Meniu

Masaj gravide Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Perioada de sarcina poate fi suficient de stresanta si presarata cu numeroase episoade de anxietate pentru viitoarea mamica, motiv pentru care medicii specialisti recomanda masajul pentru gravide. In Brasov, din fericire, exista cateva cabinete terapeutice unde poti beneficia de acest serviciu, asa ca te invitam sa citesti in continuare pentru a afla mai multe informatii despre fiecare in parte. Daca te intrebi in ce consta acest tip de masaj, trebuie sa stii ca procedura terapeutica este pusa in aplicare de un specialist cu experienta, rezultatul fiind acela de relaxare generala. Cu miscari blande, specialistul te ajuta sa iti imbunatatesti circulatia sanguina, ceea ce inseamna ca bebelusul inca nenascut se va bucura de mai mult oxigen. Un alt avantaj care atrage atentia tuturor femeilor insarcinate consta in faptul ca masajul prenatal ajuta semnificativ la reducerea nivelului de durere resimtit in timpul travaliului, scurtand durata acestuia cu aproximativ trei ore.

Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi care sunt cele trei clinici specializate in practicarea masajului pentru gravide in Brasov. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate de regula, dar si cat de pregatiti sunt terapeutii din orasul tau.

Cat costa o sedinta de masaj pentru gravide in Brasov?

Iata, conform tabelului de mai jos, care sunt tarifele percepute pentru masajul pentru gravide in Brasov, dar si care sunt denumirile clinicilor din oras la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj gravide
Rating
Website
Pronatalita
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 240 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Sedinte personalizate
 • Interactiune terapeut-client excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Kinesthetic Beauty
180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj pentru gravide porneste de la 180 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Specialisti cu experienta
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Amenajare cu bun gust
 • Atmosfera primitoare
Dietalia
200 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Servicii ireprosabile
 • Sedinte personalizate
 • Sedinte de masaj la domiciliu
 • Amabilitate si profesionalism
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in masaj pentru gravide in Brasov

Vrei sa reduci nivelul de anxietate si durere resimtite in timpul sarcinii, asa ca ai luat hotararea de a opta pentru un masaj pentru gravide in Brasov? Atunci te incurajam sa citesti mai departe informatiile pe care ti le-am pregatit despre fiecare clinica in parte. Afla cat de pregatiti sunt specialistii din orasul tau:

1. Pronatalita

Pronatalita din Brasov este un centru de ingrijire pentru femeile insarcinate care asigura servicii prenatale, printre care se numara si masajul pentru gravide, servicii postnatale, dar si cursuri de specializare pentru profesionisti atat in arta masajului prenatal, cat si in gimnastica. Cabinetul a fost infiintat de Ramona Rosu, fiziokinetoterapeut, educator prenatal Lamaze si Doula, membra a Asociatiei pentru Alaptare din Romania. A absolvit Facultatea de Fiziokinetoterapie (2002) din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. Cu o experienta vasta in aplicarea procedurilor terapeutice atat prenatale, cat si postnatale, specialista asigura sedinte productive.

Pretul pentru o sedinta de 75 minute de masaj terapeutic prenatal este de 240 lei. Daca doresti, poti achizitiona si abonamentul format din 4 sedinte, care costa 810 lei si care este valabil o luna si jumatate.

Amabilitatea, implicarea, atentia la detalii si pasiunea pentru acest domeniu sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea Ramonei Rosu, un specialist in terapiile pre si postnatale, care asigura sedinte ireprosabile si atent personalizate in functie de fiecare clienta in parte. Cunostintele sale vaste si tehnicile imbatabile pe care le aplica transforma fiecare sedinta terapeutica intr-o reusita, interactiunea dintre terapeut si client fiind intotdeauna excelenta. In plus, atmosfera este primitoare, iar amenajarea placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Pronatalita
Vezi Pareri

2. Kinesthetic Beauty & Spa

Kinesthetic Beauty & Spa este un salon de infrumusetare din Brasov care imbina tehnicile terapeutice cu cele de beauty, unde te poti programa pentru un masaj de gravide atent pus in aplicare de specialistii cu experienta. Centrul este specializat, asadar, in terapii prin masaj, maderoterapie, proceduri de remodelare corporala, vitaminizare, terapii faciale, cosmetica, micropigmentare etc. Echipa este formata din profesionisti in domeniul frumusetii, dar si in executarea procedurilor terapeutice, cum ar fi masajul, avand grija sa adapteze tehnicile aplicate in functie de fiecare client in parte. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de masaj prenatal este de 180 lei. Daca vrei, poti opta pentru o sedinta de 80 de minute, care costa 220 lei.

Salonul de infrumusetare este bine pregatit cu toate produsele si echipamentele necesare, astfel incat serviciile de cosmetica si cele terapeutice sa fie ireprosabile. Echipa de specialisti depune toate eforturile necesare pentru ca rezultatele obtinute sa fie excelente, dand dovada de o buna pregatire, implicare si atentie la detalii. Un alt lucru important de mentionat este ca amenajarea este cu bun gust, iar atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte.

3. Dietalia

Dietalia din Brasov este o clinica de wellness la domiciliu, la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un masaj pentru gravide la standarde ridicate si in propriile conditii de confort. In cadrul acestui centru terapeutic isi desfasoara activitatea maseuze cu o buna pregatire, toate fiind selectionate si examinate temeinic pe baza unui concurs teoretic si practic. Pentru fiecare clienta, la pachet cu sedinta de masaj se acorda si o sedinta gratuita de consiliere medicala, pentru o sarcina usoara. Se acorda gratuit si masa de masaj, care ramane in custodia clientei toata perioada contractului.

Pretul pentru o sedinta de masaj prenatal este de 200 lei. Daca vrei sa iei in considerare abonamentul format din 4 sedinte, pretul achitat este de 780 lei.

Avand in vedere ca in cadrul centrului de terapie isi desfasoara activitatea doar terapeuti si specialisti cu o buna pregatire in domeniu, serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Spre deosebire de alte clinici, Dietalia asigura sedinte de masaj la domiciliu, astfel incat clientii/clientele sa nu fie nevoiti/nevoite sa se deplaseze pana la centrul fizic. In plus, echipa da dovada de amabilitate si profesionalism, asigurand sedinte terapeutice adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane.

Concluzii

Stim cat de important este sa ai alaturi un specialist de incredere care te poate ajuta sa beneficiezi de o sedinta ireprosabila de masaj pentru gravide in Brasov, avand in vedere ca traversezi o perioada stresanta si plina de incercari. Tocmai de aceea, te incurajam sa iei in considerare cele trei clinici amintite mai sus pentru a te bucura de rezultatele dorite.