Meniu

Masaj gravide Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile insarcinate trec prin transformari importante, iar un masaj gravide in Oradea este exact ce au nevoie pentru a se relaxa si a se bucura de sarcina. Masajul prenatal ii ofera femeii beneficii fizice si emotionale importante:  reducerea durerilor de spate sau a celor de cap, reducerea tensiunilor musculare, ameliorarea stresului si anxietatii, imbunatatirea circulatiei sangelui, imbunatatirea calitatii somnului.

Este important insa ca masajul prenatal sa fie efectuat de un terapeut specializat in acest tip de masaj. In Oradea exista un astfel de specialist, pe care il vei descoperi in acest articol, cand vei afla si cat costa un masaj pentru gravide.

Cat costa un masaj gravide in Oradea?

Pretul unui masaj pentru gravide, in Oradea, este prezentat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj gravide
Rating
Website
Bliss Med Center
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Masaj gravide 100 Ron
  • Maseur cu experienta
  • Diverse tipuri de masaj
  • Posibilitatea de a achizitiona abonamente
  • Ambient confortabil si relaxant
  • Locatie accesibila, cu locuri de parcare
  • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de masaj pentru gravide in Oradea

Exista un cabinet modern si relaxant in care se efectueaza masaj pentru gravide in municipiul Oradea. Descopera acum despre ce cabinet este vorba si ce alte servicii ofera!

Bliss Med Center

La Bliss Med Center, viitoarele mamici pot beneficia de masaj prenatal efectuat in cele mai bune conditii. Indiferent ca vrei sa te bucuri de o sedinta-doua sau de mai multe, in perioada sarcinii, maseurul se asigura ca vei beneficia de toate avantajele acestuia si ca ai parte de tot confortul. Serviciile acestui cabinet mai includ si alte tipuri de masaj, pe langa cel pentru gravide: de relaxare, terapeutic, anticelulitic, cu pietre calde, cu ventuze, facial, drenaj limfatic, reflexoterapie. Bliss Med Center a fost creat de Bianca Feier, care a absolvit specializarea Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala de la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea. Fondatoarea a urmat si numeroase cursuri de pregatire, in diverse terapii si tehnici de masaj, pentru ca si-a dorit sa infiinteze un cabinet in care sa le ofere clientilor un spatiu relaxant si linistit in care sa se deconecteze de toate grijile. 

O sedinta de masaj prenatal are o durata de 50 de minute si costa 100 de lei. Daca doresti sa achizitionezi un abonament de 10 sedinte cu aceeasi durata, vei achita  suma de 900 de lei.

Atmosfera relaxanta din acest cabinet si pregatirea deosebita a maseurului sunt lucruri pentru care Bliss Med Center primeste numeroase aprecieri de la clienti. Acestia spun ca sunt, de fiecare data, multumiti de rezultate si ca preturile sunt accesibile. Diversitatea masajelor este de asemenea un plus pentru locatie.

Vezi parerile pacientilor despre Bliss Med Center
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Femeile care isi doresc sa faca masaj pentru gravide in Oradea pot conta pe serviciile oferite in cabinetul pe care tocmai l-am prezentat. Acest masaj este o idee excelenta dupa primul trimestru de sarcina  si pana inainte de nastere, cand sedintele devin mai frecvente.

Sunt numeroase beneficii de care se pot bucura femeile insarcinate care beneficiaza de un masaj prenatal, de la relaxarea fizica si psihica, pana la eliminarea disconfortului picioarelor grele si reducerea starii de sanatate.