Meniu

Urologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unei clinici de urologie in Alba Iulia pentru a cere parerea unui specialist cu privire la simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta trei unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru a fi atent consultat de un medic specialist, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator pe baza diagnosticului stabilit. Conteaza foarte mult sa intelegi cat de valoros este pentru propria ta sanatate sa te prezinti la cabinetul de specialitate cat mai curand de la debutul simptomelor. Evita sa amani vizita la medic, pentru ca orice zi poate conta.

Daca locuiesti in Alba Iulia, dar nu stii exact catre care medic urolog sa iti indrepti atentia, te incurajam sa tii cont de optiunile pe care ti le-am pregatit mai jos. Citeste cu atentie toate informatiile furnizate si asigura-te ca esti la curent cu tot ce trebuie sa stii despre clinicile de urologie din orasul tau.

Cat costa o consultatie de urologie in Alba Iulia?

Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de o consultatie de urologie in Alba Iulia la o calitate ridicata, dar si sa stii preturile aplicate. Tocmai de aceea, in tabelul de mai jos isi afisam care sunt tarifele practicate pentru acest serviciu medical, dar si care sunt denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Clinica Ta
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Diagnostic precis
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Centrul Dr. Cibu
2
300 Ron
 • Pret pachet Consultatie + Ecografie 300 Ron
 • Profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si competenta
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
Terra Aster
3 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Personal medical si administrativ profesionist
 • Gama variata de servicii medicale
 • Medic primar
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Clinimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Personal medical competent
 • Personal auxiliar implicat
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 unitati medicale specializate in urologie in Alba Iulia

Vrei sa pui capat tuturor afectiunilor urologice cu ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu din Alba Iulia? Daca esti hotarat sa treci peste emotiile de a merge la doctor si vrei sa iti faci o programare, atunci asigura-te ca ai parcurs cu atentie toate informatiile prezentate mai jos. Afla cat de bine pregatite sunt unitatile medicale, dar si cat de apreciati sunt medicii pentru activitatea pe care o desfasoara:

1. Clinica Ta

Clinica Ta este o unitate multidisciplinara din Alba Iulia in cadrul careia se desfasoara servicii de urologie adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Echipa medicala are la dispozitie o aparatura de ultima generatie, multumita careia reuseste sa desfasoare corect actul medical si sa il personalizeze. Colectivul de medici urologi este condus de dr. Covaciu si impreuna reusesc sa asigure investigatii si proceduri urologice avansate. Printre problemele tratate se numara si: tulburari ale tractului urinar atat la femei, cat si la barbati, afectiuni ale rinichilor, prostatei, aparatului genital masculin, aparatului genital feminin, specialistii asigurand si servicii de chirurgie urologica. In urma consultatiei de specialitate si a investigatiilor precise, se stabileste diagnosticul corect si incepe elaborarea planului de tratament.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 200 lei.

Unitatea medicala privata a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, majoritatea fiind multumiti de activitatea ireprosabila desfasurata de medici. Departamentul de urologie este echipat in mod corespunzator cu aparaturi moderne si echipamente performante, in cadrul sau desfasurandu-si activitatea o echipa medicala profesionista. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar rezultatele obtinute in urma tratamentului sunt unele excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Ta
Vezi Pareri

2. Centrul Dr. Cibu

Centrul Dr. Cibu este o unitate medicala chirurgicala din Alba Iulia in care sunt prezente urmatoarele specialitati: ORL, urologie, ginecologie, neurochirurgie, flebologie, medicii specialisti avand competenta de a practica si consultatii de neurologie, pneumologie, endocrinologie si dermatologie. Echipa medicala este formata din trei doctori bine pregatiti in domeniu, care stiu exact ce solutii sa aplice pentru ca pacientii sa fie sanatosi. Iata care sunt acestia: dr. Dan Cibu, medic primar, dr. Vlad Munteanu si dr. Alexandru Berindean, medici specialisti in urologie. De asemenea, prin intermediul contractului incheiat cu CAS, se acorda consultatii gratuite de urologie pentru toti pacientii interesati sa apeleze la ajutorul medicului de specialitate. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate urmatoarele: consultatii de specialitate, ecografie, tratament chirurgical fimoza, strictura uretrala, cura hidrocelului, cura varicocelului, montarea si extractia drenajului intern, punctie biopsie prostatica, tratament endoscopic litiaza vezicala, cateterism uretro-vezical, vasectomie, frenectomie etc.

Pretul pentru o consultatie de urologie la pachet cu ecografia in cazul celor care nu sunt asigurati medical este de 300 lei.

Profesionalismul si serviciile de calitate sunt principalele aspecte de care pacientii sunt multumiti si pe care le mentioneaza in recenziile publicate in mediul online. Personalul este amabil, competent, bine pregatit si atent la detalii, asigurand o atmosfera primitoare. Multumita aparaturilor performante pe care le au la dispozitie, medicii stabilesc diagnosticari corecte, urmate de tratamente corespunzatoare.

3. Centrul Terra Aster

Centrul medical Terra Aster a fost infiintat in anul 1996 si vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu o gama larga de servicii medicale de inalta calitate. In cadrul clinicii, pacientii pot beneficia de expertiza specialistilor prin intermediul consultatiilor, analizelor medicale sau investigatiilor ecografice si radiologice. In cadrul cabinetului de urologie la care isi desfasoara activitatea medicul primar dr. Tudor Hodor puteti accesa servicii specilizate: consultatie si ecografie. La nevoie, in vederea stabilirii diagnosticului si a planului de tratament adecvat, acesta va poate indruma catre realizarea unor analize medicale precum sumarul de urina si urocultura. 

In acest centru, pretul unui consult urologic este de 250 de lei, iar daca acesta este insotit si de investigatia ecografica, pretul ajunge la 350 de lei. 

Atmosfera primitoare, comunicarea excelenta cu personalul medical si cel administrativ, dar si orientarea catre satisfacerea nevoilor pacientilor, sunt doar cateva din aspectele apreciate de catre pacientii care au trecut preagul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Terra Aster
Vezi Pareri

4. Clinimed

Clinimed este o alta unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Alba Iulia la care iti recomandam sa mergi pentru a beneficia de o consultatie de urologie la standarde ridicate. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1994 din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care sa primeasca ajutor de specialitate din partea unor medici bine pregatiti. Departamentul de urologie este reprezentat de dr. Gheorghe Lucian Prodan, medic primar, care are competente in ecografie generala, tratament minim invaziv al litiazei reno-uretrale, uro-ginecologie si oncologie urologica. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca si a participat la multiple cursuri postuniversitare de perfectionare a abilitatilor medicale. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, ecografie reno-vezicala, ecografie testiculara, tratramentul plagilor post operatorii/suprimat fire sutura, montat/suprimat sonda uretro-vezicala si tratament fimoza.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 200 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile pe care le ofera, dar si pentru buna pregatire a medicilor, avand capacitatea de a gestiona cu succes toate situatiile, indiferent cat de complicate ar fi. Amabilitatea, profesionalismul si empatia sunt doar cateva dintre calitatile personalului medical si auxiliar, asigurand pacientilor o atmosfera primitoare si servicii de calitate. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic urolog in Alba Iulia care stie exact ce tactici si metode sa aplice pentru a identifica problema de care suferi, dar si pentru a-ti recomanda solutii personalizate pentru o vindecare corecta? Atunci ia in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat anterior si solicita cu incredere ajutorul unui expert.