Meniu

Ureteroscopie flexibila Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei solutii pentru problemele urinare cu care te confrunti si ai primit recomandarea de a efectua ureteroscopie flexibila in Oradea? In acest municipiu sunt doua unitati medicale private care te intampina cu medici foarte bine pregatiti in acest domeniu si cu echipamente medicale performante, minim invazive.

Simptomele care pot anunta ca ai nevoie de o astfel de procedura pot fi: dureri abdominale, sangerari in urina sau alte semne ale obstructiei urinare. Medicul urolog iti poate recomanda sa efectuezi o ureteroscopie flexibila, pentru a evalua problemele si a putea planifica un tratament eficient. Aceasta este o procedura endoscopica prin care un instrument compact cu fibra optica, numit ureteroscop, patrunde prin uretra si prin vezica urinara, ajungand in caile urinare intrarenale si evaluand sau tratand litiaza urinara.

Cat costa o ureteroscopie flexibila in Oradea?

Pretul pentru o ureteroscopie flexibila efectuata in Oradea se afla in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
Bioinvest
Clinica-Verificata
5.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 5.000 Ron
 • Preturi accesibile
 • Aparatura noua si performanta
 • Cistoscopie exploratorie si diagnostica
 • Numeroase interventii minim invazive
 • Servicii in contract cu CAS
 • Discipline medicale variate
 • Ecografie de tract urinar
 • Programari nerespectate
Pelican Medicover
6.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 6.000 Ron
 • Echipa numeroasa de medici urologi
 • Echipamente performante
 • Interventii urologice minim invazive
 • Ureteroscopie flexibila pentru calculi urinari
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face o ureteroscopie flexibila in Oradea?

In continuare vei descoperi in ce unitati medicale private din Oradea se realizeaza ureteroscopie flexibila. 

1. Bioinvest

In cadrul Bioinvest Oradea se efectueaza numeroase interventii urologice, inclusiv ureteroscopie flexibila. Manoperele sunt realizate de catre un medic cu experienta in acest domeniu, care utilizeaza aparatura achizitionata recent, de ultima generatie, ce reduce la minimum disconfortul pacientilor. Interventiile se realizeaza cu anestezie locala (topica) si nu necesita internare, fiind de tip quick day surgery, din care mai fac parte si urmatoarele: extragere stent ureteral tip JJ, punctie biopsie a prostatei, cistoscopie exploratorie sau diagnostica, atat flexibila, cat si rigida, in special pentru pacientii de sex masculin, sau cauterizare leziuni peniene. Bioinvest dispune de o echipa de medici specialisti dintr-o gama vasta de discipline, unele fiind in contract cu CAS Bihor. In plus, serviciile laboratorului de analize reprezinta un avantaj important pentru nevoile pacientilor din Oradea, inclusiv pentru cei cu afectiuni urologice.

Pretul pentru ureteroscopia flexibila diagnostica este de aproximativ 5.000 de lei, iar o consultatie la medicul urolog are un tarif de  250 de lei in aceasta clinica.

Sunt mai multe motive pentru care clinica Bioinvest se afla in topul preferintelor locuitorilor din Oradea si din intreg judetul Bihor. In primul rand, medicii sunt foarte bine pregatiti si comunica deschis cu pacientii. Preturile avantajoase, echipamentele medicale performante, curatenia si diversitatea serviciilor sunt alte aspecte de care se bucura cei care ii trec pragul. Exista insa si cateva nemultumiri, legate, in principal, de faptul ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Bioinvest
Vezi Pareri

2. Spitalul Pelican Medicover

Se poate efectua ureteroscopie flexibila sau rigida in Oradea si la departamentul de urologie al Spitalului Pelican, care este structurat in doua parti: una este cea de consultatii si de proceduri oferite in ambulatoriu, iar cealalta este sectia de specialitate. Interventiile operatorii se realizeaza de catre medici primari si specialisti cu experienta, utilizand aparatura  performanta, pe cale endoscopica, in cazuri foarte rare fiind utilizata chirurgia deschisa. Ureteroscopia flexibila se foloseste pentru fragmentarea calculilor prin litotritie laser, aceasta procedura fiind endoscopica, fara incizie si o solutie eficienta si versatila pentru tratarea calculilor urinari. Dintre cele circa 600 de interventii care se efectueaza, pe an, in sala de operatii a departamentului de urologie de la Spitalul Pelican, majoritatea sunt realizate minim invaziv, iar un loc fruntas il ocupa ureteroscopia rigida sau flexibila. 

Costul unei proceduri de ureteroscopie flexibila ajunge la 6.000 de lei, iar o consultatie initiala la urologie are un tarif de 290 de lei.

Conditiile moderne si echipamentele performante din acest spital sunt un plus important pe piata serviciilor medicale din Oradea. Pacientii mai considera si ca medicii sunt profesionisti, iar personalul auxiliar este amabil si implicat. In schimb, au fost consemnate si nemultumiri, legate de nerespectarea programarilor sau de tarifele mari.

Concluziile noastre

Recomandarea pentru ureteroscopie flexibila in Oradea o poate face un medic urolog de la clinicile private pe care ti le-am prezentat. Acesti specialisti au experienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului urinar, inclusiv a calculilor ureterali si a litiazei renale.

Aceasta procedura este minim invaziva si este apreciata pentru eficienta sa in fragmentarea si indepartarea calculilor si in restabilirea fluxului normal de urina. In plus, pacientii au parte de o recuperare rapida, astfel ca isi pot relua activitatile la scurt timp dupa interventia realizata in aceste clinici din Oradea.