Meniu

Recuperare Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu dureri musculo-scheletale, postura incorecta sau pierderea mobilitatii in urma unor traume, afectiuni sau interventii chirurgicale, poti apela cu succes la recuperare medicala in Alba Iulia, in cadrul unor clinici specializate de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal profesionist. Centrele medicale din oras pun la dispozitia pacientilor numeroase tipuri de proceduri de tratament, care si-au dovedit eficacitatea in reabilitatea functiilor neuro-motorii a mii de persoane de toate varstele si din toate mediile.

Daca nu stii care ar fi cea mai potrivita destinatie pentru tine in Alba Iulia, pentru a incepe procedurile de recuperare medicala, acest articol te poate ajuta cu informatii utile despre piata serviciilor de sanatate specializate din municipiul resedinta al judetului Alba.

Cat costa recuperarea medicala in Alba Iulia?

In functie de diagnostic si de modul in care raspunde organismul tau la tratament, poti avea nevoie de proceduri diferite si de un anumit numar de sedinte de terapie, de aceea este greu de stabilit costul total pentru procesul de recuperare medicala in Alba Iulia. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care te poti indrepta si pretul practicat pentru o consultatie la medicul specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Med Life
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cea mai buna clinica de recuperare din oras
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate foarte bune ale terapiilor
Star Medica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Echipa tanara si bine pregatita
 • Empatie si caldura fata de pacienti
 • Seriozitate si rigurozitate la tratamente
 • Eficienta procedurilor
BioTerapia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalismul si seriozitatea personalului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Sedinte de tratament cu efecte benefice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor de recuperare medicala din Alba Iulia

Existenta mai multor optiuni pe piata serviciilor de recuperare medicala din Alba Iulia nu poate fi decat benefica pentru standardele de tratament din oras, insa te pune in dificultate in privinta alegerii celei mai bune clinici pentru nevoile tale specifice. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa te hotarasti. Vei afla despre conditiile in care se desfasoara consultatiile si procedurile, dotarile cu echipamente medicale specifice, calificarile personalului si opiniile pacientilor care au calcat pragul centrelor din top si au ales sa isi impartaseasca experienta avuta, prin intermediul recenziilor. 

1. New Life Med 

New Life Med este numele sub care functioneaza o clinica de recuperare medicala din Alba Iulia in care activeaza o echipa formata din peste 20 de medici si terapeuti, care se folosesc de pregatirea temeinica si experienta lor pentru a oferi pacientilor cu diverse probleme de mobilitate si afectiuni, proceduri de reabilitare eficiente. Centrul ofera consultatii medicale, EKG, infiltratii articulare, infiltratii cu plasma, kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, masaj terapeutic, masaj si gimnastica pentru gravide, antrenamente functionale, cardio fitness si antrenamente de tip circuit.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de specialitate vei plati aici 150 de lei, in timp ce pretul procedurilor de tratament este cuprins intre 20 de lei si 100 de lei.

Pacientii apreciaza ca New Life Med este cea mai buna clinica de recuperare din Alba Iulia, cu servicii de calitate, personal profesionist, amabilitate si empatie, atmosfera placuta si rezultate foarte bune ale terapiilor.

Vezi parerile pacientilor despre New Life Med
Vezi Pareri

2. Star Medica

Centrul de Recuperare Medicala Star Medica din Alba Iulia a fost infiintat in anul 2008 si se adreseaza personelor cu afectiuni locomotorii, probleme ale coloanei vertebrale, tulburari de alimentatie si supraponderabilitate. Oferta de servicii include tratamente de recuperare si terapia durerii, proceduri de kinetoterapie, fizioterapie, laser terapie, terapie manuala, masaj si intretinere corporala. Pacientii cu afectiuni neurologice, afectiuni reumatologice, afectiuni ortopedice, afectiuni posttraumatice si post interventii chirurgicale trec aici printr-un proces de recuperare in trei etape, care include diagnostic, tratament si vindecare. Fondat de fizioterapeutul Adela Neamtu-Popescu, centrul este deservit de o echipa de 7 terapeuti, cu diplome de specializare obtinute atat in tara, cat si in strainatate, in Suedia, Finlanda, Italia sau Japonia.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie, vei plati 250 de lei. tarifele procedurilor sunt cuprinse intre 50 de lei si 200 de lei pentru o sedinta de tratament.

Pacientii sunt multumiti de serviciile centrului medical, pe care le considera de buna calitate. Ca puncte forte ale experientei inregistrate aici sunt amintite echipa tanara si bine pregatita de fizioterapeuti, empatia si caldura abordarii pacientului, seriozitatea si rigurozitatea cu care se desfasoara tratamentele, eficienta procedurilor.

3. BioTerapia

BioTerapia este un centru modern de balneo-fizioterapie si recuperare medicala din Alba Iulia adresat pacientilor de toate varstele. Tratamentele disponibile includ proceduri de fizioterapie, electroterapie, laser, magnetoterapie, shockwave, crioterapie, kinetoterapie, masaj, Vojta, Schroth, Tecar, posturare, talonete personalizate. Multe dintre procedurile de reabilitare a functiilor motorii, de recapatare a mobilitatii si de ameliorare a durerilor pot fi decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate Alba, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru o consultatie, centrul percepe un tarif de 150 de lei. O sedinta de terapie are un pret situat in intervalul 35 lei – 150 de lei.

Pacientii recomanda centrul BioTerapia pentru serviciile excelente, profesionalismul si seriozitatea personalului, aparatura de ultima generatie si sedinte de tratament cu rezultate deosebite in recuperare si ameliorarea durerilor.

Concluzii

Pentru pacienții care doresc sa isi amelioreze starea de sanatate, sa isi redobandeasca mobilitatea si sa isi creasca astfel calitatea vietii, serviciile de recuperare medicala din Alba Iulia pot fi accesate in cadrul unor clinici de top, incluse in clasamentul de mai sus si prezentate in articol. Personalul specializat in acest domeniu medical, care activeaza in cadrul centrelor amintite, este pregatit sa ofere consiliere si ingrijire personalizata, adaptata nevoilor si conditiilor de sanatate ale fiecarei persoane care le solicita. 

Facilitățile moderne si dotarile de ultima generatie din centrele de recuperare medicala din Alba Iulia contribuie la un proces de reabilitare mai eficient si mai confortabil, aspect subliniat in nenumarate randuri de pacientii care au beneficiat de servicii de calitate si de proceduri eficiente de tratament. Avand la dispozitie informatiile din textul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, poti lua cea mai buna decizie legata de sanatatea ta, in privinta alegerii clinicii care sa iti satisfaca cel mai bine nevoile si exigentele.