Meniu

Masaj gravide Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unui centru de masaj pentru gravide in Constanta pentru a pune capat episoadelor de durere si anxietate cu care te confrunti in perioada sarcinii? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza unde vei descoperi care sunt unele dintre cele mai apreciate centre cu aceasta specialitate din orasul tau. Specialistii pregatiti in arta masajului pentru gravide cunosc o multime de tehnici si proceduri eficiente prin intermediul carora femeile insarcinate reusesc sa se relaxeze. Pe langa efectul placut de ameliorare a durerilor resimtit inca din primele minute, masajul pentru gravide are un impact pozitiv si pentru dezvoltarea fatului, riscul de nastere prematura scazand semnificativ.

Citeste pana la final si descopera care sunt centrele terapeutice din Constanta catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de sedinte atent personalizate de masaj. Afla, de asemenea, si care sunt tarifele percepute pentru procedurile terapeutice, dar si cat de bine pregatiti sunt specialistii.

Care este pretul unei sedinte de masaj pentru gravide in Constanta?

Inainte de a merge la un centru specializat in proceduri terapeutice pentru a beneficia de un masaj de gravide in Constanta, te incurajam sa afli care sunt preturile practicate. Fii la curent cu tarifele aplicate, consultand tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj gravide
Rating
Website
Vitality Massage
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 130 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Implicare si pasiune
 • Rezultate excelente
 • Spatiu confortabil
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Curatenie exemplara
SIHA Clinic
180 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 180 Ron
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Activitate ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate excelente
Kinetomedica
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 120 Ron
 • Echipamente moderne
 • Sedinte terapeutice de calitate
 • Rezultate ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in sedintele de masaj pentru gravide in Constanta

Durerile din timpul sarcinii devin din ce in ce mai neplacute, asa ca incepi sa iei tot mai mult in considerare sedintele de masaj pentru gravide in Constanta? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit despre fiecare clinica in parte din orasul tau. Afla cat de eficiente sunt sedintele, dar si cat de priceputi sunt specialistii la care poti apela:

1. Vitality Massage

Vitality Massage este un salon de masaj, epilare definitiva, cosmetica si remodelare corporala din Constanta unde poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru un masaj de gravide. Specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul salonului dau dovada de profesionalism, avand o fina pregatire in arta masajului. Tehnicienii maseuri au urmat o multime de cursuri de specialitate si perfectionare, astfel incat sedintele sa isi atinga obiectivul propus. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, sedintele terapeutice sunt adaptate in functie de necesitatile clientului.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de masaj prenatal este de 130 lei. Din fericire, ai la dispozitie o multime de alte tipuri de masaj catre care iti poti indrepta atentia, cum ar fi masajul de relaxare care costa 70 lei pentru 30 minute, 120 lei pentru 50 minute si 180 lei pentru 1 ora si 20 minute.

Salonul de infrumusetare este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera tuturor clientilor care ii pasesc pragul. Echipa de specialisti da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare si pasiune, astfel incat fiecare persoana sa se bucure de rezultate excelente. Prioritindu-se foarte mult confortul, atmosfera este de fiecare data primitoare si prietenoasa, iar curatenia exemplara.

Vezi parerile pacientilor despre Vitality Massage
Vezi Pareri

2. SIHA Clinic

SIHA Clinic este o unitate specializata in kinetoterapie in Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru un masaj de gravide la o calitate superioara. Clinica este specializata in sistemul David care ofera diagnostic si tratament sub indrumarea unui kinetoterapeut avizat. In functie de rezultatele obtinute, specialistul elaboreaza un program de exercitii individualizat pentru fiecare client. Tot in cadrul acestei clinici se desfasoara si sedinte de masaj in compartimentul de wellness. Echipa de specialisti trateaza cu seriozitate fiecare caz in parte, avand o multime de cunostinte in domeniu, multumita cursurilor de specialitate si perfectionare pe care le-au urmat.

Pretul pentru o sedinta de 45 minute de masaj pentru gravide este de 180 lei. Daca esti interesata, poti opta si pentru achizitionarea unui pachet de 10 sedinte, care costa 1.600 lei.

Buna pregatire, amabilitatea, atentia la detalii si implicarea sunt doar cateva atuuri care definesc activitatea personalului. Depunand toate eforturile pentru a desfasura o activitate ireprosabila, specialistii se asigura ca toti clientii care pasesc pragul cabinetului se bucura de o atmosfera primitoare. Multumita aparaturilor moderne pe care le are la dispozitie, echipa de experti asigura rezultate excelente pentru fiecare persoana in parte.

3. Kinetomedica

Kinetomedica este un cabinet de recuperare medicala din Constanta si Bucuresti, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de un masaj pentru gravide efectuat de experti in domeniu. Echipa de experti are o buna pregatire in domeniu, punand in aplicare tehnici eficiente, adaptate in functie de necesitatile fiecarui client. Centrul medical se adreseaza persoanelor de toate varstele, inclusiv femeilor insarcinate. De mentionat ca se desfasoara si cursuri de masaj in trei module pentru perfectionarea activitatii maseurilor, dar si cursuri de kinetoterapie, recuperare medicala la domiciliu. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de masaj pentru gravide este de 120 lei. In completarea sa iti poti indrepta atentia si catre masajul si gimnatisca bebelusului sanatos, o sedinta de 30 minute fiind de 100 lei.

Avand in vedere ca centrul Kinetomedica dispune de aparaturi si echipamente moderne pentru desfasurarea tuturor sedintelor terapeutice, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Echipa de specialisti da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, pasiune si empatie, asigurand intotdeauna o atmosfera primitoare si o curatenie impecabila.

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica de incredere la care sa apelezi pentru sedintele de masaj pentru gravide in Constanta, asa ca te incurajam sa iei in considerare cele trei variante pe care ti le-am prezentat mai sus unde vei gasi un personal implicat. Rezultatele dorite sunt vizibile inca de la primele sedinte, efectul de relaxare fiind resimtit inca din primele minute.