Meniu

Masaj terapeutic Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa te programezi la sedinte de masaj terapeutic in sector 1, vei vedea ca multe saloane moderne ofera acest serviciu. Masajul terapeutic este mai mult decat un masaj de relaxare, fiind menit sa amelioreze anumite dureri si sa contribuie la rezolvarea unor probleme circulatorii. Daca ai dureri (cum ar fi durerea de spare sau de umeri), daca practici sport sau daca ai trecut recent printr-o interventie chirurgicala, masajul este o forma de terapie la care poti apela. 

Cateva dintre avantajele acestui tip de masaj sunt ameliorarea durerii, reducerea tensiunii musculare, decontracturarea muschilor, vindecarea unor leziuni musculare si imbunatatirea circulatiei sangelui. In Capitala, in zona sectorului 1, sunt prezenti mai multi terapeuti cu experienta care ofera sedinte de masaj terapeutic in cadrul unor saloane foarte renumite. 

Cat vei plati pentru o sedinta de masaj terapeutic in sector 1?

Persoanele care locuiesc in Bucuresti, sector 1, au in apropierea lor multe saloane unde se face si masaj terapeutic. In ceea ce priveste pretul, acesta variaza de la o locatie la alta, in functie de experienta terapeutului si de durata sedintei. Pentru a iti face o idee generala cu privire la tarifele pentru masaj terapeutic in aceasta zona a capitalei, am alcatuit un tabel in care poti vedea pretul sau intervalul de preturi pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Lotus Spa
Clinica-Verificata
200-380 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 200-380 Ron
 • Servicii de calitate impecabila
 • Terapeuti foarte bine pregatiti
 • Amabilitate, atentie si energie pozitiva
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Locatie centrala
 • Masaj si tratamente spa inclusiv pentru copii
Armonia Center
150-220 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 150-220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Medici si terapeuti comunicativi
 • Sfaturi utile
 • Rezultate bune
 • Atmosfera calda si primitoare
EnjoyBali
150-180 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 150-180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate rapide
 • Terapeuti foarte bine pregatiti si amabili
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi rezonabile
Abba Salon
110 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
 • Preturi bune
aiMasaj
115-120 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 115-120 Ron
 • Servicii si tratamente de calitate
 • Echipa profesionista, amabila si dedicata
 • Curatenie exemplara
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile si oferte lunare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune saloane pentru masaj terapeutic in sector 1

Ca sa alegi cel mai bun salon din sectorul 1 pentru sedintele de masaj terapeutic nu este suficient sa verifici doar locatia. Alti factori de care trebuie sa tii cont sunt calificarile si experienta terapeutului, conditiile din salon si raportul calitate-pret. Parerile altor clienti pot fi de folos in acest sens, mai ales daca iti doresti sa mergi la un salon cu reputatie buna.

Urmatoarele 5 saloane sunt considerate a fi optiuni de top pentru cei care locuiesc in sectorul 1 al Capitalei si nu numai:

1. Lotus Spa

Pentru sedinte de masaj terapeutic, ritualuri spa, tratamente de remodelare corporala si proceduri de infrumusetare, te poti programa la salonul Lotus Spa din sectorul 1. Misiunea acestui salon este de a asigura experiente complete de relaxare a corpului si mintii, oferind tratamente personalizate, menite sa aiba un impact pozitiv asupra starii de sanatate si starii de spirit. Calitatea premium a serviciilor este sustinuta de experienta personalului, care efectueaza tratamente moderne de relaxare, revitalizare si regasire a echilibrului.  

Pentru o sedinta de masaj terapeutic, vei plati intre 200 si 380 lei.

Foarte multe persoane au povestit in mediul online ca au avut o experienta placuta si relaxanta la Lotus Spa. Personalul este implicat, amabil, atent la nevoile clientului si transmite energie pozitiva. Serviciile sunt de calitate impecabila, iar atmosfera din salon este calma si placuta. Clientii spun ca s-au simtit rasfatati si ca au avut o stare mult mai buna dupa sedintele de masaj, reusind sa se deconecteze de la grijile cotidiene. Terapeutii sunt foarte bine pregatiti, iar salonul este amenajat frumos. De asemenea, este situat intr-o zona centrala a Capitalei. Un alt punct forte este acela ca ofera diferite tipuri de masaj si tratamente spa inclusiv pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Spa
Vezi Pareri

2. Armonia Center

In sectorul 1, o alegere foarte populara la capitolul masaj terapeutic o constituie Armonia Center. Cu o experienta de peste 10 ani, acest centru de medicina alternativa pune la dispozitia clientilor o gama complexa de tratamente non-invazive de infrumusetare, de recuperare si de recapatare a echilibrului pentru intregul organism. Principiul dupa care functioneaza acest centru este acela al combinarii tehnologiei de ultima generatie cu intelepciunea medicinei chineze. Terapiile sunt personalizate in raport cu nevoile individuale, iar din colectiv fac parte inclusiv medici cu experienta. In dotarea salonului se gasesc echipamente unice in Romania, asa cum este tehnologia Algonix. 

La Armonia Center, o sedinta de masaj terapeutic costa 150 sau 220 lei, in functie de durata.

Persoanele care au ales acest centru il recomanda cu incredere, sustinand ca au avut o experienta excelenta. Personalul de la Armonia Center este caracterizat de profesionalism, implicare si amabilitate. Acesta este comunicativ si raspunde la toate intrebarile clientilor, oferind sfaturi utile. Atmosfera din centru este calda si primitoare. Cei care au ales masajul terapeutic spun ca durerile lor s-au ameliorat considerabil si ca au resimtit efectele pozitive asupra intregului organism. 

3. EnjoyBali

EnjoyBali este un salon de masaj si remodelare corporala din Bucuresti, pe care il poti alege daca locuiesti in sectorul 1 si vrei sa faci sedinte de masaj terapeutic. Lista de servicii cuprinde o varietate de masaje si tehnici de relaxare. Tratamentele complexe disponibile in acest salon imbina tehnologia moderna cu traditia veche, punandu-se accent pe o abordare holistica. Procedurile sunt menite sa contribuie pozitiv la o stare buna de sanatate, iar tratamentele sunt conturate in functie de o serie de masuratori efectuate de specialisti si de obiectivele clientului. Terapeutii au experienta vasta si dezvolta o strategie personalizata pentru fiecare client, indiferent ca vrea sa slabeasca, sa se relaxeze sau sa trateze o afectiune medicala.   

In functie de durata si de tip (thailandez, medical complet sau medical partial), o sedinta de masaj terapeutic are tariful de 150 sau 180 lei. 

Experienta personalului si eficienta tratamentelor sunt principalele motive pentru care majoritatea clientilor recomanda acest salon. Conform opiniilor exprimate de ei in mediul online, curatenia din salon este impecabila, atmosfera este relaxanta si ambientul este placut. Terapeutii sunt foarte bine pregatiti si amabili. De asemenea, preturile sunt rezonabile. Persoanele care au mers cu dureri spun ca s-au simtit mai bine inca de la primele sedinte de masaj terapeutic. 

4. Abba Salon

Cu o multime de proceduri si tratamente spa in lista de servicii, Abba Salon a devenit favoritul multor persoane din sectorul 1 la capitolul masaj terapeutic si nu numai. Terapiile efectuate la acest salon au scopul de a combate stresul zilnic, de a tonifia corpul, de a ameliora durerile musculare sau articulare si de a sustine un stil de viata echilibrat. Procedurile sunt realizate de catre specialisti cu experienta si certificari, care adapteaza fiecare tratament dupa nevoile clientei. 

Tariful pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 110 lei. 

Persoanele care au trecut pragul acestui salon il descriu ca fiind o locatie excelenta, unde au beneficiat de servicii de calitate la preturi bune. Sedintele de masaj sunt placute si eficiente, motiv pentru care clientii spun ca vor reveni cu siguranta. Salonul este curat si atmosfera este placuta. Profesionalismul si amabilitatea sunt principalele calitati ale personalului.

5. aiMasaj

Tot in sectorul 1, un salon foarte apreciat este si aiMasaj, pe care un numar foarte mare de persoane din Capitala il aleg pentru masajul terapeutic. Lista de servicii acopera mai multe tipuri de masaj si tratamente faciale, obiectivul acestor terapii fiind de a combate stresul si de a favoriza relaxarea profunda. Personalul are experienta vasta in sfera masajului si asigura tratamente care amelioreaza durerile si care au o contributie pozitiva in gestionarea unor afectiuni.  

Pentru o sedinta de masaj terapeutic, femeile vor plati 115 lei, iar barbatii 120 lei.

Salonul aiMasaj se bucura de feedback pozitiv, avand foarte multe recenzii bune in mediul online. Clientii spun ca atmosfera relaxanta, curatenia si calitatea serviciilor sunt principalele aspecte care au contribuit la experienta placuta si motive pentru care vor reveni. Echipa este profesionista, amabila si dedicata. Atmsofera este placuta, iar preturile sunt accesibile si lunar sunt disponibile diverse oferte. 

Concluzii

Bucurestiul gazduieste multe saloane de masaj, iar persoanele care locuiesc in sectorul 1 au la dispozitie mai multe optiuni daca vor sa mearga la masaj terapeutic. Este important sa aleaga un salon unde se ofera servicii personalizate, in raport cu trasaturile individuale, starea de sanatate si obiectivele. In aceasta zona a Capitalei profeseaza multi terapeuti cu experienta, care asigura tratamente adecvate pentru relaxare si ameliorarea unor dureri.