Meniu

Fizioterapie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa urmezi un anumit numar de sedinte de fizioterapie in Giurgiu pentru a beneficia de un proces eficient de recuperare medicala? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi cele trei centre de fizioterapie din orasul tau pe care le-am selectat cu atentie in cele ce urmeaza. Uneori, in cazul unor conditii cronice, rezultatele nu apar din primele sedinte, tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca gasesti un centru medical de incredere, la care sa mergi de drag pentru toata perioada de recuperare. 

In Giurgiu, desi nu ai la dispozitie atat de multe centre de reabilitare ca in orasele mari, tot vei reusi sa gasesti o institutie medicala care sa cuprinda aceasta specialitate si care sa iti puna la dispozitie proceduri eficiente de fizioterapie. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit chiar noi un top trei al celor mai frecventate centre.

Care este costul unei sedinte de fizioterapie in Giurgiu?

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie in Giurgiu este influentat, in multe cazuri, de abonamentul ales, de aparaturile utilizate in timpul terapiei, dar si de renumele unitatii medicale. Din fericire, daca esti pacient asigurat, exista sansa sa optezi pentru un cabinet medical care se afla in relatii contractuale cu CAS, avand astfel ocazia sa optezi pentru servicii decontate. Iata care este pretul pentru o procedura de fizioterapie in orasul tau, daca totusi nu prinzi loc liber la procedurile decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Clinica Galen
Clinica-Verificata
18-45 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 18-45 Ron
 • Profesionalism, experienta vasta si atentie sporita
 • Proceduri personalizate de fizioterapie
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Atmosfera relaxanta
 • Act medical corect
Armonia Clinique
20-49 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-49 Ron
 • Personal calificat, amabil si profesionist
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Preturi accesibile
 • Proceduri personalizate de fizioterapie
 • Mediu placut, relaxant si confortabil
Fitpro Therapy
20-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-60 Ron
 • Echipa calificata, bine pregatita si implicata de terapeuti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte eficiente de fizioterapie
 • Mediu primitor si relaxant
 • Planuri personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in fizioterapie in Giurgiu

Locuiesti in Giurgiu si te-ai hotarat sa iti faci programare la o clinica de fizioterapie din oras pentru a pune in practica un anumit numar de proceduri terapeutice? Atunci topul celor trei clinici despre care iti vorbim in cele ce urmeaza este pentru tine. Descopera care sunt dotarile principale ale acestora, dar si ce impact au avut aceste institutii medicale asupra pacientilor:

1. Clinica Galen

Galen este un centru modern de recuperare din Giurgiu, in care se desfasoara proceduri de fizioterapie la standarde superioare. Echipa de medici si terapeuti are competenta de a pune in aplicare servicii personalizate, care vizeaza tratarea afectiunilor pacientilor intr-un mediu sigur si specializat. Cand vine vorba de sedintele fizioterapeutice aplicate, cei interesati au ocazia de a opta pentru: curent galvanic, curenti diadinamici, cu impulsuri, Trabert, interferentiali, stimulare nervoasa electrica, transcutanata, ultrasunete, magnetoterapie, terapie Tecar, laser, radiatii infrarosii, terapie cu aerosoli, drenaj limfatic si terapie cu parafina. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea un medic specialist in recuperare medicala, dr. Victor Razvan Stanel, absolvent al Facultatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti, rezidentiat la spitalele Elias si Bogdasar din Bucuresti. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 18 lei si ajunge la 45 lei in functie de procedurile aplicate.

Echipa Galen este profesionista, experimentata si acorda un nivel ridicat de atentie pacientilor, acordand planuri eficiente si personalizate de fizioterapie, in urma unei consultatii de specialitate. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotare sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la imbunatatirea actului medical si la conturarea unei atmosfere relaxante.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Galen
Vezi Pareri

2. Armonia Clinique

Armonia Clinique este un centru de recuperare medicala din Giurgiu, unde se desfasoara proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj pentru pacientii cu diverse probleme locomotorii, musculare, articulare si osoase. Pe langa echipa de terapeuti, care reuseste sa duca la bun sfarsit un act medical de calitate, se remarca si prezenta dr. Loredana Niculae, medic specialist in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Aceasta are rolul de a efectua consultatii de specialitate, de a elabora planuri personalizate si de a ajuta pacientii sa previna aparitia afectiunilor sau durerilor pe care le experimenteaza. Din pachetul de servicii de fizioterapie care sunt puse in aplicare la Armonia Clinique se remarca si: laserterapie, terapie cu ultrasunete, Tecar, magnetoterapie, drenaj limfatic Deep Oscilation, electrostimulare, electroterapie, curenti si parafina. Echipamentele si aparaturile la care terapeutii si cadrele medicale au acces sunt de ultima generatie, contribuind considerabil la indeplinirea unor proceduri eficiente cu efect de lunga durata.

Tariful aplicat pentru o procedura de fizioterapie porneste de la 20 lei si ajunge la 49 lei.

Personalul este calificat, amabil, profesionist, implicat si priceput in actul medical, oferind pacientilor proceduri personalizate de fizioterapie pentru o recuperare adecvata. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotari sunt de o performanta ridicata si moderne, preturile sunt accesibile, rezultatele ireprosabile, iar mediul de desfasurare a terapiilor este placut, relaxant si confortabil.

3. Fitpro Therapy

Fitpro Therapy este un cabinet specializat in recuperare medicala, care pune in aplicare sedinte de kinetoterapie, fizioterapie, osteopatie si masaj in Giurgiu. Echipa de terapeuti si specialisti pune la dispozitia tuturor programe individualizate adaptate patologiei fiecarui pacient, in care sunt combinate proceduri terapeutice pentru o vindecare cat mai eficienta. De asemenea, clinica FitPro Therapy ofera de asemenea programe de relaxare si ingrijire corporala prin sedintele de masaj de relaxare, masaj anticelulitic si proceduri de fizioterapie estetica. Dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de rezultate ireprosabile, intr-un mediu corespunzator. Printre procedurile fizioterapeutice puse in aplicare sunt amintite si: laserterapie, terapie cu ultrasunete, Tecar, crioterapie, termoterapie, terapia cu lumina Bioptron, curenti diadinamici, galvanici, interferentiali.

Costul pentru o sedinta de fizioterapie la Fitpro Therapy incepe de la 20 lei si ajunge la 60 lei.

Cabinetul specializat in recuperare medicala este apreciat de pacienti, datorita serviciilor si procedurilor eficiente de care acestia au parte. Echipa este calificata, bine pregatita, implicata si amabila, iar echipamentele si aparaturile la care terapeutii au acces sunt la standarde europene. Sedintele de fizioterapie sunt eficiente, planurile elaborate sunt precise, mediul de desfasurare a activitatii este primitor si relaxant.

Concluzii

Mai sus ti-am prezentat unele dintre cele mai apreciate clinici si cabinete de fizioterapie din Giurgiu, in cadrul carora ai posibilitatea de a descoperi o echipa medicala profesionista, bine pregatita cu acces la cele mai moderne si performante aparaturi pentru intreprinderea unui act medical de calitate. Apeleaza la ajutorul lor si bucura-te de o reabilitare medicala eficienta.