Meniu

Kinetoterapie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca numarul persoanelor care iau in considerare procedurile de kinetoterapie in Resita este in crestere? Din cauza stilului de viata si activitatilor rutinale neadecvate, exista tot mai multe cazuri de pacienti care se confrunta cu diverse afectiuni musculare, articulare sau chiar osoase, care au nevoie de ajutorul unui kinetoterapeut profesionist pentru o recuperare medicala completa si eficienta. Exista si cazuri, de asemenea, in care kinetoterapia este recomandata pentru pacientii care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala sau dupa un atac vascular cerebral. In astfel de momente, sprijinul kinetoterapeutului devine de-a dreptul important. 

Daca si tu vrei sa iei legatura cu un specialist din Resita la recomandarea medicului de familie, pentru a beneficia de un plan de tratament bine inchegat, atunci iti sugeram sa citesti in continuare si sa descoperi cateva institutii medicale din orasul tau pe care sa te poti baza. Iata care sunt dotarile acestora, dar si cat de eficiente sunt serviciile puse in aplicare.

Care este pretul pentru o sedinta de kinetoterapie in Resita?

Inainte de a merge la un cabinet de kinetoterapie in Resita, este recomandat sa te documentezi adecvat cu privire la costurile care sunt aplicate pentru o sedinta, pentru a-ti pregati un buget orientativ. Pretul poate sa sufere diverse modificari daca optezi pentru un abonament, unde, de regula, se aplica reduceri considerabile. Afla din tabelul de mai jos care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Dr. Liana Simion
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Rating ridicat
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente si personalizate
 • Echipa profesionista si experimentata
 • Echipamente moderne
 • Act medical de calitate
PKR Enjoy Kineto
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Fiziokinetoterapeut cu experienta
 • Plan personalizat de tratament
 • Terapii si proceduri eficiente
 • Atmosfera placuta si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in kinetoterapie in Resita

Cu toate ca nu exista prea multe optiuni pe care sa le poti lua in considerare, noi iti evidentiem doua institutii medicale specializate in kinetoterapie in Resita, care te vor ajuta sa pui capat durerii cervicale, de cap, de coloana vertebrala etc. Descopera care sunt dotarile principale ale cabinetelor, dar si care sunt impresiile pacientilor:

1. Dr. Liana Simion

Cabinetul medical al dr. Liana Simion din Resita este specializat in recuperare medicala si in procedurile de kinetoterapie, pacientii avand un sprijin enorm in procesul de vindecare. Medicul este specializat in fizioterapie, kinetoterapie, acupunctura si recuperare medicala, avand capacitatea de a planifica programe personalizate de recuperare in functie de necesitatile pacientului, in urma unei consultatii de specialitate realizate in prealabil. Echipa de terapeuti este atent formata in cadrul mediului universitar, dar si in cadrul cursurilor de specialitate, pentru aprofundarea cunostintelor si a tehnicilor practice, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. In plus, cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare pentru efectuarea tuturor serviciilor de kinetoterapie intr-un mediu sigur si de incredere.

Pretul aplicat pentru o procedura de kinetoterapie este de 60 lei.

Datorita recenziilor pozitive postate de pacienti in mediul online, rating-ul clinicii este ridicat. Echipa de terapeuti coordonata de dr. Liana Simion da dovada de o buna pregatire in desfasurarea procedurilor kinetoterapeutice, care sunt atent personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient. Cabinetul este amenajat placut, iar echipamentele folosite sunt la standarde superioare, asigurand un act medical de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Liana Simion
Vezi Pareri

2. PKR Enjoy Kineto

PKR Enjoy Kineto este un alt centru de recuperare din Resita spre care iti poti indrepta atentia, pentru a beneficia de proceduri de kinetoterapie la o calitate ridicata. Institutia medicala este coordonata de Puia-Krucsai Raul, fiziokinetoterapeut cu experienta, capabil sa puna in aplicare proceduri de kinetoterapie, fizioterapie (electrostimulare si curentii specifici recuperarii medicale), masaj terapeutic, de relaxare, drenaj limfatic si terapie manuala cu ventuze. Acesta are capacitatea de a trata in mod adecvat durerile de spate, bolile respiratorii usoare, durerile musculare si contracturile musculare, stabilind planuri personalizate de tratament, in functie de afectiunile si problemele de sanatate ale pacientilor.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la PKR Enjoy Kineto. Fiziokinetoterapeutul Puia-Krucsai Raul este tanar, dinamic, atent la necesitatile pacientilor si competent in elaborarea unui plan personalizat de recuperare. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, terapiile si procedurile aplicate sunt la o calitate ridicata, iar atmosfera este una placuta si primitoare.

Concluzii

Daca ti-a recomandat si tie medicul specialist sa mergi la un cabinet de kinetoterapie in Resita pentru a-ti trata anumite afectiuni sau pentru a beneficia de o recuperare medicala ca la carte, poti lua in considerare centrele amintite mai sus, unde vei beneficia de rezultate promitatoare. Pe langa echipamentele moderne care se afla in dotarile institutiilor medicale, medicii si terapeutii dau dovada de o buna pregatire in cadrul sedintelor, motiv pentru care majoritatea pacientilor care beneficiaza de serviciilor acestora se declara multumiti.