Meniu

Reumatologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de calitate in materie de reumatologie in Buzau? Atunci acest articol iti va fi de folos. In cadrul sau vei descoperi trei clinici private in care profeseaza medici reumatologi cu experienta si cu o pregatire solida in acest domeniu. Citeste cu atentie, daca te intereseaza unde poti beneficia de servicii decontate sau contra cost, cat costa consultatia de reumatologie si ce impresii au notat semenii tai in legatura cu experientele pe care le-au trait in aceste unitati medicale private.

O vizita la reumatologie se impune in mai multe cazuri: dureri articulare persistente si inflamatii, dificultati de miscare, istoric familial de boli reumatologice, oboseala excesiva si pierdere in greutate. Nu ezita sa te programezi la un medic reumatolog din Buzau pentru a primi un diagnostic si ajutorul medical de care ai nevoie.

De ce buget este nevoie pentru o consultatie de reumatologie in Buzau

Pentru o consultatie de reumatologie, la Buzau se platesc diverse tarife, in functie de medic si de clinica. Tabelul de mai jos iti arata care sunt preturile pentru consultatii, pentru a sti ce buget sa aloci in acest scop.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Optimed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Consultatii si tratamente nechirurgicale de reumatologie
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Bun raport calitate-pret
 • Mediu placut si curat
 • Nu se respecta programarile
Clinica New Medical
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Medic primar reumatolog
 • Patru clinici New Medical in Buzau
 • Personal amabil si implicat
 • Servicii de reumatologie decontate de CAS
 • Atmosfera placuta
Medinvest
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Laborator propriu de analize
 • Personal amabil
 • Nu se respecta programarile
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de reumatologie din Buzau: top 3 clinici private

Iata care sunt cele trei clinici care ofera servicii de reumatologie in Buzau!

1. Clinica Optimed

Optimed este cea mai mare retea cu centre de optica medicala din Buzau, dar ofera si servicii din alte specialitati medicale: reumatologie, cardiologie, chirurgie plastica si reparatorie, pediatrie, psihiatrie, nefrologie, endocrinologie, analize medicale. Cabinetul de reumatologie este coordonat de dr. Irina Cristian, medic primar reumatolog ce se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratamentul nechirurgical al afectiunilor aparatului locomotor.

Tariful pentru o consultatie de reumatologie este de 180 de lei.

Medicii de la Optimed sunt apreciati pentru profesionalismul desavarsit si pentru interactiunea cu pacientii. Oamenii mai sunt multumiti si ca serviciile medicale au preturi accesibile, dar si pentru amabilitatea, promptitudinea si atentia intregului personal. Serviciile de oftalmologie, reumatologie si din alte domenii se desfasoara intr-un mediu curat si placut, dupa cum mai afirma buzoienii in recenzii. Ar fi insa si o nemultumire legata de activitatea de aici, si anume ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Optimed
Vezi Pareri

2. Clinica New Medical

Servicii de reumatologie sunt disponibile si la Clinica New Medical. Cele patru clinici cu acest nume din Buzau, aparute dupa anul 2012, vorbesc de la sine despre dezvoltarea dinamica si despre nivelul de satisfactie in randul pacientilor din tot judetul in privinta serviciilor New Medical. La cabinetul de reumatologie se afla dr. Mihaela Neamtu, medic primar reumatolog, ce ofera consultatii, controale si investigatii specifice acestui domeniu medical in locatiile de pe strada Pacii si strada Stadionului. Unele servicii de reumatologie puse la dispozitie de clinica sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate: kinetoterapie individuala, kinetoterapie de grup si pe aparate speciale. 

Tariful unui consult este de 130 de lei.

Au fost notate mai multe impresii pozitive in mediul online de catre pacientii clinicii. Medicii sunt apreciati pentru pregatire si profesionalism, iar personalul auxiliar pentru amabilitate si atentia la nevoile oamenilor. Alte lucruri pe care buzoienii le-au mai remarcat aici ar fi: serviciile gratuite, decontate de CAS, buna organizare si atmosfera placuta.

3. Medinvest

In urma cu 20 de ani, Medinvest si-a inceput activitatea intr-un apartament din Buzau, oferind cateva servicii medicale si de laborator, dar pe masura ce a trecut timpul, si activitatea s-a diversificat, incluzand in prezent mai multe servicii din diverse specialitati, inclusiv reumatologie. In acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Mihaela Neamtu, medic primar reumatolog. Medinvest cuprinde la ora actuala o clinica, un spital si un laborator de analize medicale, toate localizate in municipiul Buzau. 

Pretul consultatiei de reumatologie este de  150 de lei.

Echipa Medinvest este considerata profesionista, empatica si amabila. Multi buzoieni au ajuns in clinica si spitalul Medinvest pentru consultatii, investigatii si tratament in diverse specialitati medicale, iar parerile lor in urma acestor experiente sunt in majoritate pozitive, spunand ca: este foarte curat, rezultatele analizelor medicale sunt livrate rapid, iar interactiunea cu personalul a fost satisfacatoare. Au fost enumerate si cateva nemultumiri ale pacientilor: aglomeratie, nerespectarea programarilor, nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

In trei clinici private din Buzau poti opta pentru servicii de reumatologie. In fiecare dintre acestea se afla medici reumatologi cu experienta, iar un alt avantaj este ca poti face investigatiile imagistice si de sange recomandate de ei chiar in incinta acestor unitati medicale.

Trebuie sa te programezi la un reumatolog din Buzau in cazul in care ai dureri articulare persistente, rigiditate matinala, umflaturi articulare, afectiuni autoimune sau istoric familial de boli reumatologice. Intr-un cabinet de reumatologie vei primi diagnosticul exact si ajutor medical pentru a te vindeca sau a tine sub control afectiunile cronice si a putea duce o viata normala.