Meniu

Ozonoterapie Resita

Actualizat pe:

Cu toate ca este resedinta judetului Caras-Severin, orasul Resita este totusi un oras de provincie, in care unele servicii medicale – noi sau inedite – nu pot fi disponibile, motiv pentru care oamenii care doresc sa apeleze la ozonoterapie in Resita sunt nevoiti sa se orienteze catre judetele invecinate.

De ce nu sunt disponibile tratamente alternative de ozonoterapie in Resita? Ce aplicatii au acestea?

Tratamentele cu ozon sunt o varianta de tratamente alternative, pentru care sunt necesare studii de specialitate, lipsa medicilor specializati in acest sector al medicinei alternative fiind motivul pentru care nu sunt disponibile tratamente de ozonoterapie in Resita.

Faptul ca terapia cu ozon poate fi folosita in tratarea a numeroase afectiuni si probleme medicale ii determina si pe locuitorii judetului Caras-Severin sa caute clinici si cabinete in care se beneficieze de astfel de tratamente alternative, alegand adesea judetele invecinate.

Specialitatile medicale in care poate fi folosita ozonoterapia sunt dermatologia, neurologia, cardiologia, medicina interna, ortopedia si reumatologia. De asemenea, tratamentele cu ozon pot fi folosite si in stomatologie, atat pentru tratarea cariilor si aftelor bucale, cat si pentru boli parodontale sau inainte si dupa implanturile dentare.

Un sector in care este insa tot mai des solicitata ozonoterapia este cosmetica. Acest lucru se datoreaza efectelor benefice pe care ozonul medicinal il are in tratarea cicatricelor, acneei, infectiilor fungice de la nivelul pielii sau unghiilor, precum si in ameliorarea aspectului de coaja de portocala sau chiar pentru estomparea ridurilor.

Astfel ca persoanele care sunt in cautarea unor tratamente eficiente si minim invazive pe reintinerire pot apela la ozonoterapiei.

Unde pot merge oamenii care au nevoie de ozonoterapie in Resita?

Oameni de toate categoriile pot apela la tratamentele cu ozon, numai ca cei care au nevoie de ozonoterapie in Resita sunt nevoiti sa mearga in alte oras sau judete pentru a beneficia de rezultatele pozitive ale acestei terapii alternative.

De cele mai multe ori, acestia aleg Timisoara, deoarece este orasul cel mai apropiat de ei, iar serviciile pe care le pot accesa sunt unele de calitate. Unele dintre cele mai populare clinici in care se realizeaza tratamente cu ozon in Timisoara sunt:

1. Genki Medical Center

Un centru medical cu o abordare holistica a medicinei este Genki Medical Center, in care sunt disponibile numeroase terapii alternative care sa imbunatateasca starea de sanatate a pacientilor. Printre aceste terapii se regaseste si cea cu ozon, care are ca obiectiv oxigenarea suplimentara a tesuturilor.

2. Medpoint – Centru Medical Dr. Sandescu

Un centru medical care pune la dispozitia pacientilor sai o gama vasta de servicii din numeroase specialitati medicale este Medpoint – Centru Medical Dr. Sandescu. Printre serviciile medicale oferite se regasesc si tratamentele alternative de ozonoterapie.

3. Cabinet Medical de Ginecologie si Ozonoterapie

Infiintat initial ca un cabinet de ginecologie, cabinetul medicului ginecolog dr. Popescu Angela si-a dezvoltat portofoliul de servicii cu o terapie alternativa – ozonoterapia – si cu medicina functionala, pentru care astazi este cautat de multi pacienti.

Prin urmare, lipsa unui cabinet de ozonoterapie in Resita nu ii impiedica pe oamenii sa beneficieze de aceste tratamente alternative, care au efecte pozitive asupra sanatatii lor.