Meniu

Ozonoterapie Craiova

Actualizat pe:

Orasul cu un bagaj impresionant atat istoric, cat si cultural, cuprinde multiple posibilitati medicale, oferind tuturor pacientilor ocazia sa apeleze la terapia alternativa prin intermediul cabinetelor de ozonoterapie din Craiova, special pregatite pentru indeplinirea nevoilor persoanelor.

Ozonoterapia, care mai este denumita si terapia cu ozon, este eficienta in vindecarea si in ameliorarea multiplelor afectiuni medicale, prin introducerea ozonului in organism. Poate fi introdus prin intermediul multor metode eficiente, cum ar fi:

  • metoda injectarii ori subcutanate, ori intramusculare, asa cum recomanda medicul specialist in functie de pacient;
  • metoda autohemoterapiei, care consta in amestecarea ozonului cu o anumita cantitate de sange recoltata de la pacient, urmand ca, ulterior, sa fie injectata intravenos;
  • metoda bailor uscate cu ozon, in care pacientul trebuie sa foloseasca un costum special, etans, in care se insufla oxigen si ozon;
  • metoda bailor umede, in care pacientul face scufundari in apa ozonata, produs care se poate gasi in farmacii.

Care sunt avantajele semnificative ale procedurii de ozonoterapie in Craiova?

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de ozonoterapie in Craiova, trebuie sa ia in considerare si avantajele pe care le obtin cu ajutorul terapiei alternative. Printre acestea se numara si:

  • imbunatatiri cosmetice – multe persoane folosesc ozonoterapia din motive cosmetice, pentru a elimina cu succes aspectul neplacut al ridurilor de expresie sau cauzate de procesul de imbatranire, pentru a ameliora celulita si pentru a combate efectele negative vizibile ale acneei sau a cicatricilor;
  • imbunatatiri la nivel stomatologic – pacientii aleg sa foloseasca terapia cu ozon si in tratarea diverselor afectiuni stomatologice, fiind folosita ca tratament pentru carii, pentru bolile parodontale, pentru ameliorarea durerii etc.;
  • imbunatatiri la nivelul organismului – ozonoterapia este cunoscuta pentru capacitatea sa de a invinge o multime de afectiuni medicale neplacute, cum ar fi: hernie de disc, dureri musculare, artrite, arsuri, dermatite, psoriazis, micoze, accidente vasculare cerebrale, hepatita (B, C) etc.

Care sunt cabinetele la care poti beneficia de ozonoterapie in Craiova?

Pacientii care isi doresc sa gaseasca un cabinet de ozonoterapie in Craiova care sa corespunda cerintelor lor, pot lua in considerare lista clinicilor mentionate mai jos:

1. Cabinetul medical MogosMed, Craiova

MogosMed este un cabinet medical situat in Craiova, care ofera tuturor pacientilor lor posibilitatea de a beneficia de terapia cu ozon la preturi accesibile.

2. Spitalul de recuperare Bunavestire, Craiova

Pacientii care sunt in cautarea clinicilor care practica ozonoterapia, pot lua in considerare spitalul de recuperare Bunavestire, situat in Craiova, in cadrul caruia oricine are posibilitatea de a beneficia de decontari CAS, prin intermediul biletului de trimitere realizat de medicul de familie. De asemenea, se pot efectua internari, daca este nevoie.

3. Centrul Medical MedExpert, Cluj-Napoca

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de terapia cu ozon, pot lua in considerare si MedExpert, un cabinet medical situat in Cluj-Napoca, punand la dispozitie o multime de servicii medicale ireprosabile.

Prin urmare, persoanele care vor sa gaseasca o clinica de ozonoterapie potrivita pentru necesitatile lor, pot avea in vedere una sau mai multe dintre clinicile mentionate anterior.