Meniu

Masaj terapeutic Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca prin masaj terapeutic in Focsani poti reducere durerile, inflamatiile, iti poti creste flexibilitatea si performanta sportiva? In acest articol iti vom prezenta cateva cabinete care iti ofera acest serviciu la un grad ridicat de profesionalism si calitate.

Masajul terapeutic este o terapie fizica de manipulare a tesuturilor moi, astfel incat sa fie de ajutor in tratarea durerii, inflamatiei si a numeroase afectiuni. Masajul imbunatateste circulatia sangelui, starea de spirit, stimuleaza sistemul imunitar si reduce stresul. Pentru a avea parte de un masaj ca la carte in Focsani, iti prezentam in continuare cateva clinici care exceleaza in materie de recuperare medicala.

Cat costa sedinta de masaj terapeutic in Focsani?

Sedinta de masaj terapeutic in cabinetele din Focsani poate avea un tarif diferit, in functie de durata sesiunii, de nivelul de experienta al terapeutului si de locatie. Descopera in tabelul de mai jos care sunt preturile percepute pentru aceasta procedura in judetul Vrancea!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Programare Online
Kinetic Hope
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 100 Ron
 • Fizioterapie
 • Kinetoterapie pentru copii si adulti
 • Masaj terapeutic si masaj de relaxare
 • Terapeut cu experienta
 • Deplasari la domiciliul pacientului
 • Buna comunicare terapeut-pacient
 • Raport avantajos calitate pret
Ana Horodinca
2 Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire si implicare
 • Masaj terapeutic personalizat
 • Rezultate ireprosabile
 • Experienta de 10 ani
 • Atentie la detalii
Kineto Gold
3
110 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 110 Ron
 • Fizioterapie, kinetoterapie, masaj, recuperare medicala
 • Personal tanar si bine instruit
 • Echipamente moderne
 • Masaj terapeutic
 • Mediu placut
Kinetic by Carmen
90 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 90 Ron
 • Kinetoterapie pentru copii si adulti
 • Sedinte individuale
 • Plan personalizat de tratament
 • Masaj terapeutic, de relaxare si anticelulitic
 • Specialist cu experienta si care participa frecvent la cursuri de perfectionare
Kineto Tri Motivation
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Fiziokinetoterapeut cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Diverse servicii de recuperare
 • Masaj terapeutic si masaj de relaxare
 • Ambianta relaxanta
Royal Fizio
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 120 Ron
 • Specialisti cu pregatire vasta si experienta
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
 • Masaj terapeutic in cabinet sau la domiciliu
 • Sedinte de kinetoterapie individuale sau de grup
 • Diverse tipuri de masaj
 • Kinetoterapie pentru copii si pentru adulti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu serviciu de masaj terapeutic din Focsani

Am identificat in Focsani cinci cabinete cu servicii de masaj terapeutic. Pregateste-te sa afli informatii utile despre ele!

1. Kinetic Hope

In cabinetul de kinetoterapie Kinetic Hope din Focsani se efectueaza si masaj terapeutic. Pe langa acest serviciu, apreciat deopotriva de sportivi si de oamenii cu diverse probleme si  afectiuni, mai sunt puse la dispozitie si altele: drenaj limfatic, fizioterapie, kinetoterapie pentru copii si adulti. Pentru persoanele imobilizate la pat sau care au diverse dizabilitati locomotorii, se efectueaza deplasari la domiciliu. Serviciile de la Kinetic Hope sunt efectuate de catre fizioterapeuta Iuliana-Bianca David si se adreseaza persoanelor cu: accidentari sau afectiuni ortopedico-traumatice, reumatice, neurologice, endocrine, cardio-respiratorii etc.

Tariful unei sedinte de masaj terapeutic porneste de la 100 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de acest cabinet spun ca au fost multumite de rezultate si de modul cum au decurs procedurile de recuperare. Kinetoterapeutul este apreciat pentru amabilitatea, priceperea si atentia acordata pacientilor. Un plus important al Kinetic Hope este ca ofera si servicii la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa la cabinet pentru sedintele de fizioterapie sau kinetoterapie.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Hope
Vezi Pareri

2. Ana Horodinca

Ana Horodinca este un kinetoterapeut cu experienta de 10 ani in domeniu, care asigura sedinte ireprosabile de masaj terapeutic in Focsani pentru pacientii cu diverse afectiuni musculoscheletale, circulatorii, neurologice sau psihice. A studiat kinetoterapia la Universitatea din Bacau, iar ulterior a devenit intructor de fitness si aerobic la Scoala de Fitness Ars Nova. Aceasta asigura o evaluare initiala a starii de sanatate, urmarind cu atentie obiectivele pacientului si stabilind un program personalizat de exercitii care sa fie adaptat in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarui pacient. Pe langa masaj terapeutic, Ana Horodinca pune in aplicare si servicii de: kinetoterapie, kinetoprofilaxie, masaj combinat cu mobilizari pasive si stretching pasiv, gimnastica prenatala si postnatala, stretching total.

Pretul pentru o sedinta de 30 minute de masaj terapeutic local este de 70 lei, iar sedinta de masaj terapeutic de 60 minute este de 110 lei.

Amabilitatea, buna pregatire si implicarea sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre serviciile puse in aplicare de Ana Horodinca. Sedintele de kinetoterapie si masaj terapeutic se desfasoara cu profesionalism, aceasta dand dovada de o experienta vasta (peste 10 ani in domeniu), timp in care a tratat pacienti cu diverse afectiuni. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, iar sedintele terapeutice sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Ana Horodinca
Vezi Pareri

3. Kineto Gold

Poti beneficia de un masaj terapeutic si in centrul de recuperare Kineto Gold din Focsani. In cadrul acestui centru, mai oferite si servicii de: kinetoterapie, fizioterapie, masaj si Kinesiotape. Pe langa masaj terapeutic, se mai pot efectua aici si alte tipuri de masaj: de relaxare, drenaj limfatic manual, masaj tonifiant, reflexoterapie, mobilizari osteo-articulare, pietre vulcanice, osteopatie cranio-sacrala. Cabinetul a fost deschis in anul 2020 si are o echipa tanara si motivata sa contribuie la binele fiecarui pacient. 

Tariful sedintei de masaj terapeutic este de 110 lei.

Cabinetul este laudat in mediul online pentru profesionalismul, rabdarea si politetea personalului, precum si pentru echipamentele noi si performante. Unii dintre clienti spun ca au remarcat imbunatatiri inca de la prima sedinta si ca mediul este foarte placut. De asemenea, focsanenii au mai spus si ca au fost impresionati de varietatea serviciilor de recuperare.

4. Kinetic by Carmen

Si Kinetic by Carmen este o optiune buna in materie de masaj terapeutic in Focsani. Atat adultii, cat si copiii sunt tratati in aceasta locatie, unde sunt intampinati cu servicii de: kinetoterapie, bandajare neuromusculara, masaj (terapeutic, de relaxare, anticelulitic), terapia cu ventuze, terapia de compresi. Trigger Points. Fiecare sedinta se desfasoara individual, pe baza unui plan de tratament personalizat. Masajul terapeutic pus la dispozitie aici are ca scop decongestionarea si inlaturarea punctelor de declansare a durerii, rezolvarea problemelor circulatorii si decontracturarea muschilor. 

Sedinta de masaj terapeutic costa aici 90 de lei.

Pacienti mici si mari ajung in cabinetul acestui terapeut din Focsani cu diverse probleme de sanatate si in speranta unei recuperari rapide. Cei mai multi dintre ei pleaca incantati de atmosfera placuta, de priceperea si implicarea terapeutului, precum si de rezultatele de necontestat obtinute dupa o munca sustinuta. 

5. Kineto Tri Motivation

Un alt cabinet de kinetoteraie si recuperare medicala din Focsani care ofera servicii de masaj terapeutic este Kineto Tri Motivation. Aici poate fi intalnit fiziokinetoterapeutul Ionut Tandara, iar serviciile pe care le presteaza sunt: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si masaj de relaxare. In aceasta unitate sunt folosite terapii clasice si moderne, un exemplu fiind tehnica Yumeiho, de restabilire a echilibrului functional al organismului  prin tehnici de manipulare a oaselor si articulatiilor, puncto-terapie, masaj, elongatii si intinderi, corectarea posturii si exercitii de optimizare a biomecanicii corpului.

O sedinta de masaj terapeutic costa, in aceasta locatie, 100 de lei.

Focsanenii spun despre acest cabinet ca este modern, dotat cu aparatura performanta si ca personalul este foarte bine pregatit, informat si dispus sa impartaseasca din cunostintele acumulate. Multi s-au recuperat aici dupa diferite traume fizice si spun ca ambianta relaxanta este un alt mare avantaj de care s-au bucurat.

6. Royal Fizio

In Cabinetul de recuperare medicala Royal Fizio se efectueaza si masaj terapeutic. Sunt doi fizioterapeuti care isi desfasoara aici activitatea: Andreea Postolache, cu masterat in kinetoterapie, recuperare si reeducare motrica si specialist in numeroase terapii, precum si un asistent medical BFKT – Gabriela Viorica Croitoru, membru al Colegiului Specialistilor in Recuperare Cervicala din Romania, cu participari la cursuri si congrese. Sedintele de masaj terapeutic sunt variate (reflexogen, drenaj limfatic manual, masaj sportiv, masaj facial asociat logopediei, masaj cu pietre vulcanice) si se pot efectua atat la cabinet, cat si la domiciliul clientului.

Sedinta de masaj terapeutic costa 120 de lei.

Specialistii de la Royal Fizio sunt apreciati pentru modul de abordare si pentru varietatea serviciilor pe care le ofera in slujba locuitorilor din Focsani si din intreg judetul Vrancea. Pe langa aceste aspecte, oamenii au mai spus si ca au fost intampinati cu amabilitate si ca atmosfera este una placuta.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un masaj terapeutic in Focsani, acest articol iti este, cu siguranta, de ajutor. Acum stii care sunt clinicile de recuperare ce au in oferta de servicii aceasta terapie fizica si cat costa o sedinta de tratament.

In Focsani, sunt numeroase cabinete de kinetoterapie si fizioterapie, in care lucreaza terapeuti cu experienta vasta si cu o abordare noua, aplecata spre nevoile clientului. Alegand oricare dintre aceste locatii pentru un masaj terapeutic vei face o alegere buna, cu un raport calitate-pret avantajos.