Meniu

Drenaj limfatic Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu insomnia, celulita, senzatia de picioare grele si balonare, iar medicul specialist ti-a recomandat sa apelezi la ajutorul unor terapeuti care stiu cum sa aplice tehnica drenajului limfatic? In Deva, exista cateva institutii medicale specializate in procedurile de recuperare, in cadrul carora pacientii pot opta si pentru un drenaj limfatic realizat de catre un specialist. Stiai ca drenajul limfatic, aplicat cu regularitate, te poate ajuta sa invingi senzatia neplacuta de maini si picioare reci, pe langa tratarea afectiunilor mentionate anterior? 

Tocmai din acest motiv, iti recomandam sa iei in considerare lista de clinici din Deva pe care ti-am pregatit-o in cele ce urmeaza, unde vei putea sa ai parte de o echipa profesionista si priceputa. Tehnicile aplicate de specialisti sunt dobandite in ani de practica, astfel ca, nu fi surprins sa afli ca majoritatea terapeutilor care activeaza in domeniul recuperarii medicale au o experienta vasta.

Care este costul unei sedinte de drenaj limfatic in Deva?

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic in Deva se stabileste, de regula, in functie de renumele clinicii in care se desfasoara, dar si in functie de pregatirea cadrelor medicale in domeniu. Nu exista multe situatii in care preturile aplicate sa fie similare, tocmai de aceea conteaza foarte mult sa te documentezi inainte de a merge la o institutie medicala, pentru a-ti pregati un buget corespunzator. De mentionat mai este si faptul ca tariful stabilit pentru o sedinta poate suferi modificari in favoarea ta in cazul in care optezi pentru un abonament. Iata care sunt costurile de care trebuie sa stii in Deva:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Unique Care Spa
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 130 Ron
 • Profesionalism, implicare si experienta vasta
 • Rating ridicat
 • Tehnici eficiente de drenaj limfatic
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera placuta, relaxanta si confortabila
Nor Beauty Salon
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Rezultate ireprosabie
 • Perseverenta, promptitudine si buna pregatire
 • Atmosfera relaxanta
 • Tehnici eficiente de drenaj limfatic
 • Tehnologii avansate si aparaturi de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in drenaj limfatic in Deva

Acum ca ai afla preturile pentru o intalnire cu un specialist in drenaj limfatic in Deva, iti punem la dispozitie si descrierile clinicilor pe care ti le recomandam, pentru a te informa complet despre fiecare in parte. Pe langa dotarile principale si buna pregatire a echipei medicale, afla care este si impresia celorlalti pacienti cu privire la serviciile de care au beneficiat:

1. Unique Care Spa

Unique Care Spa este un centru Spa pentru sanatate, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea specialisti in practicarea drenajului limfatic in Deva. Centrul a fost fondat in anul 2007 de catre Diana Purdea, care s-a specializat in mai multe tehnici terapeutice sub indrumarea unor profesori de renume si a unor cursuri de formare. Printre acestea sunt amintite si: masajul de recuperare, asajul de corectie bioenergetica, tehnici de eliberarea tensiunii interioare, drenaj limfatic manual, masajul japonez Yumeiho, masaj terapeutic, hirudoterapie (terapie cu lipitori). Cabinetul este echipat cu toate dotarile necesare, astfel incat procedurile terapeutice sa fie puse in aplicare, cu scopul obtinerii unor rezultate ireprosabile.

Costul aplicat pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 130 lei pentru 60 minute, iar un abonament de 10 sedinte costa 1000 lei. 

Profesionalismul, implicarea, priceperea si experienta vasta acumulata de-a lungul timpului sunt principalele motive pentru care pacientii au acordat un rating ridicat, declarandu-se multumiti de serviciile aplicate. In cadrul departamentului de recuperare medicala se pun in aplicare o multime de proceduri terapeutice, printre care si drenajul limfatic, iar rezultatele obtinute sunt cele mult asteptate. Produsele si echipamentele folosite sunt de incredere, iar atmosfera din salon este una placuta, relaxanta si confortabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Unique Care Spa
Vezi Pareri

2. Nor Beauty Salon

Nor Beauty Salon este o varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de un drenaj limfatic in Deva de calitate. Datorita tehnologiilor avansate utilizate si a aparaturilor de ultima generatie, numarul necesar de sedinte necesar este mult mai redus in comparatie cu alte tehnologii. Pe langa echipamentele performante, in cadrul Nor Beauty Salon isi desfasoara activitatea si o echipa profesionista de terapeuti, care a acumulat o experienta vasta in aplicarea procedurilor si care asigura un program personalizat de recuperare. Pe langa drenajul limfatic, salonul mai aplica si urmatoarele proceduri corporale: ultrasunete focalizate, masaj transdermic, crioradiofrecventa, mezoterapie corporala, radiofrecventa si impachetari cu parafina. Tot in cadrul acestui salon din Deva se mai pot lua in considerare si sedintele de epilare definitiva, dar si procedurile faciale, efectuate de specialisti. 

Tariful practicat pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 120 lei.

Salonul de infrumusetare a primit multe aprecieri, in special pentru rezultatele ireprosabile obtinute intr-un numar redus de sedinte. Echipa de terapeuti si specialisti da dovada de implicare, perseverenta, promptitudine si o buna pregatire, asigurand o atmosfera relaxanta si primitoare pentru toata lumea. In plus, procedurile de recuperare, printre care si drenajul limfatic, sunt puse in aplicare prin intermediul unor tehnologii si aparaturi de ultima generatie.

Concluzii

Daca te-ai hotarat si tu sa faci o schimbare in viata ta si vrei sa pui in aplicare un anumit numar de sedinte de drenaj limfatic la un cabinet specializat din Deva, iti poti indrepta atentia cu incredere catre variantele amintite anterior. Vei avea parte de o atmosfera relaxanta, in care terapeutii cu experienta te vor ajuta sa obtii rezultatele mult dorite.