Meniu

Reumatologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de osteoartrita, fibromialgie sau osteoporoza si vrei sa gasesti un medic specializat in reumatologie in Vaslui la care sa apelezi de fiecare data cand ai nevoie? Conform specialistilor, multe dintre durerile articulare au drept cauza o afectiune periculoasa in spate, motiv pentru care acestea nu trebuie sa fie ignorate. Astfel, atunci cand simti ca te confrunti cu un disconfort fie la nivelul muschilor, fie la nivelul articulatiilor, cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul specialist, pentru a afla ce trebuie sa faci, dar si care este afectiunea de care suferi.

Din fericire, in Vaslui exista o unitate medicala bine pregatita si echipata la ajutorul careia poti apela, dar si unde vei gasi un medic experimentat in arta reumatologiei. Citeste in continuare si afla toate informatiile necesare despre aceasta unitate medicala, dar si despre preturile pe care le practica.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Vaslui?

Vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare, motiv pentru care ti-am pregatit tabelul de mai jos in care este trecut pretul actualizat pentru o consultatie de reumatologie in Vaslui. Iata, totodata, care este si unitatea medicala la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Medclinic
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pret Consultatie 170 Ron
  • Seriozitate si amabilitate
  • Profesionalism
  • Echipa medicala de elita
  • Aparaturi performante
  • Medic primar
  • Act medical corect
  • Diagnostic exact
  • Plan personalizat de tratament
  • Asistente bine pregatite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o consultatie de reumatologie in Vaslui?

Asa cum am amintit si anterior, in continuare iti vom prezenta unitatea medicala in cadrul careia se desfasoara si specialitatea de reumatologie in Vaslui. Parcurge articolul pana la final si afla cat de pregatita este aceasta clinica, dar si cat de incredere este personalul medical:

Centrul Medclinic

Centrul Medclinic este o institutie medicala multidisciplinara din Vaslui, in cadrul careia ai ocazia de a trata afectiuni reumatologice sub atenta observatie a medicului specializat. Departamentul de reumatologie este reprezentat de dr. Maricica Camelia Nita, medic primar, competenta in tratarea urmatoarelor afectiuni: osteoartrita, artrita reumatoida, artrita psoriazica, lupus eritematos sistemic, spondilita anchilozanta, fibromialgie, sindromul Sjogren. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne la care are acces, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 170 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online pentru aceasta clinica sunt pozitive, avand in vedere echipele medicale de elita. Personalul da dovada de seriozitate, amabilitate si profesionalism, avand acces la aparaturi performante. Prin intermediul lor, actul medical desfasurat este unul corect, pacientul obtinand un diagnostic exact, dar si un plan de tratament atent personalizat. Nici echipa de asistente nu este mai prejos, aceasta fiind bine pregatita.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medclinic
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandat sa mergi la o consultatie de reumatologie in Vaslui, afla ca te poti baza pe unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol. Discuta cu medicul primar si afla ce trebuie sa faci pentru a-ti recapata mobilitatea corpului.