Meniu

Terapia Bowen Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa incerci terapia Bowen in Tulcea? Ei bine, in articolul de fata vei gasi informatii utile cu privire la cabinetele din oras, precum preturile practicate de acestea, dar si pregatirea terapeutilor care isi desfasoara activitatea in cadrul lor. Mai mult decat atat, in prezentarile cabinetelor din oras sunt incluse experientele prin care au trecut cei care au urmat deja terapia. 

Exista multe situatii in care terapia Bowen se poate dovedi benefica celui care o urmeaza. Spre exemplu, oamenii care se confrunta cu diverse dureri pot vizita unul din cabinetele din Tulcea pentru a beneficia de o sedinta de terapie, care sa le amelioreze simptomele. Chiar si persoanele care se confrunta cu depresie si anxietate au sansa sa se simta mai bine dupa o sedinta de terapie. 

Cat costa terapia Bowen in Tulcea? 

In general, preturile terapiei Bowen in Tulcea nu variaza foarte mult de la un cabinet la altul, dar tot pot exista mici diferente legate de modul in care se desfasoara sedinta. In scopul de a-ti facilita cautarile, am pregatit tabelul de mai jos in care sunt incluse atat numele cabinetelor din oras, cat si tarifele practicate pentru o sedinta de terapie Bowen: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Terapie Bowen
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 100 Ron
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Experienta in domeniu
Pilates și Bowen
110 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 110 Ron
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cabinetele la care te poti duce pentru a beneficia de terapie Bowen in Tulcea? 

Cele mai importante detalii legate de terapia Bowen din Tulcea vor fi discutate inainte de sedinta propriu-zisa, dar oamenii nu trebuie sa-si faca multe griji in acest sens, intrucat terapia nu necesita o pregatire speciala. Prin parcurgerea prezentarilor de mai jos, iti vei face o idee destul de clara cu privire la activitatea cabinetelor respective: 

1. Cabinet Terapie Bowen 

In cadrul Cabinetului de Terapie Bowen din Tulcea isi desfasoara activitatea Clavia-Gabi Leonov, un terapeut talentat, cu diploma de nivel avansat. Cunostintele acumulate pe parcursul carierei sale ii permit sa ofere fiecarui pacient o sedinta de terapie de calitate, care sa ajute in gestionarea si chiar eliminarea simptomelor de tip disconfort sau durere. Serviciile sunt adresate tuturor persoanelor care au nevoie de ele, inclusiv femeilor gravide sau celor care sufera din cauza unor afectiuni precum tiroida Hashimoto. Metoda ideala prin care se poate face o programare la acest cabinet este printr-un apel telefonic.

Pretul unei sedinte de terapie Bowen este de 100 de lei. 

Exista multe persoane care recomanda serviciile Cabinetului de Terapie Bowen din oras datorita experientei placute de care au avut parte in timpul vizitei. In cazul lor, rezultatele tratamentului au fost vizibile inca de la prima sedinta. In plus, terapeutul da dovada de amabilitate si atentie la detalii, pentru a crea o atmosfera cat mai relaxanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Cabinet Terapie Bowen
Vezi Pareri

2. Pilates si Terapie Bowen cu Mihaela 

Cea de-a doua optiune a persoanelor care sunt interesate de acest serviciu este Cabinetul de Pilates si Terapie Bowen cu Mihaela din Tulcea. Tratamentul este recomandat tuturor celor care se confrunta cu probleme de sanatate, intrucat unul din beneficiile sale este ameliorarea durerii. Celalalt serviciu prestat de terapeut, Pilates, ajuta in procesul de recuperare fizica. Programarile se pot face la numarul de telefon al cabinetului. 

Pentru o sedinta de terapie Bowen, pretul este de 110 de lei. 

Calitatea serviciilor prestate reprezinta caracteristica cea mai apreciata in ceea ce priveste activitatea Cabinetului de Pilates si Terapie Bowen cu Mihaela. In mai multe situatii, rezultatele terapiei au fost vizibile inca de la prima sedinta. 

Concluzii

Prin urmare, daca te intereseaza sa incerci o sedinta de terapie Bowen in orasul Tulcea, cele doua cabinete prezentate in randurile anterioare iti stau la dispozitie. Programeaza-te la cel pe care il consideri mai potrivit pentru tine si bucura-te de beneficiile tratamentului!