Cistoscopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie prin care se examineaza mucoasa vezicii urinare si canalul care transporta urina in afara corpului, cistoscopia in Timisoara se desfasoara in conditii excelente in cadrul unei clinici de top din oras, dotata cu aparatura necesara si personal competent. Daca ti-a fost recomandata procedura si nu stii unde sa mergi pentru calitate, acuratete si o interpretare precisa, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii cu ajutorul carora sa te poti orienta pe piata serviciilor medicale private din oras.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa te indrepti in Timisoara pentru investigatia de care ai nevoie in diagnosticarea simptomelor de care suferi.

Cat costa o cistoscopie in Timisoara?

Stii ca examinarea cu citoscopul presupune aparatura specializata si anumite competente din partea medicului care o efectueaza si vrei sa afli care este tariful practicat pentru cistoscopie in Timisoara. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care sa te adresezi si pretul perceput pentru investigatia vezicii urinare si a uretrei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Clinica Medici's
Clinica-Verificata
1.500 Ron
  • Pretul unei Cistoscopii porneste de la 1.500 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Dotari cu aparatura de ultima generatie
  • Investigatii de acuratete
  • Solutii eficiente de tratament
  • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru cistoscopie in Timisoara?

Pentru cistoscopie in Timisoara, te vei adresa unei clinici de top din oras, dotata cu aparatura necesara si personal specializat. Pentru a afla mai multe despre activitatea ei, trebuie sa parcurgi sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, echipamentele medicale, performantele acestora, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine. Vei putea astfel sa iei o decizie bine informata si intemeiata rational, pentru sanatatea ta.

Clinica Medici’s

La cabinetul de urologie al Clinicii Medici’s din Timisoara poti solicita o paleta larga de servicii, incluzand consultatie, control, cistoscopie, ecografie reno-urinara si de organe genitale, injectii, instalatii, punctie, sondaj vezical, tuseu rectal, anestezie locala, examen secretie uretrala si tratamentul fimozei. Iti sta la dispozitie un colectiv bine pregatit de medici, alcatuit din: dr. Victor Deliu Matei, medic primar urolog, doctor in medicina, expert european in urologie, asist. univ. dr. Ovidiu Ferician, medic primar, dr. Adela Ferician, medic primar urolog, si dr. Ovidiu Suteanu, medic specialist urolog. Clinica Medici’s face parte dintr-o retea medicala cu cinci policlinici, laborator de analize, spital si centru de permanenta.

Clinica are preturile afisate pe site-ulo web al retelei de sanatate. Pentru o cistoscopie vei plati 1500 de lei fara anestezie.

In mare parte, parerile pacientilor fata de prestatiile clinicii sunt favorabile. Sunt apreciate calitatea serviciilor, buna pregatire a medicilor, investigatiile de acuratete, dotarile cu aparatura de ultima generatie si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, multe persoane acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, comportamentul neprofesionist al personalului de la receptie si faptul ca in call center se raspunde foarte greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medici's
Vezi Pareri

Concluzii

Urologia este o specializare bine reprezentata in municipiul resedinta al judetului Timis si poti beneficia de cistoscopie in Timisoara in cadrul unei clinici de top, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, investigatii amanuntite, cu rezultate precise si interpretari competente. Cabinetul de urologie al centrului medical prezentat in articolul pe care tocmai l-ai citit este deservit de o echipa de medici de elita, coordonata de un specialist expert european in urologie. 

Dupa lectura textului de mai sus, cu siguranta ti-au fost lamurite o serie de aspecte cu privire la conditiile de desfasurare a cistoscopiei la clinica din Timisoara si vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea aparatului urinar.