Meniu

Ozonoterapie Ploiesti

Actualizat pe:

Apropierea orasului Ploiesti de Capitala face ca locuitorii acestuia sa aiba acces la cele mai moderne sau populare tratamente, motiv pentru care si numarul clinicilor medicale care au inclus in portofoliul lor tratamente de ozonoterapie din Ploiesti a crescut.

Acest lucru se datoreaza si faptului ca terapia cu ozon poate fi folosita in tratarea a numeroase afectiuni medicale, din diferite arii ale medicinei, de la dermatologie si cardiologie, pana la ortopedie si stomatologie.

Cele mai importante beneficii ale tratamentelor de ozonoterapie din Ploiesti

Principiul terapiei cu ozon este acela ca o oxigenare insuficienta a organismului este motivul care duce la aparitia problemelor de sanatate, astfel ca procedurile de ozonoterapie din Ploiesti trateaza cauza problemelor si nu efectele acestora.

In plus, urmarea unei cure de terapie cu ozon are foarte mult beneficii asupra intregului corp si implicit, asupra starii generale de sanatate. Unele dintre cele mai importante beneficii pe care le are ozonoterapia si care sunt motive demne de luat in calcul de catre cei care se gandesc daca sa apeleze la astfel de tratamente alternative sunt:

  • terapia cu ozon nu are efecte adverse, iar contraindicatiile sunt foarte putine;
  • ozonoterapia are foarte multe aplicatii, aproape orice zona a corpului putand fi tratata cu ajutorul ozonului medicinal;
  • efectele terapiei cu ozon sunt vizibile rapid;
  • toxinele organismului pot fi neutralizate cu ajutorul terapiei cu ozon;
  • imbunatateste functionarea sistemului circulator sangvin;
  • distruge integritatea virusurilor, bacteriilor si fungilor.

Tocmai datorita acestor efecte pe care le are ozonoterapia, starea generala de sanatate este imbunatatita in urma unor tratamente cu ozon, mai ales daca se utilizeaza procedura de autohemoterapie.

Care sunt clinicile care realizeaza tratamente de ozonoterapie in Ploiesti?

Urmarea unui tratament cu ozon poate fi facuta din dorinta pe care o are un pacient de a-si trata sau ameliora problemele de sanatate intr-un mod alternativ sau la recomandarea unui medic, care cunoaste efectele pe care le au tratamentele de ozonoterapie din Ploiesti atat urmate ca atare, cat si impreuna cu un tratament alopat.

Cei care au primit o astfel de recomandare pot alege una dintre clinicile medicale prezentate in continuare, care au tratat deja foarte multi pacienti cu ajutorul ozonoterapiei.

1. Clinica Ozonoterapie Ploiesti

In cadrul Clinicii de Ozonoterapie din Ploiesti pot fi realizate orice fel de tratamente cu ozon, destinate anumitor parti ale corpului sau pentru diferite afectiuni, preturile acestor servicii medicale fiind unele avantajoase.

2. Verte Clinique

Verte Clinique este o clinica medicala, in care principalele servicii medicale oferite sunt cele de stomatologie si de ozonoterapie, care este folosita pentru tratarea a numeroase afectiuni medicale, printre care si unele stomatologice.

3. Centrul Medical Andodent

Fiind un centru medical, Antodent cuprinde o gama completa de servicii medicale, din aproape toate specializarile medicale, chiar si terapia cu ozon regasindu-se printre serviciile oferite, o terapie alternativa pentru imbunatatirea starii de sanatate.

In concluzie, urmarea unui tratament de ozonoterapie in Ploiesti ofera pacientilor nenumarate beneficii, sanatatea si tonusul acestora devenind mai bune.