Meniu

Operatie tunel carpian Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca simti amorteli, furnicaturi sau durere la incheietura mainii, in degete sau in palme, este posibil sa ai nevoie de o operatie de tunel carpian, in Iasi fiind cateva clinici la care te poti programa pentru aceasta interventie.

Sindromul de canal carpian sau de tunel carpian apare din mai multe cauze, iar problema se poate rezolva chirurgical, la unul dintre medicii chirurgi specializati in chirurgia mainii, din Iasi. Specialistul va efectua inainte un examen clinic si va solicita o explorare paraclinica, facand si recomandarile de tratament care se impun.

Cat costa o operatie de tunel carpian in Iasi

Pretul pentru o operatie de tunel carpian in municipiul Iasi variza in functie de clinic si de chirurg, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie
Rating
Website
Omini Clinic
Clinica-Verificata
1.300 Ron
 • Pretul Operatiei de tunel carpian porneste de la 1.300 Ron
 • Bloc operator ultramodern
 • Medic estetician cu experienta de peste 16 ani
 • Aparatura si tehnologii de ultima ora
 • Operatii de tunel carpian
 • Numeroase tipuri de operatii estetice
 • Preturile de pe site nu coincid cu cele din clinica
Arcadia Medical
1.900 Ron
 • Pretul Operatiei de tunel carpian porneste de la 1.900 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Unitate medicala moderna si bine dotata
 • Medici cu experienta
 • Diverse tipuri de interventii chirurgicale
 • Nemultumiri ale pacientilor legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici la care te poti programa pentru o operatie de tunel carpian in Iasi

Descopera clinicile din Iasi la care sa te programezi pentru o operatie de tunel carpian:

1. Omini Clinic

Omini Clinic din Iasi, infiintata in 2006, este o prima optiune pentru o operatie de tunel carpian. Aceasta clinica este prevazuta cu un bloc operator dotat la standarde moderne, iar echipa de medici chirurgi este numeroasa si cu experienta. Fondatorul clinicii este dr. Theodor Motruc, specialist in chirurgie estetica si plastica si cu o experienta de peste 16 ani. Echipa medicala pe care o conduce este alcatuita din chirurgi, specialisti ORL, anestezisti si radiologi. Dr. Motruc este membru al mai multor asociatii si societati din tara si din strainatate, printre care Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), fiind adeptul tehnologiilor si solutiilor performante.

O operatie de tunel carpian realizata la Omini Clinic Iasi porneste de la 1.300 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de aceasta clinica. Unii pacienti spun ca au fost foarte multumiti de anumiti medici care si-au dat tot interesul pentru rezolvarea problemelor si care i-au tratat cu amabilitate si respect. Altii vorbesc despre faptul ca preturile din clinica sunt mai mari decat cele afisate pe site si ca unele interventii estetice nu au avut rezultatele dorite.

Vezi parerile pacientilor despre Omini Clinic
Vezi Pareri

2. Centrul de Chirurgie Plastica Arcadia Medical

Centrul de Chirurgie Plastica si Estetica Arcadia Medical din Iasi are in oferta de servicii si operatii de tunel carpian. Interventiile chirurgicale se realizeaza in Spitalul Multidisciplinar Arcadia, care este cea mai mare, dar si moderna, unitate medicala din Zona Moldovei. Dotarile moderne si performante si echipa de chirurgi cu experienta fac ca rezultatele interventiilor sa fie unele deosebite. Serviciile Arcadia sunt pe piata inca din 2010. O gama vasta de specialitati sunt oferite de Arcadia Medical, printre care multe de chirurgie: chirurgie generala, vasculara, endocrinologica, bariatrica, pediatrica si chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetica.

Pretul pentru o operatie de tunel carpian (sau sindrom carpian) porneste de la 1.900 de lei.

Arcadia Medical este un nume de referinta pe piata serviciilor medicale din Iasi, o confirma si numarul mare de recenzii postate in mediul online. Pacientii au pareri destul de impartite in privinta calitatii investigatiilor, tratamentelor, procedurilor si consultatiilor de care au beneficiat. Unii spun ca personalul de la receptie este slab pregatit si ca atmosfera este asemanatoare cu cea dintr-un spital de stat, iar altii spun ca, din contra, profesionalismul este la cote ridicate si ca serviciile au depasit asteptarile.

Concluziile noastre

Daca medicul iti recomanda o operatie de tunel carpian in Iasi, trebuie sa stii ca ai cateva optiuni in ceea ce priveste clinicile private in care se efectueaza aceasta procedura chirurgicala.

In Iasi sunt chirurgi buni, cu experienta si maiestrie in ceea ce priveste aceste interventii, multi dintre ei fiind pregatiti la facultatea de medicina din oras. Asa se explica si ca in Iasi vin oameni din toata tara pentru interventiile de chirurgie plastica, estetica sau reconstructiva.