Meniu

Recuperare Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat sa urmezi un program de recuperare medicala in Resita, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te interesezi in privinta optiunilor pe care le ai la dispozitie. Spre exemplu, exista sansa ca un cabinet sa aiba un portofoliu de servicii mult mai variat decat altul, ceea ce inseamna ca ai acces la mai multe tipuri de terapii. 

Pentru ca recuperarea medicala sa fie efectuata corect, oamenii au nevoie de un plan de tratament personalizat. Tocmai de aceea, terapeutii care isi desfasoara activitatea la clinicile din Resita fac tot posibilul sa ofere niste servicii cat mai potrivite pentru nevoile pacientilor. Unul din aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a lua o decizie in acest sens este bugetul.

Cat costa serviciile de recuperare medicala in Resita? 

Exista mai multe servicii care fac parte din categoria de recuperare medicala din Resita, motiv pentru care preturile pot variata destul de mult, in functie de programul urmat de o persoana. Exista pacienti care fac doar sedinte de kinetoterapie, in timp ce altii aleg sa beneficieze si de proceduri de fizioterapie, pentru a obtine rezultatele pe care si le doresc. Pretul unei consultatii este: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Liana Simion
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Voinea Physio Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
 • Pachete speciale pentru categorii de varsta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care clinici ofera servicii de recuperare medicala in Resita? 

Cabinetele de mai jos iti ofera sansa de a beneficia de o gama variata de servicii de recuperare medicala in orasul Resita, de la fizioterapie la kinetoterapie si alte tehnici moderne. In scopul de a o alege pe cea mai potrivita pentru tine, tine cont de informatiile prezentate in descrierile de mai jos. Ele nu se rezuma doar la facilitatile oferite de clinici, ci si la opiniile a diversi pacienti. 

1. Dr. Liliana Simion 

In cadrul cabinetului medical al Dr. Liana Simion se efectueaza o gama variata de servicii de recuperare medicala, precum cele de fizioterapie, kinetoterapie si acupunctura, toate acestea in Resita. Persoanele interesate pot opta si pentru terapii complementare. Scopul acestor tratamente este de a-i ajuta pe pacienti sa-si gestioneze cu succes simptomele de care sufera si chiar sa le elimine, acolo unde este posibil. Atmosfera placuta de la cabinet ii ajuta pe oameni sa se relaxeze, astfel incat sedintele de recuperare sa se desfasoare intr-o maniera ideala. Mai mult decat atat, cabinetul asigura conditii optime de siguranta. 

Pretul unei consultatii in vederea obtinerii planului de tratament potrivit este de 100 de lei. 

Pacientii care au vizitat cabinetul Dr. Liana Simion in scopul de a beneficia de servicii de recuperare medicala au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului medical care da dovada de profesionalism de fiecare data. Mai mult decat atat, actul medical este de cea mai buna calitate, motiv pentru care rezultatele tratamentului urmat nu intarzie sa apara. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Liana Simion 
Vezi Pareri

2. Voinea Physio Clinic 

O alta clinica de recuperare in Resita pe care oamenii o pot vizita este Voinea Physio Clinic. Aici, serviciile medicale de fizioterapie sunt oferite intr-un mediu modern si primitor. In plus, clinica investeste in mod periodic in tehnologie, tocmai pentru ca persoanele care apeleaza la serviciile sale sa aiba parte de un plan tratament cat mai eficient. Unul din obiectivele clinicii este acela de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la serviciile sale, asa ca pensionarii cu venituri mici au posibilitatea sa beneficieze de pachete speciale. 

Pentru o consultatie de specialitate cu un medic, pretul este de 150 de lei. 

Exista mai multe persoane care recomanda serviciile Voinea Physio Clinic, tocmai datorita experientei si profesionalismului medicilor si terapeutilor de aici. Personalul este empatic, rabdator si intelegator, ceea ce contribuie in mod semnificativ la experienta pacientilor. Nici aparatura perfromanta nu este trecuta cu vederea, iar rezultatele incep sa se vada la putin timp dupa tratament. 

Concluzii

In cele din urma, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de un program de recuperare medicala in Resita, cele doua clinici prezentate mai sus te pot ajuta cu servicii de calitate, din partea unor terapeuti care isi doresc sa te ajute. Programul poate fi alcatuit atat din proceduri de fizioterapie, cat si din sedinte de kinetoterapie sau terapii complementare.