Meniu

Recuperare Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a beneficia de servicii de recuperare medicala in sector 5, ideal este sa te programezi la o consultatie cu un medic specialist, pentru a-i oferi acestuia posibilitatea sa se familiarizeze cu situatia ta. Exista numeroase terapii care pot sprijini procesul de vindecare, iar pentru a o alege pe cea mai potrivita, specialistii trebuie sa tina cont de particularitatile cazului tau. 

La clinicile si centrele din sector 5 se efectueaza atat servicii de kinetoterapie, cat si de fizioterapie, impreuna cu alte tehnici mai putin cunoscute, dar la fel de eficiente. Pentru a efectua aceasta gama variata de servicii, echipele formate din medici talentati folosesc aparatura moderna. 

Cat costa serviciile de recuperare medicala in sector 5?

Nu este de mirare ca preturile serviciilor de recuperare medicala din sectorul 5 variaza, intrucat exista numeroase tehnici pe care medicii le pot pune in aplicare cu scopul de a incuraja procesul de vindecare. De aceea, inainte de a opta pentru unul din tratamentele de pe lista de servicii, ideal este ca pacientii sa se programeze la o consultatie cu un specialist din domeniu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Fiziorein
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Sistem terapeutic BTS
Fiziokineto Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Contract CASMB
 • Tratamente la domiciliu
 • Curatenie
Kineto Ortoclinic
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Tratament individualizat
 • Reduceri la abonamente
 • Atmosfera placuta
 • Punctualitate
Clinica WellCare
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Locatie centrala
 • Locuri de parcare
SwissMed Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Tratamente personalizate
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera tratamente de recuperare medicala in sector 5

Printr-o programare la una din clinicile de mai jos, oamenii pot beneficia de o consultatie de specialitate in ceea ce priveste recuperarea medicala in sectorul 5. Tehnicile efectuate difera, asa ca daca esti in cautarea unui tratament anume, asigura-te ca acesta se afla pe lista de servicii. Un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este suma de la care pornesc tarifele: 

1. Fiziorein

Prima optiune a oamenilor care se afla in cautare de servicii de recuperare medicala in sector 5 este Centrul Medical Fiziorein. Tratamentele efectuate aici se adreseaza atat adultilor care sufera de diverse probleme de sanatate, cat si copiilor. Clinica ofera un portofoliu impresionant de servicii, precum terapia cu ultrasunete, magnetoterapia, Tecar, laserul de inalta putere, electroterapia etc. Efectuarea tuturor acestor servicii este posibila datorita aparaturii de ultima generatie din dotarea clinicii. Echipa din cadrul ei este formata din medici precum Daniela si Valentin Craciun, dar si fizioterapeuti ca Alex Balalau, Alin Aras si Adina Branescu. Un aspect care diferentiaza Centrul Medical Fiziorein de alte clinici este faptul ca foloseste realitatea virtuala, atat in tratamentele adresate copiilor, cat si in cele pentru adulti. 

Pretul consultatiei de recuperare medicala este de 130 de lei. 

Echipa din cadrul centrului Fiziorein este apreciata in mod deosebit pentru profesionalism, amabilitate si dorinta de a ajuta. Serviciile de calitate si preturile accesibile sunt cele doua motive principale pentru care oamenii continua sa se intoarca la cabinet de fiecare data cand se confrunta cu o problema de sanatate. In plus, clinica este curata si ingrijita.  

Vezi parerile pacientilor despre Fiziorein
Vezi Pareri

2. Fiziokineto Clinic 

Tot pentru servicii de recuperare medicala efectuate in sector 5, persoanele interesate au ca optiune Fiziokineto Clinic. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Madalina Goge Tudora, medic specialist in recuperare medicala, alaturi de fizioterapeuti si kinetoterapeuti precum Daniela Mihaela Brad si Nicolae Bianca Danes. Gama de servicii la care au acces pacientii este una variata: fizioterapia include terapii precum electroterapia sau terapia Tecar, iar in cadrul categoriei de kinetoterapie se regasesc masajul pentru gravide si kinesiotaping. Tot la Fiziokineto Clinic se efectueaza diverse tratamente corporale, de tip radiofrecventa extrapolara sau tripolara. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a opta pentru servicii la domiciliu, precum masajul general, terapeutic sau pentru sedinte de kinetoterapie. 

O consultatie cu un medic specialist costa 180 de lei. 

Serviciile de calitate de la Fiziokineto Clinic sunt oferite de un personal amabil, care da dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data. Locul este primitor si curat, iar aceste aspecte contribuie la crearea unor conditii optime de siguranta si confort. Preturile sunt rezonabile, iar colaborarea CASMB ii determina pe multi oameni sa aleaga serviciile Fiziokineto Clinic.  

3. Kineto Ortoclinic

Cabinetul de recuperare medicala din sector 5, Kineto Ortoclinic, foloseste aparatura moderna, recunoscuta la nivel mondial pentru eficacitatea si performanta in tratarea mai multor tipuri de afectiuni. Programele recomandate pacientilor sunt individualizate; acest lucru inseamna ca terapeutii iau in considerare aspecte precum varsta, constitutia si afectiunea de care sufera o persoana, pentru a elabora un plan de tratament cat mai eficient. Printre serviciile efectuate la cabinet se regasesc drenajul limfatic, mai multe tipuri de masaj, sedintele de fizioterapie, cele de kinetoterapie etc. Cei care aleg sa achizitioneze abonamente combinate beneficiaza de reduceri. Un exemplu de abonament combinat este chiar cel de recuperare medicala, in care sunt incluse 10 sedinte de fizioterapie, 10 de kinetoterapie si 10 de masaj terapeutic. In plus, cabinetul le ofera oamenilor posibilitatea de a cumpara un voucher cadou. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 130 de lei. 

Personalul din cadrul cabinetului Kineto Ortoclinic este amabil si bine pregatit, iar serviciile pe care le ofera sunt efectuate cu punctualitate si seriozitate. Atmosfera este una placuta, in care orice pacient se poate relaxa. Preturile sunt avantajoase datorita numeroaselor reduceri de care pot beneficia oamenii care aleg sa cumpere un abonament. 

4. Clinica WellCare

La Clinica WellCare din sectorul 5, primul pas catre un plan adecvat de recuperare medicala este evaluarea pacientului. Consultatia initiala este realizata de un medic specialist, cu experienta in domeniu. Acesta poate sa prescrie sedinte de fizioterapie, de kinetoterapie, masaj, reflexoterapie sau chiar drenaj limfatic. Sedintele de masaj pot fi de 15, 30 sau 50 de minute, iar tipurile efectuate sunt masajul terapeutic, deep massage, trigger points si chair massage. In ceea ce priveste kinetoterapia, se pot elabora programe pentru gravide si bebelusi, dar si de kinetoterapie respiratorie sau terapie pentru scolioza. Efectuarea portofoliului variat de servicii este posibila datorita, pe-o parte, aparaturii moderne, iar pe de alta parte, personalului calificat. Echipa formata din medici specialisti este condusa de Conf. Univ. Dr. Corina Predescu, iar principalul obiectiv este acela de a obtine rezultate in cel mai scurt timp. 

Costul unui consult de specialitate este de 250 de lei. 

Clinica nu exceleaza doar la capitolul servicii medicale, ci si la accesibilitate: locatia este in centrul capitalei, asa ca oricine poate sa ajunga aici fara probleme. In plus, exista numeroase locuri de parcare in apropiere, in cazul in care oamenii aleg sa se deplaseze folosindu-si masina. Echipa este tanara, profesionista si da dovada de rabdare. 

5. SwissMed Clinic

In ceea ce priveste recuperarea medicala din sectorul 5, de la SwissMed Clinic, realizarea gamei variate de servicii este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie. Un exemplu bun in acest sens este cel al dispozitivelor Artromot, care sunt dezvoltate si fabricate in Germania, iar scopul lor principal este acela de a sprijini ingrijirea pacientului. Printre serviciile de recuperare medicala de care pot beneficia oamenii se afla terapia cu oxigen hiperbaric, ozonoterapia, terapia Huber 360 Evolution, miscarea pasiva continua etc. Tot aici, oamenii au acces si la tratamente clasice de fizioterapie si kinetoterapie. Echipa clinicii este formata din medici specialisti si este certificata la nivel European in terapiile si procedurile pe care le efectueaza. Printre acestia se afla Colonel Dr. Gigi Teodoru, medic primar in recuperare medicala, dar si kinetoterapeuti precum Dragos Cristea sau Tibor Szatmari. De terapia Yumeiho se ocupa Chidris Stancu.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei.  

Opiniile celor care au beneficiat de serviciile clinicii SwissMed sunt pozitive si aduc in discutie tratamentele de calitate, curatenia si profesionalismul echipei medicale. Medicii sunt bine instruiti si totodata prietenosi, ceea ce contribuie la atmosfera placuta din cadrul clinici. Pacientii au reusit sa scape de durerile de spate, prin intermediul tratamentului pe care l-au urmat aici. 

Concluzii 

Prin urmare, optiunile pe care le ai cu privire la recuperarea medicala in sectorul 5 al capitalei sunt numeroase. Tratamentul de care vei beneficia o sa fie, mai mult ca sigur, unul personalizat, care sa raspunda nevoilor tale. De aceea, inainte de a opta pentru un anumit tip de terapie, ideal este sa te programezi la o consultatie de specialitate cu un medic cu experienta in domeniu!