Meniu

Cistoscopie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O cistoscopie in Iasi se efectueaza cu un instrument subtire si flexibil, prevazut cu un cistoscop (camera video), care se introduce in vezica urinara. Aceasta procedura are scopul de a examina si evalua interiorul tractului urinar, fiind utila in: evaluarea simptomelor vezicale, depistarea sau monitorizarea afectiunilor vezicii, investigarea infectiilor urinare recurente, in diagnosticarea afectiunilor prostatei, in biopsiile vezicale etc.

Daca ai primit recomandarea de a efectua o cistoscopie, poti afla chiar acum care sunt clinicile din Iasi ce ofera acest serviciu. Sunt cinci centre medicale private in acest oras, unde serviciile de urologie sunt la nivel inalt, gratie medicilor cu experienta si aparaturii de ultima generatie pe care acesti profesionisti o utilizeaza. 

Cat costa o cistoscopie in Iasi

Daca trebuie sa beneficiezi de o cistoscopie in Iasi, trebuie sa stii ca tarifele variaza in functie de diversi factori. In acest tabel vei gasi informatiile care te intereseaza, pentru a sti ce buget sa aloci pentru aceasta procedura medicala diagnostica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Centrul Medis
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Cistoscopie 400 Ron
 • Clinica axata pe sanatatea femeilor
 • Medici cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Empatie si profesionalism
 • Personal amabil la receptie
Clinica Promedica
400 Ron
 • Pretul unei Cistoscopii porneste de la 400 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Echipamente medicale moderne
 • Ecografii scrotale, urinare, transrectale
 • Punctie prostatica
 • Numeroase proceduri de recuperare
 • Atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Novamedica
250 Ron
 • Pret Cistoscopie 250 Ron
 • Medici cu experienta vasta in urologie
 • Cistoscopie si dilatatie uretrala
 • Consultatii in cabinet sau online
 • Echipamente medicale moderne
 • Tarife accesibile
 • Aglomeratie
 • Nerespectarea programarilor
Elytis Hospital
400 Ron
 • Pretul unei Cistoscopii porneste de la 400 Ron
 • 40 de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Numeroase tratamente si interventii urologice
 • 4 medici primari urologi
 • Nefrectomie deschisa sau laparoscopica
 • Dotari moderne si performante
 • Programari nerespectate
Arcadia
500 Ron
 • Pret Cistoscopie 500 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Cistoscopie pentru copii si adulti
 • Echipa medicala bine cotata
 • Numeroase investigatii si tratamente din sfera urologica
 • Conditii moderne
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care se efectueaza cistoscopie in Iasi

In cele cinci clinici medicale private din Iasi in care se realizeaza cistoscopie sunt dotari moderne, atat in privinta conditiilor si confortului oferit fiecarui pacient, cat si in privinta aparaturii performante cu care se realizeaza investigatii si tratamente chirurgicale, nechirurgicale sau minim-invazive. Descopera care sunt aceste unitati medicale si ce le face sa fie atat de apreciate si de recomandate in randul pacientilor din intreg judetul.

1. Centrul Medis

Centrul Medis din Iasi este destinat sanatatii femeii, iar in cadrul sau se poate efectua si cistoscopie. O echipa de medici inimosi si cu experienta activeaza la aceasta clinica, in diverse specialitati: ginecologie, obstetrica, senologie, infertilitate, imagistica medicala, homeopatie, endocrinologie, urologie. Aparatura ultramoderna utilizata la Medis face ca investigatiile sa ofere rezultate concludente pentru stabilirea unui diagnostic corect, iar interventiile, cum este si cistoscopia, sa se desfasoare rapid si in cele mai bune conditii. De curand, clinica a achizitionat, prin fonduri europene, echipamente performante pentru a-si diversifica activitatea si a-si imbunatati serviciile de obstetrica-ginecologie.

Pretul unei cistoscopii este de 400 de lei la Centrul Medis, in pret nefiind inclusa consultatia.

Iesenii spun ca au descoperit in aceasta clinica medici implicati si care isi trateaza pacientii cu implicare, rabdare si empatie. Din acest motiv, oamenii merg la clinica increzatori si cu entuziasm, avand certitudinea ca beneficiaza de servicii de calitate si de o expertiza medicala la inalte standarde. Blandetea, profesionalismul si respectul pentru pacient par a fi cuvinte de ordine in aceasta unitate medicala privata.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medis
Vezi Pareri

2. Clinica Promedica

Pentru o cistoscopie, te poti adresa si clinicii Promedica din Iasi. Exista aici trei medici urologi: dr. Dragos-Viorel Radu, medic primar urologie, cu competenta in ecografie generala, sexologie si litotritie extracorporeala; dr. Constantin Ristescu, doctor in medicina si cu competenta in ecografie generala si dr. Adelina Vasilica Miron, de asemenea medic primar urologie cu competenta in ecografie.  In cabinetul de urologie, specialistul ofera consultatii si realizeaza investigatii si proceduri de tratament precum: ecografii scrotale, urinare, transrectale, punctie prostatica si cistoscopie. Clinica a fost inaugurata in anul 2005 si dispune de aparatura de ultima generatie, iar pe langa cabinetul de urologie, mai sunt si cabinete de cardiologie, recuperare medicala, reumatologie, medicina interna, gastroenterologie si endocrinologie.  

Pretul cistoscopiei porneste de la 400 de lei.

Pacientii din intreg judetul Iasi au notat in recenzii ca personalul de la Promedica este constiincios si amabil, iar ca din acest motiv atmosfera este una placuta. Sunt apreciate, de asemenea, si: curatenia, dispozitivele medicale moderne, empatia si procedurile diverse de recuperare. Oamenii spun insa si ca nu se respecta programarile la consultatii.

3. Novamedica

Pentru consultatii online sau in cabinet, in probleme ce tin de urologie, dar si pentru o cistoscopie, poti trece pe lista de optiuni si Novamedica Iasi. Clinica si-a inceput activitatea in 2005, in chirurgie generala si urologica, prin conf. dr. Costica Novac, care a adunat in jurul sau o echipa de urologi tineri, cu care a facut posibila dezvoltarea clinicii si includerea pe lista de servicii a ecografiilor si a manevrelor minim invazive, cum sunt dilatatiile uretrale si cistoscopia. In prezent, echipa de urologie numara cinci medici primari si medici specialisti. Novamedica ofera un avantaj important pentru a doua opinie medicala sau pentru o evaluare urologica rapida prin intermediul consultatiilor online. 

Tariful stabilit pentru o cistoscopie este de 250 de lei la Novamedica.

Serviciile Novamedica sunt evaluate in termeni pozitivi pe internet, pacientii spunand ca medicii, in frunte cu dr. Costica Novac si cu dr. Bogdan Novac, sunt profesionisti implicati si foarte bine pregatiti. In plus, pe multi dintre ieseni i-au ajutat si consultatiile online puse la dispozitie de clinica. Sunt insa si persoane care spun ca au fost nemultumite de aglomeratia din locatie.

4. Elytis Hospital

Sunt 40 de specialitati medicale care functioneaza in cadrul Elytis Hospital, astfel ca nu lipseste nici urologia, cabinet in care se efectueaza cistoscopie. Tratamentele urologice puse la dispozitie sunt medicale (spre exemplu, pentru infectiile urinare) sau chirurgicale (cum ar fi in adenomul de prostata. Echipa de la departamentul de urologie este alcatuita din patru medici primari: dr. Bogdan Novac, care efectueaza si interventii urologice, dr. Adelina Miron, dr, Viorel Dragos Radu si dr. Iurie Tomac. Interventiile urologice oferite la Elytis sunt: cistoscopia diagnostica, nefrectomie deschisa sau laparoscopica, postectomie, cura chirurgicala a hidrocelului, chist renal laparoscopic si multe altele care necesita spitalizare de la 1 la 7 zile.

Tariful pentru o cistoscopie diagnostica incepe de la 400 de lei.

Medicii urologi de la Elytis Iasi sunt apreciati de pacienti pentru comunicarea deschisa si pentru rezultatele bune la interventiile si tratamentele pe care le realizeaza. Iesenii spun ca doctorii explica toate informatiile pe intelesul lor si ca, prin calm si empatie, ii ajuta sa treaca mai usor prin afectiunile urologice. Oamenii mai evalueaza in mod pozitiv si personalul de la receptia clinicii, dar si dotarile din unitate. De cealalta parte sunt insa persoane care nu au fost multumite de timpul mare de asteptare sau de tarifele destul de ridicate.

5. Arcadia

Spitalele si clinicile Arcadia din Iasi au in oferta de servicii si cistoscopia, serviciul fiind disponibil atat pentru copii, cat si pentru adulti. In cabinetele de urologie mai sunt puse la dispozitie si alte proceduri si investigatii: ecografii de pelvis, endorectale, scrotale, de prostata, de rinichi, calibrarea dilatatiei uretrale, nefrectomie, extragere corpi straini, extragere calcul uretral, ureteroscopie diagnostica sau terapeutica. Sunt 11 medici urologi in reteaua Arcadia, care pot efectua si tratament minim invaziv pentru pietrele la rinichi prin ureteroscopie cu litotritie laser, iar unii dintre ei realizeaza cistoscopie: dr. Catalin Constandache, dr. Ioan Sarbu sau dr. Iulia Ciongradi. De asemenea, pentru tratamentul tumorilor renale se recurge la chirurgia laparoscopica  (nefrectomie laparoscopica). 

Tariful unei cistoscopii este de 500 de lei.

Conditiile deosebite din unitatile Arcadia au fost sesizate si apreciate de ieseni, care spun ca este vizibila in locatiile retelei precuparea pentru fiecare pacient. Medicii sunt laudati in recenzii pentru profesionalism, amabilitate si pentru calitatile deosebite cu care au fost inzestrati. Unii pacienti spun ca vin in aceasta locatie de ani buni, pentru ca stiu ca atat ei, cat si membrii familiilor lor sunt tratati in conditii foarte bune. Sunt mentionate insa si cateva aspecte mai putin placute, printre care nerespectarea programarilor sau preturile mari.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o cistoscopie in Iasi, o poti realiza la un medic urolog sau la un chirurg cu experienta in aceste proceduri. In clinicile prezentate in acest articol sunt doctori cu o bogata expertiza in investigatiile si tratamentele urologice moderne, astfel ca vei lua o decizie inspirata daca te vei programa la o consultatie.

Cistoscopia ofera informatii valoroase pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor vezicii si ale tractului urinar, asa ca nu ezita sa o realizezi intr-un spital sau o clinica privata din Iasi.