Meniu

Reumatologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de reumatologie in Botosani poate avea un impact semnificativ in viata unui bolnav. Un medic reumatolog diagnosticheaza aceste afectiuni ale sistemului musculo-scheletic, fie ca sunt cronice sau dureroase, si ofera un tratament personalizat. In acest articol vom prezenta clinici din municipiu, in care sunt puse la dispozitie servicii de reumatologie, prin intermediul unor medici ce s-au pregatit temeinic si au o experienta de ani buni in acest domeniu. 

Reumatologia se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor reumatice, care afecteaza: muschii, oasele, articulatiile, tendoanele si alte structuri conexe. Descopera pana la finalul acestui articol unde poti gasi un bun medic reumatolog in Botosani si cat costa o consultatie in aceasta specialitate medicala. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Botosani

Consultatia de reumatologie poate avea preturi diferite in Botosani. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele percepute de cele mai apreciate clinici private din oras care au cabinete de reumatologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
WorkTape
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta si cu o pregatire solida
 • Echipa tanara si implicata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Numeroase servicii de recuperare
Iatropolis
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Evaluare multidisciplinara
 • Aparatura medicala moderna
 • Nu se respecta programarile
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private cu servicii de reumatologie in Botosani

Daca ai nevoie de o consultatie la reumatologie, in Botosani poti opta pentru doua clinici private moderne si dotate cu echipamente performante. Iata cateva informatii utile despre acestea!

1. WorkTape Medical

Clinica WorkTape Medical din Botosani pune la dispozitie diverse servicii de recuperare prin intermediul medicilor primari si specialisti si terapeutilor experimentati. Din echipa face parte si dr. Elena Viorica Luca, medic specialist reumatologie. Dr. Luca a urmat cursurile Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, iar pregatirea de specialitate a efectuat-o in cadrul Spitalului de Recuperare din localitate, sub indrumarea prof. dr. Elena Rezus. Medicul participa la numeroase congrese si conferinte de reumatologie si este membru activ in Societatea Romana de Reumatologie. De asemenea, a luat parte la workshopuri de injectare intraarticulare si periarticulare pentru afectiunile musculo-scheletale si de terapie a durerii in cazul patologiei spinale. 

Pretul unui consult realizat de acest medic reumatolog din Botosani este de 170 de lei.

Ajutorul prompt oferit la nevoie pacientilor din Botosani prin medicii si terapeutii cu experienta a facut ca aceasta clinica de recuperare sa fie foarte apreciata. Oamenii spun ca indiferent de problema cu care s-au prezentat la WorkTape Medical au fost intampinati cu zambetul pe buze, incurajati si ca au beneficiat de cele mai bune conditii pentru o refacere rapida si eficienta. Aparatura de ultima generatie, atmosfera placuta si echipa tanara sunt avantaje de care botosanenii s-au bucurat si pentru care recomanda clinica, la randul lor.

Vezi parerile pacientilor despre WorkTape Medical
Vezi Pareri

2. Iatropolis

Si in Clinica Iatropolis exista un cabinet de reumatologie. In cadrul acestuia activeaza dr. Carmen Valentina Giusca, medic specialist reumatologie care diagnosticheaza si trateaza patologia: degenerativa, articulara, metabolica, inflamatorie, autoimuna. Evaluarea se poate efectua multidisciplinar la Iatropolis, avand in vedere caracterul generalizat al unora dintre afectiunile autoimune, incluzand si consultatii in alte specialitati: neurologie, cardiologie, boli infectioase, ortopedie, recuperare medicala sau psihiatrie.

Pentru o consultatie de reumatologie, tariful este de 180 de lei.

Sunt aspecte pe care pacientii le-au apreciat in mod deosebit la aceasta clinica: medicii bine pregatiti, care au dat dovada de rabdare, profesionalism si amabilitate, echipamentele medicale moderne, diversitatea serviciilor. Pe langa acestea, s-au notat si lucruri pentru care botosanenii au ramas cu o impresie negativa in urma experientei traite aici, cum ar fi: nerespectarea programarilor, aglomeratia si personalul neinstruit de la receptie.

Concluziile noastre

Chiar daca piata serviciilor de reumatologie din Botosani nu este foarte ofertanta, in clinicile prezentate in acest articol vei gasi medici cu experienta in tratarea afectiunilor reumatice.

Echipa medicala din aceste centre private dispune de expertiza in diagnosticarea si managementul afectiunilor de acest tip, asigurandu-se ca pacientii lor beneficiaza de ingrijire medicala de calitate.