Meniu

Gimnastica gravide Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a beneficia de antrenament sanatos atat pentru conditia ta fizica, de viitoare mama, cat si pentru dezvoltarea bebelusului pe care il porti in pantece, poti accesa sesiuni de gimnastica gravide in Bucuresti. In articolul de fata vei descoperi care sunt centrele de top care iti ofera posibilitatea de a face miscare intr-un mod sigur si controlat, sub indrumarea unui instructor competent.

Citeste textul pana la capat pentru a identifica o sala pentru gimnastica gravide in Bucuresti, unde sa te poti simti bine impreuna cu alte persoane care iti inteleg perfect conditia si cu care poti impartasi impresii si incurajari.

Cat costa o sedinta de gimnastica gravide in Bucuresti?

In aceasta perioada speciala din viata ta, esti grijulie cu propria sanatate, atat a ta, cat si a bebelusului si esti atenta la tot ce tine de calitate, precum si la bugetul familiei, de aceea vrei sa stii cat costa o sedinta de antrenament de gimnastica gravide in Bucuresti. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale si salilor de fitness in care este disponibil serviciul, precum si preturile practicate pentru o sesiune de miscare controlata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gimnastica gravide
Rating
Website
Centrul 9 luni
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitatea ofertei de cursuri
 • Informatii folositoare
 • Sedinte de gimanstica eficiente
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de viitorii parinti
 • Ambient placut
Fiziolife Medica
65 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 65 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Echipa tanara, motivata, serioasa si empatica
 • Terapeuti profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Terapii eficiente
 • Stare de bine in urma sedintelor
Centrul ProMama
120 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 120 Ron
 • Loc minunat pentru mamici si bebelusi
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si empatic
 • Cursuri cu informatii valoroase
 • Ambient curat
 • Oameni calzi si dedicati meseriei
Centrul K-Sport
60 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitatea de sporturi si activitati pentru copii si adulti
 • Personal profesionist
 • Experienta si buna pregatire
 • Dotari moderne
 • Interior curat
 • Spatiu limitat
MedicalGym
60 Ron
 • Pret Gimnastica gravide 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal competent
 • Terapeuti prietenosi si plini de solicitudine
 • Stare de relaxare si armonie
 • Exercitiile si terapiile au avut rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune servicii de gimnastica gravide in Bucuresti 

Vrei sa te simti cat mai confortabil in timpul sedintelor de gimnastica gravide in Bucuresti, sa contezi pe un instructor competent si empatic, sa ai parte de un ambient placut si de companie selecta, de aceea ai dori sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie in alegerea salii in care vei face antrenamentele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa te decizi. Vei afla despre calitatea serviciilor, competentele instructorilor, dotarile de care dispun centrele din top si opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul 9 luni

Centrul 9 luni din Bucuresti ofera o gama variata de servicii dedicate perioadei prenatale: curs Lamaze de pregatire nastere naturala, curs de puericultura si alaptare, curs de prim ajutor pentru bebelus, gimnastica gravide, masaj gravide, gimnastica si masaj bebe, webinarii pentru diversificare si autodiversificare bebe, pentru inceputul alaptarii, evenimente pentru gravide si servicii de ajutor dupa nastere. In cei peste 13 ani de experienta, centrul a organizat peste 9000 de ore de gimnastica gravide. Programul cuprinde o combinatie de exercitii din Pilates, yoga, gimnastica, fitball si stretching, insotite de exercitii pentru postura, respiratii toracale si abdominale, respiratii de travaliu si exercitii Kegel. Durata unei sedinte este de 90 de minute. Abonamentele disponibile contin 4 sedinte (30 de zile) sau 8 sedinte (45 de zile), dupa preferinte. Echipa Centrului 9 luni este alcatuita din sase membri: doi medici pediatri, un kinetoterapeut, un consultant in alaptare, un educator prenatal Lamaze si doula postpartum, un psihoterapeut, educator prenatal, consilier in alaptare.

Tarifele centrului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 60 de minute de gimnastica gravide vei plati aici 60 de lei.

Clientii centrului sunt incantati de activitatea acestuia, de serviciile de calitate, de diversitatea ofertei de cursuri, de informatiile folositoare primite aici, de sedintele de gimnastica eficiente, de profesionalismul, amabilitatea si empatia personalului, precum si de ambientul placut.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul 9 luni
Vezi Pareri

2. Fiziolife Medica

Fiziolife Medica este o clinica de recuperare medicala din Bucuresti, cu o paleta diversificata de servicii, care include: fizioterapie, kinetoterapie, kinesio taping, masaj, gimnastica pentru gravide, remodelare corporala, reflexoterapie, terapie la domiciliu, terapie online, fizioterapie baby, terapie Tecar, terapie Shockwave, terapie manuala ortopedica, terapie prin elongatie. Viitoarele sau prospetele mame pot beneficia aici de masaj prenatal, masaj postnatal, antrenamente cu exercitii fizice in timpul sarcinii, kinetoterapie pentru gravide. Centrul este infiintat si coordonat de dr. Ana Maria Florescu, care a adunat in jurul sau o echipa dedicata de fizio-kinetoterapeuti.

O sedinta de gimnastica pentru gravide are aici pretul de 65 de lei, pentru 30 de minute.

Pacientii clinicii considera ca Fiziolife Medica este o clinica moderna, cu servicii de calitate, deservita de o echipa tanara, motivata, serioasa, empatica si bine pregatita. Se mai mentioneaza in recenziile din mediul online aparatura de ultima generatie, terapiile eficiente si starea de bine din urma sedintelor.

3. Centrul ProMama

La Centrul ProMama, tinerele mame au posibilitatea accesarii de consiliere maternala si servicii diverse prestate de specialisti certificati international in domenii care tin de perioada prenatala – cursuri, masaj, gimnastica gravide, terapii, si de perioada postnatala – consiliere ingrijire bebelus, diversificare, alaptare, cursuri, servicii pentru bebelusi si wellness. Clinica a fost fondata de Sorana Muresan, consultant in alaptare IBCLC, educator prenatal Lamaze, specialist in ora-magica. Din echipa centrului mai fac parte dr. Marta Muresan, medic primar pediatru, doctor in medicina, cu experienta de peste 30 ani in neonatologie, consultanti in alaptare, kinetoterapeuti, terapeuti cu diverse specializari, consultanti in alaptare, psihoterapeuti. Gimnastica gravidei se bazeaza pe tehnici combinate de tip Pilates, stretching si aerobic, desfasurate in acorduri muzicale.

O sedinta de gimnastica gravide de 50 de minute are un tarif de 120 de lei.

Clientele centrului spun ca ProMama este un loc minunat pentru mamici si bebelusii lor, cu servicii de calitate, personal profesionist si empatic, cursuri si informatii valoroase pentru familiile cu copii, un ambient curat, cu oameni calzi si dedicati meseriei.

4. Centrul K-Sport

Centrul K-Sport din Bucuresti, infiintat de Lorand Kacso in anul 2002, se dedica activitatilor pentru sanatatea copiilor, promovand miscarea si o viata sanatoasa inca din pantecele mamei, si este dotat cu doua piscine, sali de balet, dans, salina, pentru practicarea exercitiilor fizice, atat pentru cei mici, cat pentru antrenamentele de gimnastica pentru gravide. Exercitiile fizice pentru gravide utilizeaza tehnici Pilates si sunt adresate viitoarelor mame in toate cele trei trimestre de sarcina, care prezinta adeverinta de la medicul ginecolog in care se certifica faptul ca sunt apte pentru efort fizic.

Pretul unei sedinte de gimnastica gravide in acest centru este de 60 de lei.

Clientii centrului se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestuia, de diversitatea de sporturi si activitati care pot fi practicate de copii si adulti, de personalul profesionist, bine pregatit si experimentat, de dotarile moderne si de curatenia din interior. Unele nemultumiri sunt legate de spatiul limitat al centrului.

5. MedicalGym

MedicalGym Bucuresti este un cabinet kinetoterapie, reflexoterapie, recuperare si masaj terapeutic, caruia te poti adresa pentru gimnastica de intretinere, gimnastica gravide, gimnastica si masaj pentru bebelusi, kinetoterapie pentru adulti si persoane de varsta a 3-a, kinetoterapie copii, kinetoterapie respiratorie pre si post operator, masaj capilar, masaj facial, masaj terapeutic si reflexoterapie. Miscarea asistata de un specialist are ca obiective mobilizarea articulatiilor gravidei, tonifierea musculaturii si deprinderea respiratiei controlate, de mare ajutor in timpul travaliului.

Tariful pentru o ora de gimnastica pentru gravide este de 60 de lei.

Pacientii sunt incantati de interactiunea cu acest cabinet, de serviciile de calitate, de personalul competent, prietenos si plin de solicitudine, dispus sa ajute la obtinerea unei stari de relaxare si armonie. De asemenea, se apreciaza ca exercitiile si terapiile efectuate aici au avut rezultate excelente.

Concluzii

Daca medicul ginecolog nu ti-a interzis activitatea fizica, poti beneficia de exercitii care iti vor mentine starea de bine si sanatatea, pregatindu-te pentru o nastere usoara, in cadrul unor programe de antrenamente de gimnastica gravide in Bucuresti. Le poti accesa in clinici si centre de medicina fizica, recuperare medicala si Sali de fitness, dotate cu echipamente moderne si deservite de personal specializat. Lasa-te pe mana profesionistilor din Capitala, care combina tehnici de Lamaze, Pilates, stretching, yoga si aerobic, pentru obtinerea celor mai bune rezultate si a unei conditii fizice excelente in timpul perioadei de graviditate.