Meniu

Reumatologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Articulatiile umflate care pot fi un simptom al unor boli precum spondilita anchiozanta, artropatia psoriazica, poliartita reumatoida trebuie sa fie atent consultate de un medic reumatolog din Targu Jiu. Exista medici care solicita efectuarea unui pachet de analize inainte de a oferi un verdict clar, cum ar fi anticorpii antinucleari (ANA), factorul reumatoid si viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) si acidul uric. In functie de acesti indicatori, doctorul va sti exact care este problema cu care te confrunti, dar si care este solutia pe care o poti pune in aplicare pentru a te insanatosi. 

Desi nu exista atat de multe optiuni in Targu Jiu, tot ai sansa de a apela la ajutorul unui medic reumatolog cu experienta, fara sa fii nevoit sa pleci in alte zone ale tarii. Mai jos iti vom prezenta o clinica la care poti merge cu incredere pentru a solicita ajutorul unui medic bine pregatit, dar, mai intai, afla care sunt preturile practicate.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Targu Jiu?

Inainte de a-ti face o programare la o clinica de reumatologie in Targu Jiu, cel mai bine este sa stii cat costa o consultatie, astfel incat sa afli ce buget sa pregatesti. Stim ca vrei sa fii la curent cu toate informatiile necesare, motiv pentru care, in tabelul de mai jos, ti-am pregatit tariful practicat pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Ene
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Consultatii amanuntite
  • Tratamente personalizate
  • Rezultate excelente
  • Atmosfera primitoare
  • Atitudine prietenoasa
  • Curatenie exemplara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Targu Jiu?

Te-ai hotarat sa iti faci programare la o clinica de reumatologie in Targu Jiu si nu stii la care sa apelezi? Stim cat este de important pentru tine sa beneficiezi de servicii medicale de calitate, tocmai de aceea ti-am pregatit unitatea medicala de mai jos. Citeste cu atentie toate informatiile despre aceasta si afla care este parerea celorlalti pacienti care i-au pasit pragul:

Dr. Cristina Ene 

Dr. Cristina Gabriela Ene este un medic specializat in reumatologie care activeaza atat in Targu Jiu, cat si in Craiova. Este absolventa a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, obtinand burse de studiu in timpul facultatii in Rusia in endocrinologie, oncologie pediatrica si in Turcia, chirurgie generala. Si-a dobandit rezidentiatul in reumatologie in Craiova la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. In prezent are titlul de doctor in stiinte medicale obtinut la Scoala Doctorala a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatia de specialitate, referat, infiltratie articulara, infiltratie PRP si infiltratie cu acid hialuronic. Cabinetul din Targu Jiu are la dispozitie toate echipamentele necesare pentru efectuarea acestor servicii, astfel incat pacientii sa se bucure de rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online pentru aceasta clinica sunt pozitive, activitatea medicului fiind laudata de toti pacientii. Consultatiile sunt amanuntite, tratamentele aplicate sunt atent personalizate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului, iar procedurile medicale promit rezultate excelente. Atmosfera este una primitoare si prietenoasa pentru toata lumea, iar curatenia exemplara.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Ene
Vezi Pareri

Concluzii

Durerile reumatice pot fi persistente sau ocazionale, insa, indiferent de situatie, asigura-te ca apelezi la ajutorul unui medic specializat in reumatologie in Targu Jiu care sa te ajute sa le invingi. Apeleaza la clinica de mai sus si afla ce ai de facut pentru a te insanatosi.