Meniu

Cistoscopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie prin care se examineaza mucoasa vezicii urinare si canalul care transporta urina in afara corpului, cistoscopia in Timisoara se desfasoara in conditii excelente in cadrul unei clinici de top din oras, dotata cu aparatura necesara si personal competent. Daca ti-a fost recomandata procedura si nu stii unde sa mergi pentru calitate, acuratete si o interpretare precisa, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii cu ajutorul carora sa te poti orienta pe piata serviciilor medicale private din oras.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa te indrepti in Timisoara pentru investigatia de care ai nevoie in diagnosticarea simptomelor de care suferi.

Cat costa o cistoscopie in Timisoara?

Stii ca examinarea cu citoscopul presupune aparatura specializata si anumite competente din partea medicului care o efectueaza si vrei sa afli care este tariful practicat pentru cistoscopie in Timisoara. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care sa te adresezi si pretul perceput pentru investigatia vezicii urinare si a uretrei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Aljobory Center
1 Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Cistoscopie 1.000 Ron
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Rezultate rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
MedLife Medici's
2
1.500 Ron
 • Pret Cistoscopie 1.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Dotari cu aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru cistoscopie in Timisoara?

Pentru cistoscopie in Timisoara, te vei adresa unor clinici de top din oras, dotate cu aparatura necesara si personal specializat. Pentru a afla mai multe despre activitatea lor, trebuie sa parcurgi sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, echipamentele medicale, performantele acestora, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine. Vei putea astfel sa iei o decizie bine informata si intemeiata rational, pentru sanatatea ta.

1. Dr. Aljobory Medical Center

Dr. Aljobory Medical Center este o unitate medicala din Timisoara catre care iti poti indrepta atenta daca vrei sa iti faci o programare pentru o cistoscopie efectuata la standarde ridicate. In cadrul departamentului de urologie isi desfasoara activitatea dr. Sibai Majed, medic specialist, care are o experienta vasta si care asigura un diagnostic precis, indiferent cat de complexa este afectiunea de care pacientul sufera. Fiind vorba de un medic pregatit in unitati spitalicesti de renume, dr. Sibai Majed are competenta de a pune in aplicare investigatii urologice precise, cum ar fi cistoscopia. Acuratetea rezultatelor obtinute depinde in egala masura si de aparaturile folosite, tocmai de aceea este important de mentionat ca echipamentele si softurile specializate utilizate in cadrul acestei unitati medicale sunt de ultima generatie. 

Pretul pentru o cistoscopie este de 1.000 lei, pacientii avand si posibilitatea de a opta pentru circumcizie, interventie care costă 3.000 lei, dar si pentru masaj prostatic – 200 lei.

Clinica din Timisoara a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au pasit pragul unitatii medicale. Departamentul de urologie este echipat cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, multumita carora investigatiile precum cistoscopia asigura rezultate precise si rapide. Astfel, diagnosticarea este intotdeauna corecta, echipa de medici dand de fiecare data dovada de profesionalism si asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica MedLife Medici’s

La cabinetul de urologie al Clinicii Medici’s din Timisoara poti solicita o paleta larga de servicii, incluzand consultatie, control, cistoscopie, ecografie reno-urinara si de organe genitale, injectii, instalatii, punctie, sondaj vezical, tuseu rectal, anestezie locala, examen secretie uretrala si tratamentul fimozei. Iti sta la dispozitie un colectiv bine pregatit de medici, alcatuit din: dr. Victor Deliu Matei, medic primar urolog, doctor in medicina, expert european in urologie, asist. univ. dr. Ovidiu Ferician, medic primar, dr. Adela Ferician, medic primar urolog, si dr. Ovidiu Suteanu, medic specialist urolog. Clinica Medici’s face parte dintr-o retea medicala cu cinci policlinici, laborator de analize, spital si centru de permanenta.

Clinica are preturile afisate pe site-ulo web al retelei de sanatate. Pentru o cistoscopie vei plati 1500 de lei fara anestezie.

In mare parte, parerile pacientilor fata de prestatiile clinicii sunt favorabile. Sunt apreciate calitatea serviciilor, buna pregatire a medicilor, investigatiile de acuratete, dotarile cu aparatura de ultima generatie si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, multe persoane acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, comportamentul neprofesionist al personalului de la receptie si faptul ca in call center se raspunde foarte greu la telefon.

Concluzii

Urologia este o specializare bine reprezentata in municipiul resedinta al judetului Timis si poti beneficia de cistoscopie in Timisoara in cadrul unei clinici de top, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, investigatii amanuntite, cu rezultate precise si interpretari competente. Cabinetul de urologie al centrului medical prezentat in articolul pe care tocmai l-ai citit este deservit de o echipa de medici de elita, coordonata de un specialist expert european in urologie. 

Dupa lectura textului de mai sus, cu siguranta ti-au fost lamurite o serie de aspecte cu privire la conditiile de desfasurare a cistoscopiei la clinica din Timisoara si vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea aparatului urinar.