Meniu

Kinetoterapie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Incontinenta urinara, durerile cronice de spate, sindromul de tunel carpian si boala Parkinson sunt probleme si afectiuni care pot fi vindecate sau ameliorate cu ajutorul kinetoterapiei. In Alba Iulia, din fericire, ai sansa de a te programa la o multime de institutii medicale specializate in recuperare medicala, unde se aplica seturi de exercitii kinetoterapeutice in prezenta unui personal de incredere si experimentat. De fapt, este chiar recomandat ca exercitiile fizice respective sa nu fie puse in aplicare individual acasa decat dupa ce pacientul reuseste sa le stapaneasca foarte bine in prezenta kinetoterapeutului. Practicarea inadecvata a acestora poate sa duca mai mult la inrautatirea afectiunilor, minimizand sansele de vindecare.

Mai jos, ti-am pregatit o lista cu cinci clinici si cabinete medicale de recuperare din Alba Iulia spre care iti poti indrepta atentia si pe care te poti baza pentru o vindecare treptata si eficienta. Citeste in continuare si descopera institutiile medicale care practica programe de kinetoterapie atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Alba Iulia?

Costul tratamentului cu proceduri de kinetoterapie in Alba Iulia variaza in functie de cabinetul pe care il alegi, dar si in functie de numarul necesar de sedinte pentru o vindecare completa. Tocmai de aceea, in tabelul de mai jos, ti-am pregatit tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie, pentru a-ti da seama orientativ cat te va costa in final:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
New Med Life
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 25 Ron
 • Implicare, profesionalism si o buna pregatire
 • Tratamente si proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipamente moderne
 • Rezultate ireprosabile
RealMed
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Servicii, tratamente si proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipamente moderne
 • Medici si terapeuti amabili, profesionisti si empatici
 • Experienta de peste 15 ani in domeniu
Star Medica
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Terapeuti experimentati si profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera prietenoasa si relaxanta
 • Rezultate ireprosabile
 • Proceduri kinetoterapeutice de calitate
Pilfis Lifestyle
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Amabilitate, seriozitate, punctualitate si atentie la detalii
 • Sedinte personalizate de kinetoterapie
 • Terapeuti cu experienta
 • Echipamente moderne si performante
BioTerapia
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Proceduri eficiente de kinetoterapie
 • Echipamente moderne si performante
 • Terapeuti implicati, profesionisti si experimentati
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Alba Iulia

Dintr-o singura sedinta la centrele de kinetoterapie din Alba Iulia vei avea ocazia de a beneficia de o serie de servicii in prezenta specialistilor, pentru a te bucura de o vindecare eficienta, indiferent cat de severa este problema de sanatate pe care o experimentezi. Citeste mai departe si descopera topul celor cinci clinici pe care ti l-am pregatit, dar si care a fost impactul clinicilor asupra pacientilor:

1. New Life Med

Institutia multidisciplinara New Life Med din Alba Iulia se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa apeleze la ajutorul unui program de recuperare medicala care sa includa si sedinte de kinetoterapie. Medicii si specialistii care fac parte din cadrul departamentului de recuperare, au competenta de a stabili un plan adecvat de exercitii pentru fiecare pacient in parte, pe baza consultatiilor de specialitate efectuate in prealabil. Se pun in aplicare proceduri de kinetoterapie activa, supravegheate de un profesionist, kinetoterapie pasiva prin tractiuni continue, discontinue, fixatii alternante, mobilizare fortata sub anestezie si prin terapia Yumeiho. Dotarile clinicii sunt la standarde superioare, cuprinzand echipamente moderne si performante. 

Costul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie activa este de 25/35 lei pentru 30/60 minute, iar o sedinte de kinetoterapie pasiva este de 35/60 lei pentru 30/60 de minute.

New Life Med este o clinica apreciata pentru serviciile, procedurile si tratamentele eficiente puse in aplicare, oferind randamentul dorit indiferent cat de severa este afectiunea pacientului. Echipa de specialisti si medici este un sprijin pentru pacienti, dand dovada de implicare, profesionalism si o buna pregatire in desfasurarea actului medical. Rezultatele sunt excelente, atmosfera din cabinet este prietenoasa si relaxanta, iar echipamentele folosite sunt moderne.

Vezi parerile pacientilor despre New Life Med
Vezi Pareri

2. RealMed

RealMed din Alba Iulia ofera servicii de recuperare medicala la domiciliu, printre care sunt amintite si procedurile de kinetoterapie individuala. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, personalul RealMed ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o consultatie de specialitate, in urma careia acestia pot obtine un plan eficient de recuperare, bazat strict pe afectiunile de care sufera. Principalul scop al kinetoterapeutilor este sa imbunatateasca mobilitatea articulara, rezistenta musculara, sa corecteze postura, controlul si echilibrul. Din gama procedurilor de kinetoterapie fac parte si: kinetoterapie profilaxie (activa), individuala (pasiva), de copii, gravide, gimnastica prenatala si postnatala, stretching, aplicare kinesio tape. Echipa de medici si terapeuti este si autorizata de Ministerul Sanatatii, Directia de Sanatate Publica si Casa de Asigurari de Sanatate. Echipamentele folosite sunt de o calitate superioara, contribuind la indeplinirea unui act medical reusit.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 100 lei, iar in acesta sunt incluse: transportul, materialele necesare si manopera.

Serviciile, tratamentele si procedurile aplicate sunt eficiente si adaptate in functie de nevoile fiecarui pacient in parte, iar echipamentele care se afla la dispozitia echipelor medicale sunt moderne, contribuind la desfasurarea unor sedinte corecte. Medicii si terapeutii de la RealMed care sunt specializati si in kinetoterapie sunt amabili, atenti la necesitatile pacientilor si profesionisti, prioritizand sanatatea si bunastarea pacientului.

3. Star Medica

Star Medica este un centru de recuperare medicala din Alba Iulia, care a fost infiintat in anul 2008, si se adreseaza pacientilor care au nevoie de un program personalizat de exercitii kinetoterapeutice. Echipa de terapeuti si medici este experimentata in domeniul recuperarii medicale, avand capacitatea de a pune in aplicare proceduri de kinetoterapie, fizioterapie, laserterapie, terapie manuala, masaj si intretinere corporala. Toate acestea au ca scop tratarea pacientilor care se confrunta cu patologii locomotorii sau ale coloanei vertebrale. Echipa este formata din: Adela Neamtu-Popescu, fizioterapeut si fondator, Denisa Schiau, Emanuela Roff, Florina Opruta, Raluca Ursu, Razvan Galata (fizioterapeuti). In cadrul sedintelor de kinetoterapie este integrata si tehnologia Power Plate, pentru obtinerea unor sedinte imbunatatite. Cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare, iar doritorii pot sa opteze pentru programul Angel’s Retreat, care consta in doua zile petrecute pe Valea Avrigului. In cadrul acestei calatorii, cei interesati pot opta pentru stretching, Yoga si kinetoterapie. 

Pretul pentru o sedinta de 30 minute kinetoterapie este de 100 lei, iar un abonament de 6 sedinte costa 500 lei. 

Personalul de terapeuti acorda o atentie sporita pentru pacienti, tratand cu seriozitate si eficienta afectiunile pe care acestia le experimenteaza. Echipamentele folosite sunt moderne, procedurile kinetoterapeutice aplicate sunt de calitate, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. In plus, atmosfera este prietenoasa si relaxanta, ceea ce contribuie semnificativ la inducerea unei stari de liniste sufleteasca.

4. Pilfis Lifestyle

Pilfis Lifestyle este o clinica de kinetoterapie si pilates medical din Alba Iulia, care se axeaza pe sanatatea pacientului si pe capacitatea acestuia de a se vindeca prin exercitiu. Echipa de kinetoterapeuti isi sprijina pacientii in timpul sedintelor, ii ghideaza si, in functie de afectiunea de care sufera, elaboreaza planuri personalizate de exercitii, astfel incat efectele pozitive sa fie obtinute inca de la primele sedinte. Cu o activitate de peste 15 ani in domeniu, sedintele de kinetoterapie sunt efectuate cu o multime de tehnici eficiente: trigger point dry needling, mobilizarea neurodinamica, drenaj limfatic manual, benzile kinesiologice, inductia miofasciala, osteopatie, GDS, Pilates medical. Aparaturile si echipamentele folosite sunt la performante si moderne, imbunatatind actul medical.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Amabilitatea, seriozitatea, punctualitatea, promptitudinea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile pentru care Pilfis Lifestyle este o clinica apreciata in orasul tau. Echipa de terapeuti de la departamentul de kinetoterapie pune in aplicare sedinte de calitate si personalizate in functie de necesitatile pacientilor. De asemenea, echipamentele la care terapeutii au acces sunt de o performanta inalta.

5. BioTerapia

BioTerapia este un centru de recuperare medicala din Alba Iulia, unde pacientii cu diverse probleme ale aparatului locomotor sau cu dureri la nivelul muschilor si articulatiilor pot beneficia de sedinte de kinetoterapie cu scopul de a se vindeca rapid si eficient. Echipa de profesionisti poate sa puna in aplicare proceduri de kinetoterapie atat pentru adulti, cat si pentru copii, ca metoda de recuperare dupa traumatisme, operatie, interventie neurochirurgicala, accident vascular. Toate aparaturile care se afla la dispozitia cadrelor medicale si terapeutilor sunt moderne si performante, indeplinindu-se un act medical corect.

Tariful aplicat pentru o procedura de kinetoterapie porneste este de 70 lei.

Procedurile de kinetoterapie care sunt puse in aplicare sub supravegherea cadrelor medicale BioTerapia sunt corecte si duc la obtinerea rezultatelor mult dorite. Echipamentele la care terapeutii au acces sunt moderne si performante, ajutandu-i pe pacienti sa isi realizeze exercitiile intr-o maniera corecta. Multumita sprijinului si implicarii personalului, atmosfera este relaxanta si primitoare. 

Concluzii

Sedintele de kinetoterapie efectuate la clinicile de recuperare medicala amintite anterior din Alba Iulia ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o reabilitare ca la carte, care vine la pachet cu rezultate excelente. Datorita profesionalismului si implicarii terapeutilor, si tu ai sansa de a te vindeca rapid si eficient in institutiile enumarate in topul de mai sus. Nu mai amana vizita la clinica de specialitate si prioriteaza-ti sanatatea.