Fizioterapie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai ajuns la acest articol in urma unei cautari pe internet, inseamna ca vrei sa afli mai multe despre procedurile de care poti beneficia in materie de fizioterapie in Vaslui. Clinicile si centrele de recuperare medicala din oras iti pun la dispozitie o gama variata de terapii, de la magnetoterapie si laserterapie la terapie cu ultrasunete. 

Tratamentele difera, iar daca n-ai idee care este cel mai potrivit pentru tine, nu trebuie sa-ti faci griji, intrucat in cadrul clinicilor din Vaslui vei gasi terapeuti talentati si cu experienta in domeniu, care sunt pregatiti sa te ajute. Planul de tratament este personalizat, astfel incat sa raspunda la fix nevoilor tale. Printre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a lua o decizie in acest sens se numara bugetul, reputatia centrelor din oras si facilitatile pe care acestea le ofera. 

Cat costa serviciile de fizioterapie in Vaslui?

Costul fizioterapiei in Vaslui variaza in functie de tipul procedurii efectuate si de numarul de sedinte pentru care ai optat. Exista persoane care au nevoie doar de cateva sedinte pentru a se simti mai bine, in timp ce pentru altele este recomandat un plan de tratament complex, care include mai multe proceduri. In tabelul de mai jos sunt prezentate sumele de la care pornesc aceste preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Masaj FKT
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Fizioterapie 50 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Bioanaliza
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 40 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Consultatii gratuite prin bilet cu trimitere
Recumed Clinic
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 50 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Ingrijiri la domiciliu
 • Conditii optime de igiena
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera proceduri de fizioterapie in Vaslui

In topul de mai jos sunt prezentate trei clinci care ofera proceduri de fizioterapie in orasul Vaslui, impreuna cu informatii relevante legate de activitatea lor, precum tarifele practicate, portofoliul de servicii si opinia generala a persoanelor care au beneficiat deja de tratamentele elaborate de terapeutii din cadrul lor. Foloseste-te de toate aceste detalii pentru a lua o decizie cat mai buna: 

1. Masaj Fizioterapie si Kinetoterapie 

In cadrul cabinetului de Masaj, Fizioterapie si Kinetoterapie din Vaslui isi desfasoara activitatea Diana Bogos, care a efectuat studii la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, dar si la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Alte servicii de care pot beneficia persoanele care aleg sa viziteze acest cabinet sunt masajul, drenajul limfatic si chiropractica. Cu privire la procedurile de fizioterapie, acestea sunt non-invazive si nu provoaca nici durere, nici alte senzatii neplacute. Elementele folosite pentru efectuarea acestor terapii sunt caldura, presiunea, curentul electric si lumina. O sedinta de fizioterapie dureaza 45 de minute, iar efectele sale se pot vedea imediat. Cei interesati isi pot rezerva un loc la cabinet cu ajutorul numarului de telefon. 

In mod normal, costul fizioterapiei este de 50 de lei, dar oamenii pot beneficia de acest serviciu si la pretul redus de 35 de lei. 

Exista mai multe persoane care recomanda cabinetul de Masaj, Fizioterapie si Kinetoterapie al Dianei Bogos datorita serviciilor de calitate pe care aceasta le asigura. In plus, atmosfera de la cabinet este una placuta, care le permite oamenilor sa se relaxeze in timpul tratamentului. Alte aspecte pe care le-au apreciat clientii sunt profesionalismul si implicarea. 

Vezi parerile pacientilor despre Masaj Fizioterapie si Kinetoterapie 
Vezi Pareri

2. Bioanaliza 

Infiintat inca din anul 2001, scopul laboratorului Bioanaliza nu este doar de a oferi analize medicale oamenilor care au nevoie de ele, ci si servicii de fizioterapie, tot la sediul din Vaslui. Realizarea acestor proceduri este posibila prin intermediul aparaturii performante, pe de-o parte si pe de-alta parte, datorita echipei de profesionisti care isi desfasoara activitatea aici. Printre dotarile cabinetului de fizioterapie se afla aparatul de terapie cu ultrasunete Physioson Basic, cel pentru electrostimulare, Atilla Digit si cel pentru electroterapie, Nervostim. Din echipa cabinetului fac parte Dr. Cristian Stefan Buruiana si Dr. Rodica Liana Bezerghian, medici specialisti in balneo-fizioterapie, dar si asistenti precum Angela Bucur si Mihaela Adochitei. In plus, oamenii pot beneficia de o consultatie de specialitate gratuita pe partea de recuperare medicala printr-un bilet cu trimitere de la medicul de familie. 

Pretul serviciilor de fizioterapie incep de la 40 de lei. 

Ratingul pozitiv obtinut de laboratorul medical Bioanaliza se datoreaza serviciilor de calitate pe care acesta le pune la dispozitia tuturor celor interesati. Mai mult decat atat, personalul medical da dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data cand interactioneaza cu un pacient. 

3. Recumed Clinic

Clinica Recumed pune la dispozitia pacientilor un portofoliu impresionant de servicii medicale, de la analize, la investigatii si proceduri de fizioterapie, toate in Vaslui. Personalul clinicii este alcatuit din medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum Dr. Andrei David, respectiv Dr. Oana-Andreea Balbuzan. Procedurile de fizioterapie efectuate la aceasta clinica sunt terapia cu ultrasunete, laserterapia, curenti diadinamici, magnetoterapia, terapia cu parafina, ionizarea etc. Persoanele interesate pot opta si pentru terapia combinata, care consta in efectuarea a doua proceduri. Efectuarea tuturor acestor servicii este posibila datorita echipamentului de ultima generatie din dotarea clinicii. In plus, clinica face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de igiena, pentru ca pacientii sa se simta cat mai in siguranta in timpul vizitei. 

Tarifele procedurilor de fizioterapie incep de la 50 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, mai multe persoane au trecut pragul clinicii Recumed, in scopul de a beneficia de servicii de calitate. Cele care recomanda clinica aduc in discutie intelegerea si grija pe care personalul medical o are fata de pacient. Au existat si experiente mai putin placute, din cauza nerespectarii programarilor si a lipsei de organizare, ceea ce a dus la un timp de asteptare mult mai mare. 

Concluzii 

Prin urmare, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un program de recuperare medicala alcatuit din proceduri de fizioterapie si nu numai in Vaslui este sa alegi una din clinicile prezentate mai sus. Pe urma, vei discuta cu personalul de la receptie pentru a stabili data si ora la care te vei prezenta la clinica. Restul detaliilor legate de tratament vor fi lamurite in timpul consultatiei de specialitate cu medicul sau terapeutul ales.