Meniu

Reumatologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu putine sunt persoanele care se confrunta cu boli reumatice, situatie in care au neaparata nevoie de ajutorul medicului reumatolog din Giurgiu pentru aplicarea unui tratament corect. Primele simptome prin care bolile reumatice se manifesta sunt durerile articulare, musculare, de gat, de umeri, spate etc. Daca observi ca te confrunti cu un astfel de disconfort care persista de la o zi la alta sau care tinde sa devina la o anumita perioada de timp, mergi in cel mai scurt timp la cabinetul de reumatologie din oras si efectueaza toate investigatiile pe care ti le recomanda doctorul. 

Citeste in continuare si descopera una dintre cele mai apreciate unitati medical din Giurgiu pentru specialitatea de reumatologie. Obtine rezultate ireprosabile si discuta cu un medic profesionist in domeniu, pentru a te bucura de un corp sanatos si puternic. De asemenea, tine cont de indicatiile oferite, astfel incat insanatosirea sa fie garantata si rapida.

Cat costa o consultatie de reumatologie din Giurgiu? 

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi preturi pentru o consultatie de reumatologie din Giurgiu? Atunci informatiile prezentate in tabelul de mai jos iti vor fi utile. Afla ce buget sa pregatesti pentru un astfel de serviciu medical, in cazul in care nu poti beneficia de o consultatie gratuita prin CAS:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
242 Ron
  • Pret Consultatie 242 Ron
  • Medici empatici
  • Profesionalism si competenta
  • Interactiune medic-pacient excelenta
  • Investigatii ireprosabile
  • Plan personalizat de tratament
  • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Giurgiu?

Cu toate ca optiunile sunt destul de limitate, tot ai unde sa mergi pentru o consultatie de reumatologie in Giurgiu la o calitate superioara. In continuare iti prezentam unitatea medicala din oras pe care o poti lua in considerare si care iti asigura un act medical ireprosabil. Iata care este aceasta, dar si ce parere au pacientii in legatura cu serviciile puse in aplicare:

Cliniqmed Consult

Cliniqmed Consult este o unitate medicala multidisciplinara din Giurgiu, unde pacientii pot beneficia si de servicii de reumatologie la o calitate ridicata. In acest departament isi desfasoara activitatea dr. Marius Trandafir, medic specialist, competent in ecografie musculoscheletala. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, infiltratie articulatii mici, infiltratie Diprophos, cu solutie vascoelastica 3 ml sau 2 ml, cu plasma imbogatita cu trombocite, ecografie musculoscheletala (1 sau 2 articulatii), infiltratie cu hialurom 2 ml, infiltratie Kombi Hillan. Multumita echipamentelor de ultima generatie, toate serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 242 lei.

Empatia medicilor, profesionalismul si competenta de care dau dovada sunt principalele motive pentru care pacientii continua sa revina la aceasta unitate medicala. Interactiunea medic-pacient este eficienta, investigatiile sunt ireprosabile, iar planul de tratament este stabilit in functie de patologiile pacientului. Cu toate acestea, programarile sunt mai tot timpul decalate, ceea ce creeaza disconfort in randul pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de reumatologie in Giurgiu, te incurajam sa iei in considerare clinica amintita mai sus. Asigura-te ca discuti cu un medic specialist pentru a primi diagnosticul corect, dar si pentru a beneficia de planul adecvat de tratament.