Meniu

Kinetoterapie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru care ofera servicii de kinetoterapie in sector 2, articolul de fata reprezinta un bun pas de pornire in acest sens, intrucat informatiile prezentate in randurile urmatoare te vor ajuta sa afli care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie si prin ce se diferentiaza ele. Nu de putine ori, oamenii au sansa sa beneficieze de tratamente personalizate. 

Centrele din sector 2 sunt dotate cu aparatura moderna, perfecta pentru efectuarea unui portofoliu variat de servicii de fizioterapie si kinetoterapie. Mai mult decat atat, echipamentul respectiv este utilizat de echipe formate din specialisti bine pregatiti, cu experienta in domeniul recuperarii. Toate aceste elemente contribuie la crearea unui mediu placut si totodata profesionist. 

Cat costa serviciile de kinetoterapie in sector 2?

Costul kinetoterapiei in sector 2 difera de la un centru de recuperare medicala la altul, in functie de numarul de sedinte efectuat. De asemenea, unele persoane aleg sa participe la kinetoterapie in grup, in timp ce altele prefera sedinta individuala. Pentru a crea tabelul de mai jos au fost selectate sumele de la care pornesc preturile in mai multe centre din aceasta zona a capitalei: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
120-300 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 120-300 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Curatenie
Best Kinetotherapy
70-180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 70-180 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
AtleticoKinetic
110-300 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 110-300 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Program individualizat
 • Abonamente diverse
Physio Concept
120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 120 Ron
 • Personal calificat
 • Programe personalizate
 • Act medical de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Grija fata de pacienti
Koly Medical
90-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 90-150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Diverse oferte si abonamente
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera programe de kinetoterapie in sector 2

Tot cu scopul de a te ajuta sa iei o decizie bine informata, ti-am pregatit topul de mai jos, in care sunt prezentate cinci centre care ofera servicii de kinetoterapie in sectorul 2. Fiecare optiune este insotita de o scurta descriere, in care sunt incluse informatii legate de activitatea centrelor respective, de la gama de servicii, la componenta echipei: 

1. Centrokinetic 

O clinica de top care ofera tot ce presupune procesul de reabilitare, inclusiv kinetoterapie, din sectorul 2 este Centrokinetic. Odata ce diagnosticul este determinat, iar planul de tratament elaborat, terapia propriu-zisa poate sa inceapa. Pe langa publicul adult general, celelalte doua categorii care pot beneficia de serviciile centrului sunt copiii si sportivii, care au nevoie de niste terapii deosebite. Cu privire la sedintele de kinetoterapie, acestea se realizeaza in cadrul unui departament cu un coordonator cu 15 ani de experienta. Exista doua sali, una dedicata afectiunilor coloanei, iar cealalta destinata afectiunilor membrelor superioare si inferioare. Din echipa fac parte medici primari, pregatiti sa ofere solutii indiferent de gravitatea problemei, precum Dr. Andrei Bogdan, Dr. Catalin Gican, Dr. Andrei Anastasiu etc. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie in grup este de 120 de lei, iar cel al unei sedinte individuale este de 300 de lei. Exista si diverse abonamente, cu mai multe sedinte, iar preturile lor variaza intre 1.000 si 6.400 de lei. 

Serviciile de calitate oferite de Centrokinetic i-au determinat pe multi pacienti sa recomande clinica pe diverse retele de socializare. Personalul nu este doar competent, ci si empatic, ceea ce-l incurajeaza sa faca tot posibilul pentru a-l sprijini pe pacient pe tot parcursul recuperarii. In plus, clinica este curata, ceea ce contribuire la crearea unor conditii optime de siguranta. Tocmai datorita acestor elemente, oamenii continua sa revina la Centrokinetic de fiecare data cand au nevoie. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

2. Best Kinetotherapy 

Un alt loc in care isi desfasoara activitatea o echipa de specialisti in domeniul kinetoterapiei in sectorul 2 este Best Kinetotherapy. Tratamentele sunt dedicate in mod deosebit tinerilor si persoanelor care se confrunta cu dureri musculare, articulare si multe altele. Gama de servicii in ceea ce priveste kinetoterapia este una variata, asa ca oamenii pot opta pentru gimnastica medicala, sportiva, pentru gravide sau pentru bebelusi, dar si pentru elongatii vertebrale. Echipa este formata din mai multi kinetoterapeuti si fizioterapeuti talentati, iar principalul lor obiectiv este acela de a le oferi tuturor pacientilor sprijinul de care au nevoie pentru a se recupera. 

Preturile pachetelor de kinetoterapie in grup incep de la 70 de lei, pentru o sedinta de 30 de minute, sau 100 de lei, pentru una de 60 de minute. Pentru sedinta individuala pretul este de 180 de lei. Tarifele pachetelor cu mai multe sedinte variaza intre 350 si 1.200 de lei. 

Best Kinetotherapy este apreciata din mai multe puncte de vedere: atmosfera placuta, echipa formata din profesionisti, servicii de calitate etc. Exista persoane care se duc saptamanal la clinica, tocmai pentru ca terapia pe care o urmeaza aici le imbunateste calitatea vietii in mod semnificativ. De asemenea, exista preturi pentru orice tip de buget. 

3. AtleticoKinetic  

Dotata cu aparatura de ultima generatie si o echipa tanara de terapeuti, clinica AtleticoKinetic este pregatita sa ofere solutii in materie de kinetoterapie si alte tehnici similare, in sector 2. Pe langa fizioterapeuti precum Andrei Radulescu, Cristian Ciurea sau Florica Alexandru, din echipa clinicii fac parte si kinetoterapeuti pediatri: Bianca Ioana Paraschiv si Ioana Topirceanu. Tehnicile de kinetoterapie efectuate aici sunt cea ortopedica, geriatrica, neurologica, pediatrica, reabilitarea cardio-vasculara si musculara, terapia vestibulara, prin ingrijirea ranii, decongestiva si recuperarea planseului pelvian. In unele situatii, kinetoterapia poate implica si terapia prin ultrasunete, fonoforeza, stimularea electrica, terapia cu lumina sau caldura. 

Preturile pentru serviciile de kinetoterapie pornesc de la 110 lei, pentru terapia in grup, sau 300 de lei, pentru sedinta individuala. Preturile abonamentelor variaza intre 1.000 si 2.700 de lei. Durata este de 50 de minute, indiferent de optiunea aleasa. 

Dupa cum au observat mai multe persoane care au beneficiat de serviciile clinicii AtleticoKinetic, personalul este amabil, profesionist si ofera solutii eficiente. Fiecare pacient este tratat cu grija si atentie. Programul individualizat este elaborat tocmai pentru a raspunde nevoilor fiecarei persoane in parte. Multi oameni au reusit sa se intoarca la activitatile lor obisnuite, datorita tratamentului pe care l-au urmat la AtleticoKinetic. 

4. Physio Concept 

Cabinetul de kinetoterapie din sector 2, Physio Concept, pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de programe de recuperare medicala. Echipa este formata din medici tineri, dar profesionisti, precum Adriana Serban, Mihai Alexandru Barza, Radu Stefan Sirbu etc. Programele sunt personalizate si concepute special pentru a reduce decalajul dintre perioada de recuperare si revenirea la viata normala. Cu privire la serviciile pentru care pot opta pacientii, acestea sunt masajul, laserul terapeutic, terapia cu ultrasunet, electroterapia si tapingul. Se efectueaza si cateva terapii manuale de tip trigger point therapy sau mobilizari articulare manuale. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 120 de lei. 

Cabinetul Physio Concept este apreciat atat pentru atmosfera placuta, cat si pentru serviciile de calitate, prestate de un personal profesionist si amabil. Exista persoane care beneficiaza de luni de zile de tratamentele oferite de cabinet, iar situatia lor s-a imbunatatit in mod considerabil. Un alt aspect pe care l-au apreciat pacientii este durata sedintelor. 

5. Koly Medical  

Koly Medical este o clinica moderna de recuperare sportiva si medicala, care pune la dispozitia pacientilor servicii de fizioterapie si kinetoterapie in Bucuresti, sector 2. Echipa clinicii este formata din medici talentati, care ofera asistenta pe toata durata tratamentului, precum Dr. Nicolae Pavelescu, medic primar in balneologie si recuperare medicala, dar si Dr. Ana Ionescu, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie. De asemenea, clinica se ocupa cu tratarea unui numar impresionant de afectiuni, de la artrita, carcei si discopatie lombara, la leziuni sportive, fracturi, sciatica etc. 

Cu privire la preturile serviciilor de kinetoterapie, acestea pornesc de la 90 de lei, pentru terapia in grup, sau 150 de lei, pentru sedinta individuala. Costul unui abonament cu sedinte variaza intre 810 si 1.350 de lei. Durata este de 30 de minute. 

Aspectele apreciate de mai multi pacienti care au beneficiat de o sedinta de terapie in cadrul clinicii Koly Medical sunt profesionalismul de inalta clasa, aparatura moderna si modul politicos prin care comunica personalul. Atmosfera este una placuta si relaxanta, in care oamenii se simt in siguranta. De asemenea, clinica este foarte bine organizata. 

Concluzii 

In cele din urma, optiunile pe care le ai in materie de kinetoterapie in sectorul 2 al capitalei sunt numeroase, ceea ce inseamna ca trebuie sa te interesezi inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia. Cele mai multe dintre ele iti ofera posibilitatea sa faci o sedinta de kinetoterapie pe cont propriu sau intr-un grup, in functie de preferinte si nevoi.