectuarea sedintelor de drenaj limfatic se foloseste aparatul Esthetic Quirumed, cu ajutorul caruia terapia este una nedureroasa, relaxanta, prin aplicarea presiunii in diverse puncte ale corpului. Multumita expertilor in domeniu, fiecare sedinta de presoterapie este adaptata in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie porneste de la 153 lei, costul pentru o analiza corporala incepe de la 100 lei, iar cel pentru cantarirea si calcularea masei corporale tot de la 100 lei.

Unitatea terapeutica a primit o multime de aprecieri, multumita serviciilor de calitate, dar si aparaturilor de ultima generatie care se afla la dispozitia expertilor. Membrii echipei dau dovada de o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Sedintele de drenaj limfatic sunt atent personalizate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente de fiecare data. In plus, atitudinea terapeutilor este intotdeauna una calduroasa si pozitiva.

3. BodySecretSpa

BodySecretSpa este o alta unitate terapeutica din sectorul 6 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o sedinta de drenaj limfatic la standarde ridicate de calitate. Echipa de terapeuti care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui centru isi da tot interesul pentru ca pacientii sa beneficieze de rezultate excelente in urma tratamentelor corporale si faciale. Poti opta atat pentru drenaj limfatic manual, executat de terapeuti experti, dar si pentru presodrenaj, practicat cu ajutorul unor aparaturi moderne, de ultima generatie. Atat cel manual, cat si cel efectuat de aparat indeplinesc rezultatele dorite, datorita tehnologiei avansate.

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 60 lei. Daca ai in plan sa achizitionezi pachetul de 10 sedinte, tariful pe care il vei achita este de 500 lei, respectiv 650 lei pentru pachetul de 15 sedinte.

Personalul este primitor, atent la necesitatile pacientilor, amabil si profesionist, asigurand un mediu confortabil pentru toti cei care pasesc pragul cabinetului. Pentru ca echipa de terapeuti are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate sedintele de drenaj limfatic sunt personalizate. Rezultatele obtinute sunt excelente, clinica de o curatenie impecabila, iar amenajarea placuta.

4. Body Safe

Un alt centru terapeutic din sectorul 6 catre care iti poti indrepta atentia este Body Safe, locul in care poti beneficia de sedinte ireprosabile de drenaj limfatic, dar si unde poti face cunostinta cu o echipa profesionista de terapeuti. In cadrul salonului de infrumusetare isi desfasoara activitatea un personal bine pregatit de terapeuti, care asigura sedinte excelente de drenaj limfatic, special personalizate pentru fiecare pacient in parte.  

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic partial este de 100 lei, iar pacherul de 4 sedinte este de 359 lei. De asemenea, sedinta de drenaj limfatic total este de 150 lei, iar pretul pachetului format din 4 sedinte este de 559 lei.

Activitatea desfasurata in cadrul salonului de infrumsetare Body Safe este ireprosabila, multumita echipei de terapeuti profesionisti care isi desfasoara activitatea in cadrul sau. Personalul este atent la detalii, personalizeaza sedinte in functie de necesitatile pacientilor si asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, rezultatele obtinute sunt de fiecare data ireprosabile, toti bucurandu-se de o experienta placuta.

5. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi din sectorul 6 si-a inceput activitatea in anul 2009 si inca de atunci asigura pacientilor servicii medicale diverse si calitative, printre acestea numarandu-se si sedintele de drenaj limfatic. Departamentul de recuperare medicala este reprezentat de medici primari si specialisti, care au competenta de a pune in aplicare consultatii de specialitate, proceduri de fizioterapie, masaj terapeutic, sedinte de drenaj limfatic manual sau cu aparatura, masaj reflexogen si kinetoterapie. Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, rezultatele obtinute in urma sedintelor de drenaj limfatic corespund asteptarilor pacientilor.

Pretul pentru o sedinta de 15 minute de drenaj limfatic cu aparatura este de 80 lei, pachetul de 5 sedinte este de 275 lei, iar pachetul de 10 sedinte este de 440 lei. In privinta sedintelor de drenaj limfatic manual, pachetul de 5 sedinte costa 330 lei, iar pachetul de 10 sedinte – 605 lei.

Unitatea medicala dispune de echipe de terapeuti bine pregatiti, experimentati si amabili in desfasurarea actului medical. Pentru ca specialistii sunt orientati de fiecare data catre obtinerea unor rezultate excelente si avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, sedintele de terapie sunt ireprosabile si personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Esti in cautarea unei unitati terapeutice unde sa poti beneficia de sedinte de drenaj limfatic in Bucuresti, sectorul 6? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a avea parte de servicii de calitate, dar si de sedinte atent personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte.