Meniu

Kinetoterapie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Succesiunea de exercitii si activitati care ajuta la recapatarea mobilitatii corpului, dar si la recuperarea medicala in conditii adecvate in prezenta unui personal profesionist poarta denumirea de kinetoterapie. In Slatina, ai la dispozitie cateva optiuni pe care te poti baza, pentru desfasurarea procedurilor kinetoterapeutice. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit mai jos un top trei al celor mai frecventate clinici pe care le poti lua in considerare pentru a primi tratamentul necesar si pentru a invinge problemele de sanatate de care suferi. 

Locuitorii din Slatina au suficiente optiuni la care pot apela pentru efectuarea unui anumit numar de sedinte de kinetoterapie in oras. Descopera-le si afla daca poti beneficia de sedinte decontate pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau de medicul de familie.

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Slatina?

Trebuie cunoscut faptul ca pretul unei sedinte de kinetoterapie in Slatina poate avea anumite modificari in momentul in care optezi pentru un abonament, situatie in care ai putea obtine anumite reduceri. De asemenea, poti gasi si clinici care se afla in relatii contractuale cu agentii de asigurari de sanatate, caz in care sedintele sunt decontate chiar de stat. Indiferent de situatie, afla din tabelul de mai jos care este tariful aplicat pentru o intalnire cu kinetoterapeutul la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Pentamed
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Cadre medicale implicate
 • Echipa bine pregatita de kinetoterapeuti
 • Rezultate ireprosabile
Katta Ortopedic
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipa implicata de medici
 • Colectiv serios si profesionist de kinetoterapeuti
 • Echipamente moderne si performante
 • Atmosfera placuta
Lisimed
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice de calitate
 • Personal amabil, implicat si bine pregatit
 • Dotari moderne si performante
 • Recuperare rapida
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in kinetoterapie in Slatina

La ora actuala, multi pacienti se afla in cautarea unui cabinet de kinetoterapie in Slatina pentru ameliorarea unor anumite probleme de sanatate sau pentru o recuperare mai rapida si eficienta fie dupa o interventie chirurgicala, fie dupa un atac vascular cerebral. Prin topul de mai jos ne-am asigurat ca esti pe maini bune, pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a te bucura de un act medical corect. Iata care sunt clinicile, dar si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Pentamed

Centrul de recuperare medicala Pentamed este optiunea spre care isi indreapta atentia o multime de pacienti care se confrunta cu anumite afectiuni musculare, articulare sau chiar osoase pentru a beneficia de sedinte de kinetoterapie in Slatina la standarde superioare. Echipele medicale, completate de kinetoterapeuti cu experienta, sunt experimentate si bine pregatite, efectuand urmatoarele servicii medicale: consultatii de specialitate, stabilirea unui diagnostic corect si elaborarea unui plan eficient de recuperare. Atat pacientii adulti, cat si copiii pot beneficia de ajutorul cadrelor medicale pentru realizarea sedintelor de kinetoterapie normala, dar si robotizata. Cabinetele sunt echipate in mod corespunzator cu dotari superioare, astfel incat fiecare intalnire cu specialistul sa isi atinga potentialul maxim.

Pentru o sedinta de kinetoterapie in Slatina, pretul este de 60 lei la Pentamed.

Atmosfera este adecvata, primitoare si relaxanta, iar cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, mai ales pentru kinetoterapia robotizata, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii calitative. Cadrele medicale, alaturi de echipa de kinetoterapeuti, da dovada de o buna pregatire si pricepere in desfasurarea activitatilor, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, ireprosabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Pentamed
Vezi Pareri

2. Katta Ortopedic

Katta Ortopedic este un centru de ortopedie din Slatina care ofera pacientilor si posibilitatea de a beneficia de proceduri terapeutice, printre care se numara si kinetoterapia, in prezenta unui personal profesionist. Echipa de medici si kinetoterapeuti este formata din specialisti cu experienta, care, in urma unei consultatii, stabilesc care este cel mai adecvat program de exercitii kinetoterapeutice pentru pacienti, in functie de problemele de care sufera. Datorita faptului ca acest centru medical are contract incheiat cu CAS, atat procedurile de kinetoterapie, cat si fizioterapia alaturi de masaj sunt gratuite pentru pacientii asigurati, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Tehnologiile de gipsare folosite sunt noi, rezistente si sunt cu 50% mai usoare spre deosebire de gipsul clasic, echipamentele si aparatura sunt moderne, iar testele de screening efectuate sunt de un real ajutor pentru depistarea corecta a bolii de care pacientul sufera.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie, in cazul pacientilor neasigurati medical, este de 70 lei.

Majoritatea pacientilor s-au declarat multumiti de serviciile si procedurile medicale desfasurate la Katta Ortopedic. Echipa de medici si colectivul de terapeuti isi desfasoara activitatea in favoarea pacientului, tratandu-l cu seriozitate, implicare si profesionalism, iar echipamentele pe care le au la dispozitie sunt performante si moderne. In plus, atmosfera este placuta de la prima interactiune cu personalul.

3. Lisimed

Lisimed este un centru medical din Slatina care are in componenta un departament de reabilitare dotat cu toate echipamentele necesare pentru realizarea sedintelor de kinetoterapie in conditii sigure. Echipa de specialisti este formata din medici cu experienta, care au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si care elaboreaza un plan eficient de recuperare, pe baza diagnosticului identificat. Echipamentele folosite pentru desfasurarea exercitiilor kinetoterapeutice sunt: bicicleta ergometrica, bicicleta eliptica, spalier, stepper, banda de mers, scaun pentru recuperarea genunchiului, roata marinareasca pentru recuperarea umarului, disc si placa balans pentru echilibru, placa Canadiana,  saculeti cu nisip, mingi terapeutice, benzi elastice, gantere. Toate acestea sunt moderne si de calitate, contribuind la desfasurarea unui act medical de calitate, in prezenta unei echipe competente si pricepute. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Centrul medical este bine privit de pacienti, datorita serviciilor de calitate si procedurilor eficiente la care au avut acces pentru o recuperare adecvata. Personalul medical este amabil, implicat, priceput si bine pregatit, iar dotarile departamentului de recuperare sunt moderne si performante. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Daca si tu te-ai hotarat sa mergi la o clinica de kinetoterapie din Slatina pentru a spune adio durerilor musculare si pentru a-ti reacapata mobilitatea de care te bucurai candva, iti recomandam sa iei in considerare optiunile prezentate mai sus, pentru a beneficia de un act medical corect si de calitate. Pe langa echipele medicale profesioniste, departamentele de recuperare si salile de kinetoterapie sunt dotare cu echipamente moderne si rezistente.