Meniu

Silicoane inainte dupa

Actualizat pe:

La momentul actual, aceste categorii de operatii estetice au devenit foarte raspandite datorita rezultatelor benefice clare, vizibile de pe urma unor fotografii de tipul silicoane inainte si dupa. Cu toate ca majoritatea oamenilor au impresia ca tratamentul poate fi aplicat doar pentru zona sanilor, in realitate, acest aspect nu este adevarat. Implanturi de silicon pot fi aplicate si pentru barbie, obraji sau zona posterioara. Totusi, din cauza ca pe social media sunt intalnite, cel mai des, silicoanele pentru sani, nu trebuie sa fie de mirare o astfel de impresie generala.

Silicoane inainte si dupa. Ce dovezi concrete poate aduce o clinica?

In urma unui search de tipul silicoane inainte dupa, vor putea fi observate numeroase rezultate. Acest aspect se datoreaza faptului ca implanturile cu silicon ofera beneficii clare inca din momentul finalizarii operatiei propriu-zise. Mai mult de atat, rezultatele finale vor putea fi observate abia dupa trecerea unei perioade de timp. In aceasta perioada, ranile se vor vindeca, iar cicatricile, ulterior, se vor estompa si nu vor mai fi atat de vizibile.

Aceste afirmatii nu sunt realizate fara o baza de dovezi concrete. Printre cele mai raspandite se numara fotografiile de tipul silicoane before after. Prima fotografie va fi facuta inainte de inceperea tratamentului. Cea de-a doua fotografie va fi realizata dupa o scurta perioada de vindecare. Aceste doua poze vor fi puse una langa alta, pentru a permite o observare cat mai clara a diferentelor. De cele mai multe ori, schimbarile benefice sunt evidente doar de pe urma unei analize de cateva secunde.

Majoritatea clinicilor din domeniul medicinei estetice, ce pot spune ca se respecta si au experienta, vor prezenta astfel de fotografii pe paginile lor oficiale. Prin acest mod, un potential client va primi garantia ca serviciile oferite sunt de calitate. De asemenea, va primi garantia ca sanatatea sau viata sa nu vor fi puse in pericol. Acest criteriu reprezinta principalul aspect ce trebuie luat in considerare daca se doreste o operatie de acest fel.

Silicoane inainte si dupa. Cele mai evidente beneficii aduse

Daca fotografiile de tipul silicoane inainte si dupa, prezentate de o anumita clinica, au reusit sa-ti starneasca, partial, interesul, atunci vei dori sa afli si despre anumite beneficii ce nu pot fi observate cu ochiul liber. Asadar, au fost aduse in discutie principalele calitati prezentate de silicon:

  • Acesta are la baza siliciul, o substanta foarte raspandita in mediul incojurator;
  • Materialul utilizat poate fi gasit si in componenta altor produse, utilizate in viata de zi cu zi. Din acest motiv, el denota ca nu este nociv pentru sanatatea majoritatii persoanelor;
  • Preparat in conditii optime, va prezenta un aspect si o textura asemanatoare cu cele intalnite la tesutul uman. Din aceasta cauza, el va fi compatibil cu organismul, ceea ce denota o sansa infirma de aparitie a complicatiilor;
  • Nu este cancerigen.

Concluzie

In concluzie, o clinica estetica de top, ce poate spune ca ofera servicii de calitate, va avea intotdeauna la dispozitie fotografii de tipul silicoane inainte si dupa. Acestea fac parte din dovezile cele mai concrete ce pot fi aduse.