Meniu

Masaj terapeutic Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un masaj terapeutic in Timisoara este un „medicament” pentru trup si suflet de care ai nevoie in diverse probleme de sanatate fizica sau mentala. Durerile de spate, durerile de cap, stresul, anxietatea sau problemele de circulatie pot fi atenuate sau chiar eliminate cu ajutorul unui masaj realizat de specialisti.

In acest articol iti aratam unde trebuie sa te prezinti, daca esti din Timisoara si ai nevoie de un masaj terapeutic efectuat in cele mai bune conditii. Vei descoperi cinci locatii pe care le vei si vei afla cat costa un astfel de masaj, precum si care sunt serviciile adiacente puse la dispozitie in cadrul lor.

Cat costa un masaj terapeutic in Timisoara

Pretul unui masaj terapeutic poate sa difere in Timisoara, in functie de fiecare centru in parte. Poti consulta tabelul de mai jos pentru a afla informatiile care te intereseaza in legatura cu acest subiect.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Zen Expert Masaj
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic porneste de la 75 Ron
 • Masaj in salon sau la domiciliul clientului
 • Diverse tipuri de masaj
 • Atmosfera relaxanta
 • Maseuri cu experienta
 • Masaj personalizat
 • Locatie moderna
 • Masaj la patru maini
Clinica Samomed
50 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 50 Ron
 • Diverse tipuri de masaj
 • Personal cu experienta
 • Masaj pentru persoane de toate varstele
 • Fizioterapie, kinetoterapie
 • Atmosfera placuta
 • Tarife avantajoase
Terapia Egri Spa
80 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 80 Ron
 • Masaj terapeutic prin Terapia Egri
 • Fiziokinetoterapie
 • Preturi avantajoase
 • Specialisti cu experienta si bine pregatiti
 • Locatie moderna
 • Diverse tipuri de masaj
Socrates Clinic
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Tratamente complexe de fizioterapie si kinetoterapie
 • 6 medici si 11 terapeuti
 • Clinica spatioasa, intinsa pe 1000 mp
 • Cabinete de consultatii
 • Masaj terapeutic pentru diverse afectiuni
Lotus Massage
100 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic porneste de la 100 Ron
 • Spatiu relaxant si placut
 • Masaj terapeutic si multe alte tipuri de masaj
 • Proceduri moderne de remodelare corporala
 • Personal profesionist
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 locatii cu servicii de masaj terapeutic in Timisoara

Poti scapa de stres, iti poti imbunatati postura si iti poti creste flexibilitatea prin intermediul unui masaj terapeutic efectuat de specialistii din Timisoara. Iata care sunt cele mai bune centre spre care sa-ti indrepti atentia!

1. Zen Expert Masaj

La Zen Expert Masaj din Timisoara se efectueaza masaj terapeutic, dar si alte tipuri de masaj: de relaxare, de cuplu, anticelulitic, personalizat, masaj sportiv, drenaj limfatic, prenatal sau postnatal, reflexoterapie, masaj la patru maini. Pe langa toate acestea, firmele pot opta pentru serviciul de masaj la birou, iar specialistii vin la sediul companiei cu un scaun profesional de masaj si cu un sistem audio cu muzica de relaxare pentru a le aplica angajatilor o sedinta de tratament de relaxare si destindere. Masajul terapeutic pus la dispozitie de Zen Expert Masaj se adreseaza persoanelor cu dureri de spate sau de membre, cu scolioza, spondiloza, hernie de disc sau sciatica. Maseurii pot veni si la domiciliul clientilor, cu masa de masaj si cu toate ingredientele unei sedinte de masaj tamaduitoare (creme antiinflamatoare, uleiuri speciale, muzica relaxanta).

Pretul unui masaj terapeutic porneste de la 75 de lei.

Personajul amabil si profesionist, buna comunicare si atmosfera relaxanta sunt lucrurile pe care timisorenii le apreciaza foarte mult la acest salon. Totodata, oamenii mai sunt incantati si ca specialistii se deplaseaza la domiciliul sau la biroul clientilor, oferindu-le o clipa de relaxare chiar si in timpul serviciului sau al activitatilor casnice. Clientii au mai specificat in review-uri si ca maseurii isi adapteaza tehnica la necesitatile si preferintele lor.

Vezi parerile pacientilor despre Zen Expert Masaj
Vezi Pareri

2. Clinica Samomed

In Clinica Samomed din Timisoara se afla o echipa de terapeuti cu experienta in recuperare medicala, unde poti beneficia de un masaj terapeutic personalizat in functie de nevoile tale. Cabinetul a fost infiintat de Cristian Daniel Vezeteu, maseur profesionist, iar serviciile sunt in scop de preventie, dar si de tratare a deficientelor aparatului locomotor: fizioterapie, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj facial, reflexoterapie, terapie cu ventuze, masaj cu bete de bambus, masaj anticelulitic, masaj cervical, recuperare medicala cu bicicleta Motomed Viva 2, gimnastica medicala, kinetoterapie. Masajul terapeutic efectuat aici cuprinde: masaj ortopedic, drenaj limfatic, masaj tonifiant, masaj decontractant.

Pretul unui masaj terapeutic este de 50 de lei si are o durata de 30 de minute. Abonamentul de 10 sedinte costa 400 de lei.

Pentru cei care au trecut prin aceasta clinica si au beneficiat de cel putin un masaj, experienta a fost una speciala. Pregatirea, priceperea si atentia maseurului au fost completate de atmosfera relaxanta si de preturile avantajoase. In plus, au mai fost apreciate dotarile moderne din cabinet, dar si faptul ca pot beneficia de rasfat si copiii, incepand de la varste foarte mici.

3. Terapia Egri Spa

Echipa de la Terapia Egri Spa din Timisoara iti ofera servicii de masaj terapeutic, de fiziokinetoterapie si de infrumusetare. Terapia Egri este un masaj terapeutic ce combina tehnici de masaj suedez cu tehnici de masaj din terapia Yumeiho, care este masajul traditional thailandez. Astfel, acest tip de masaj este recomandat in afectiunile musculo-scheletale, neurologice, post traumatice, sedentarism, contracturi musculare sau afectiuni reumatice. Mai multe tipuri de masaj terapeutic se efectueaza in aceasta locatie: clasic, reflexoterapie plantara, masaj cu pietre calde, masaj cervical, drenaj manual sau mecanic, masaj cervico-dorsal pe scaun.  

Pretul unui masaj terapeutic este de 80 de lei.

Fie ca au apelat la serviciile de masaj din acest cabinet din cauza spatelui intepenit, a contracturilor, a unor dureri, fie pentru a combate stresul, timisorenii au remarcat profesionalismul, atentia si priceperea terapeutilor. Pentru ca au fost incantati de colaborarea cu specialistii si ca rezultatele au fost peste asteptari, clientii au ajuns sa le recomande si altora aceasta locatie.

4. Socrates Clinic

Pentru un masaj terapeutic in Timisoara, poti lua in considerare si Socrates Clinic. Inca din 2008, aceasta clinica se afla in slujba locuitorilor din Timisoara, prin tratamentele complexe de fizioterapie si kinetoterapie. Clinica este condusa de dr. Armand Gogulescu,  medic primar de recuperare, medicina fizica si balneologie si doctor in medicina, care are o experienta de peste 20 de ani. Locatia dispune de un spatiu de 1000 de mp si dispune de cabinete de consultatii, in care se afla medici specializati in recuperare, medicina fizica, balneologie, ortopedie-traumatologie, reumatologie si dermato-venerologie. Masajul terapeutic efectuat aici se recomanda pentru: afectiuni cardiovasculare, reumatologice, ortopedico-traumatologice, endocrine, dermatologice, neurologice, sindrom de deconditionare, prenatal si postnatal. 

Masajul terapeutic costa aici 100 de lei.

Socrates Clinic este o clinica moderna, in care gasesti personal profesionist, aparatura de ultima generatie si in care se pune accentul pe calitate. Aceasta este impresia cu care au ramas majoritatea clientilor ce au beneficiat de diverse servicii, de la kinetoterapie, hidrokinetoterapie, electroterapie, masaj sau consultatii de specialitate. Sunt insa si timisoreni care au sesizat faptul ca nu se respecta programarile.

5. Lotus Massage Therapy

Serviciile de masaj terapeutic sunt completate, in Timisoara, de Lotus Massage Therapy, un spatiu relaxant si placut, in care sunt puse la dispozitie tratamente personalizate in functie de simptomatologia si de nevoile fiecarui client. Pe langa masajul terapeutic, aici se mai efectueaza si alte tipuri de masaj: de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, drenaj limfatic, cu roci vulcanice, de cuplu.  De asemenea sunt puse la dispozitie proceduri moderne de remodelare corporala.

O sedinta de masaj terapeutic costa 100 de lei, pentru 50 de minute sau 150 de lei, pentru 90 de minute.

Timisorenii care au beneficiat de cel putin unul dintre serviciile acestui centru s-au declarat  incantati de seriozitatea, profesionalismul si amabilitatea personalului. Masajele realizate aici sunt relaxante si eficiente in combaterea durerilor si a altor afectiuni. Clientii mai spun ca experienta pozitiva pe care au trait-o ii determina sa le recomande si altora acest centru de masaj.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un masaj terapeutic in Timisoara, primele locatii pe care trebuie sa le ai in vedere sunt cele prezentate in acest articol. In clinicile si centrele din acest oras sunt terapeuti cu experienta, care s-au specializat in mai multe tehnici de masaj tocmai pentru a le putea oferi clientilor ajutorul de care au nevoie astfel incat sa se simta bine si sa scape de dureri sau de diferite afectiuni.