Meniu

Kinetoterapie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti s-a recomandat sa aplici anumite proceduri de recuperare medicala in urma unei interventii chirurgicale, printre care se numara si sedintele de kinetoterapie? In Sectorul 1, ai la dispozitie o multime de clinici si cabinete medicale pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea procedurilor recuperatorii in prezenta unor medici specialisti si a unor kinetoterapeuti experti. Metodele si tehnicile aplicate au scopul de a te ajuta sa te vindeci si sa iti recapeti flexibilitatea, printr-un antrenament constant, efectuat la aparate de specialitate.

Pentru a-ti simplifica munca, in articolul de mai jos vei descoperi o lista cu unele dintre cele mai bune institutii medicale din Sectorul 1 catre care sa iti indrepti atentia pentru efectuarea unor proceduri corecte. Tehnicile terapeutice te vor ajuta sa iti imbunatatesti sistemul osteoarticular si neuromuscular, obtinand rezultatele dorite. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Sectorul 1?

Daca ai in plan sa incepi un program de sedinte de kinetoterapie in Sectorul 1, cel mai probabil iti doresti sa te interesezi cu privire la preturile practicate. Acestea pot fi diferite in functie de mai multe aspecte, cum ar fi aparaturile utilizate, numarul necesar de sedinte, dar si de experienta medicului, care este definitorie pentru obtinerea rezultatelor optime. Iata care sunt tarifele orientative aplicate la clinicile din Sectorul 1:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kinetic Perform.
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista, amabila si implicata
 • Tratamente personalizate
 • Proceduri corecte
 • Preturi accesibile
Recumed
100-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 100-120 Ron
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Centru privat modern
 • Atmofera primitoare
 • Curatenie
Novokinetic
100-180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 100-180 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Act medical de calitate
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera placuta
Green Vibe Medical
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Act medical de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Cabinet modern
IvaKinetic
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata, profesionista si atenta la detalii
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Tratarea eficienta a afectiunilor
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Sectorul 1

In cele ce urmeaza iti prezentam un top cinci al celor mai apreciate clinici din capitala, specializate in kinetoterapie in Sectorul 1, care sa te ajute in efectuarea procedurilor terapeutice de recuperare. Medicii specialisti si kinetoterapeutii sunt experimentati si au o buna pregatire, venind cu cele mai bune solutii, in functie de afectiunile pacientilor, indiferent cat de severe sunt. Citeste mai departe si descopera care sunt dotarile fiecarei clinici in parte:

1. Kinetic Performance

Kinetic Performance este o clinica de kinetoterapie din Bucuresti, Sectorul 1, specializata in procedurile terapeutice de recuperare pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Echipa medicala este formata din doctori cu experienta in acest domeniu, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii: exercitii de kinetoterapie, evaluarea aparatului locomotor, fizioterapie, oxigenoterapie hiperbarica, masaj si kinesiology taping. De asemenea, aparaturile si echipamentele aflate la dispozitia medicilor sunt de o calitate superioara, astfel incat procedurile aplicate sa fie efectuate intr-o maniera corecta. Tot cadrele medicale au competenta de a oferi un diagnostic corect, urmat de o recomandare de tratament adaptat in functie de necesitatile pacientului si de gravitatea problemei. 

Pretul pentru o sedinta de 90 de minute de kinetoterapie este de 120 lei.

Clinica a obtinut un rating maxim, multumita serviciilor medicale ireprosabile, dar si a rezultatelor pozitive de care pacientii au beneficiat. Echipa de medici si asistente este profesionista, amabila, atenta la detalii, orientata catre cele mai bune solutii, avand la dispozitie un echipament de ultima generatie, prin intermediul caruia procedurile si exercitiile fizice sunt realizate intr-o maniera corecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Performance
Vezi Pareri

2. Recumed

Centrul medical Recumed din Sectorul 1 este multidisciplinar, oferind o multime de servicii, printre care si procedurile de kinetoterapie, aplicate sub atenta supraveghere a medicilor specialisti. Acestia au o buna pregatire kinetoterapeutica si urmaresc realizarea urmatoarelor servicii: corectarea posturii si a aliniamentului corpului, cresterea fortei musculare, imbunatatirea rezistentei musculare, dezvoltarea mobilitatii articulare, coordonarea, controlul si echilibrul, antrenarea la efort, reeducarea respiratorie, reeducarea sensibilitatii si relaxarea. Programele au in centru procedurile de kinetoterapie pentru adulti, copii, supraponderali, pre si postnatale, stretching si kinesio tape. Din cadrul echipei de kinetoterapeuti fac parte si: Andreea Cherciu, Raluca Ciobanu, Ionut Donoiu, Elena Sima si Alexandra Vieru. In plus, echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta ridicata, avand scopul de a obtine rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie individuala (pasiva) este de 120 de lei, iar costul pentru o sedinte de kinetoterapie profilaxie (activa) este de 100 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii este dovada unei bune implicari intr-un act medical reusit. Echipa de medici si kinetoterapeuti este profesionista, amabila, atenta la nevoile pacientului si competenta in recomandarea sau efectuarea unor proceduri eficiente de recuperare, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Centrul privat este modern, dotat cu echipamente performante, iar atmosfera este primitoare.

3. Novokinetic

Novokinetic este o clinica deschisa in anul 2020, din Sectorul 1, specializata in recuperarea medicala si in procedurile kinetoterapeutice, care au ca scop tratarea pacientului fie ca se afla intr-o perioada de recupare dupa o interventie chirurgicala, fie ca sufera de o anumita afectiune osteoarticulara. Din cadrul echipei de specialisti fac parte medici primari, specialisti si fiziokinetoterapeuti profesionisti, care au competenta de a aplica tratamente si proceduri eficiente pentru un proces lin de vindecare si recuperare a pacientului. Pe langa kintoterapie, acestia sunt specializati si in fizioterapie, terapie manuala, recuperare medicala post Covid-19 si evaluarea aparatului locomotor. In cadrul clinicii se pot trata afectiuni ale umarului, genunchiului, probleme neurologice si reumatologice, multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile institutiei medicale. Pacientii pot opta si pentru abonamente sau sedinte de grup.

Tariful aplicat pentru o sedinta de grup de kinetoterapie la Novokinetic este de 100 lei, iar costul pentru o sedinta individuala este de 180 lei.

Clinica beneficiaza de un rating maxim, multumita recenziilor pozitive postate de pacienti. Echipa de medici primari, specialisti si fiziokinetoterapeuti este amabila, profesionista, cu o experienta vasta in domeniu si cu o buna pricepere in desfasurarea unui act medical de calitate. De asemenea, institutia medicala este dotata cu aparaturi si echipamente de o performanta inalta, prin intermediul carora procedurile efectuate sunt eficiente. 

4. Green Vibe Medical

Green Vibe Medical este o clinica specializata in recuperarea medicala in Sectorul 1, Bucuresti, in cadrul careia se efectueaza si proceduri kinetoterapeutice in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Principala misiune a clinicii este sa ii ofere pacientului un act medical ireprosabil, pentru a se vindeca sau recupera adecvat dintr-o afectiune sau dintr-o interventie chirurgicala. Institutia medicala are aparaturi de ultima generatie si dotari de calitate superioara, pentru efectuarea unor proceduri eficiente. Sala de kinetoterapie este echipata cu: bicicleta eliptica, bicicleta normala, banda de alergare, gantere, aparate multifunctionale, benzi elastice, saltele, spaliere, roata umana etc. Medicii au o experienta vasta in elaborarea unui tratament sau a unui plan de proceduri adaptate in functie de necesitatile pacientilor. Sedintele se adreseaza adultilor, copiilor si bebelusilor.

Pretul pentru o sedinta de 30 de minute de kinetoterapie este de 70 lei. Abonamentul de 5 sedinte porneste de la 300 de lei, iar cel de 10 sedinte – de la 500 lei.

Green Vibe Medical este o clinica de recuperare medicala apreciata de pacienti. Echipa de profesionisti este orientata catre cele mai bune solutii, este amabila, procupata de obtinerea unor rezultate excelente si competenta in aplicarea diverselor tehnici eficiente de vindecare. Echipamentele si dotarile cabinetelor sunt de ultima generatie, fiind capabile in imbunatatirea actului medical. Atmosfera este placuta, iar cabinetul este modern.

5. IvaKinetic

IvaKinetic este o clinica de kinetoterapie din Bucuresti, Sectorul 1, in cadrul careia pacientii au posibilitatea de a efectua exercitii si proceduri eficiente pentru o recuperare medicala ca atare. Personalul este format din medici cu experienta, care desfasoara urmatoarele servicii, pe langa sedintele kinetoterapeutice: fizioterapie, masaj, drenaj limfatic, elongatii vertebrale, terapie cranio-sacrala, terapia Bowen, rejuvance. Din cadrul acestei echipe sunt amintiti: asist. universitar Marius Ivascu, fiziokinetoterapeut principal, cu o experienta peste 15 ani si Mihaela Ionescu, cu o buna pregatire in recuperarea posttraumatica. Echipamentele si aparaturile utilizate in cadrul saloanelor de kinetoterapie sunt de o performanta inalta, ceea ce este de ajutor pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare, in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Printre acestea se numara si aparatele marca BTL, care pot fi folosite in mai multe arii medicale.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 100 lei. 

Profesionalismul, implicarea, atentia la detalii si pasiunea pentru procedurile kinetoterapeutice sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare clinica IvaKinetic. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea o echipa orientata intotdeauna catre cele mai eficiente solutii indiferent cat de severe sunt afectiunile pacientilor. De asemenea, echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile acestei unitati medicale sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a genera rezultatele dorite intr-un numar cat mai redus de sedinte. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de kinetoterapie in Sectorul 1 care sa ofere servicii de calitate, iti recomandam optiunile prezentate anterior in articol, unde vei face cunostinta cu medici specialisti, primari si cu fiziokinetoterapeuti profesionisti. Alaturi de o aparatura de o performanta inalta, actul medical desfasurat este unul ireprosabil.