Meniu

Cistoscopie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de a efectua o cistoscopie in Brasov? Nu mai trebuie sa cauti in ce clinici private se realizeaza procedura, pentru ca in acest articol vei gasi toate informatiile care te intereseaza, inclusiv care este costul acesteia.

Cistoscopia este o procedura de diagnosticare si de evaluare a sanatatii vezicii urinare si a  aparatului urinar inferior. Ea consta in introducerea unui instrument subtire si flexibil, prevazut cu o camera video, numit cistoscop, in vezica urinara, pentru a examina interiorul acesteia. Se efectueaza, de obicei, cu sedare sau prin aplicarea unui gel anestezic, de catre un medic urolog sau de catre un chirurg urolog si poate fi efectuata in cabinet, dar exista si optiunea anesteziei generale, caz in care se face intr-un spital. Descopera in acest articol unde poti beneficia de acest serviciu medical minim invaziv in Brasov.

Cat costa o cistoscopie in Brasov?

Pretul pentru o cistoscopie poate sa varieze in Brasov. Afla care este tariful procedurii din tabelul de mai jos! 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Cistoscopie 700 Ron
 • Cistoscopie cu anestezie
 • Ecografii urologice
 • Interventii urologice
 • Medici urologi cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • In contract cu CAS
 • Personal amabil la receptie
Clinica Medivers
600 Ron
 • Pret Cistoscopie 600 Ron
 • Medic urolog cu o vasta experienta
 • Cistoscopie si alte investigatii urologice
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Specialitati in contract cu CAS
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Dotari moderne
Polimed Dacia
600 Ron
 • Pret Cistoscopie 600 Ron
 • Servicii medicale si de recuperare variate
 • Laborator de cistoscopie cu spitalizare de zi
 • Servicii decontate de CAS
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic urolog cu experienta
 • Baza de tratament
 • Investigatii imagistice
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o cistoscopie in Brasov?

Locuitorii din Brasov isi pot indrepta atentia catre trei clinici private ce au in oferta de servicii cistoscopia. Iata care sunt aceste clinici!

1. Clinica Promed

La Clinica Promed se realizeaza cistoscopie simpla, cu anestezic, dar si consultatii urologice si alte investigatii pentru evaluarea sanatatii aparatului urinar, cum ar fi ecografia urologica sau analize de laborator. La cabinetul de urologie se afla medici cu experienta, dintre care unul se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, astfel ca ofera servicii decontate, pe baza biletului de trimitere si a cardului de asigurat. Tot acesti medici urologi mai efectueaza, in cabinetul de la Promed, si alte interventii urologice, cum ar fi: dilatatie uretrala, reducere manuala sau chirurgicala parafimoza, frenotomie si frenoplastie, extractie corp strain, extragere fire chirurgicale plaga urologica, instilatie vezicala, circumcizie adulti, injectie intracavernoasa etc. Pe langa serviciile de urologie, clinica mai acopera si alte specialitati medicale.

Daca vrei sa te programezi la o cistoscopie la Clinica Promed, trebuie sa stii ca pretul acestei investigatii este aici de 700 de lei. De asemenea, o consultatie urologica, necesara inaintea acestei proceduri, are un tarif de 220 de lei. 

Sunt numeroase avantaje pe care le-au remarcat pacientii in aceasta clinica privata din Brasov. In primul rand, varietatea specialitatilor si a serviciilor medicale este de bun augur pentru toti locuitorii acestui oras. Apoi, profesionalismul medicilor si amabilitatea intregului personal sunt motive pentru care fiecare persoana care trece pragul clinicii se simte confortabil si capata incredere in actul medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Clinica Medivers

In cadrul clinicii Medivers Brasov functioneaza un cabinet de urologie, in care vei intalni un medic primar urolog cu o vasta experienta in acest domeniu si cu competente variate, inclusiv in radiologie interventionala aparat urinar si endoscopia aparatului urinar superior si inferior. Serviciile pe care le poti accesa in acest cabinet sunt numeroase, de la consultatii si controale urologice, la ecografii, cistoscopie, cateterism uretro-vezical, dilatatii uretrale, extragere fire de sutura, lavaj vezical, punctie – biopsie prostata, circumcizie cu anestezie, vasectomie cu analgosedare etc. In clinica Medivers mai sunt si alte specialitati medicale, necesare pentru ingrijirea sanatatii pacientilor de toate varstele. Unele dintre aceste servicii (ginecologie si pediatrie) sunt in contract cu CAS.

Pretul pentru o cistoscopie cu anestezie locala este de 600 de lei. Consultul urologic necesar inainte de efectuarea procedurii costa 250 de lei, iar daca ai nevoie si de o ecografie urologica, pretul acesteia este de 200 de lei.

Empatia si grija personalului medical sunt calitati de care pacientii se bucura in aceasta locatie si care ii determina sa paseasca la medic cu incredere. Serviciile medicale se bucura aici de un raport calitate-pret considerat corect, iar curatenia si atmosfera placuta sunt lucruri care cantaresc mult in asigurarea unor conditii confortabile tuturor celor care ajung in aceasta clinica, din pricina diverselor probleme de sanatate.  

3. Clinica Polimed Dacia

Centrul Medical Polimed Dacia din Brasov are in oferta de servicii si specialitatea urologie, in care sunt incluse: consultatii, tratamente de specialitate, ecografie urologica si cistoscopie. Clinica dispune de: un ambulatoriu de specialitate, o baza de tratament, recuperare robotizata, bloc operator, laborator de cistoscopie cu spitalizare de zi, precum si de un laborator de imagistica. Unele dintre serviciile furnizate la Polimed Dacia sunt in relatie contractuala cu CAS: neurologie, cardiologie, recuperare medicala, ecografie, CT, RMN. Medicii cu o pregatire vasta si dotarile de ultima generatie din aceasta clinica sunt motive pentru care a devenit una dintre clinicile private de top din judet.

Pacientii care au nevoie de o cistoscopie si o realizeaza la Polimed Dacia vor achita un tarif de 600 de lei. Daca solicita si o consultatie urologica, pretul acesteia este de 200 de lei.

Pacientii au cuvinte de lauda la adresa personalului acestei clinici, pentru amabilitate si profesionalism. Despre medici se spune ca sunt foarte bine pregatiti si ca ofera toate informatiile necesare cu deschidere si amabilitate, astfel incat fiecare pacient sa inteleaga exact problema cu care se confrunta si ce are de facut pentru a o trata. Sunt insa si persoane care spun ca nu se raspunde la telefonul pentru programari sau ca frecvent sunt intarzieri fata de ora programata. 

Concluziile noastre

Medicul poate recomanda o cistoscopie in Brasov pentru a avea certitudinea unui diagnostic, in cazul afectiunilor localizate la nivelul vezicii urinare sau al tractului urinar inferior. Aceasta investigatie poate detecta probleme precum: calculi vezicali, tumori, infectii sau inflamatii, anomalii congenitale, leziuni ale vezicii urinare sau ale uretrei.

In oricare dintre clinicile private din Brasov te vei programa pentru o cistoscopie, trebuie sa stii ca procedura este efectuata de medici cu experienta si in conditii moderne.