Urologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simti in mod constant o presiune la nivelul aparatului urinar si vrei sa schimbi acest lucru, fapt ce te-a determinat sa apelezi la ajutorul unui medic urolog din Braila? Atunci ai ajuns pe articolul potrivit, pentru ca, mai jos, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frecventate unitati medicale din oras cu aceasta specialitate. Fiecare disconfort pe care il resimti la urinare trebuie sa fie un semn de intrebare si de alerta pentru tine ca ceva nu este tocmai in regula, fiind nevoie de ajutorul unui doctor cu experienta care sa identifice corect cauza, dar sa o si trateze eficient.

Daca locuiesti in Braila si nu stii deocamdata la ce unitate medicala sa apelezi pentru a beneficia de o consultatie la un urolog bun, iti recomandam sa citesti pana la final si sa descoperi care sunt optiunile pe care ti le-am pregatit. Afla, de asemenea, care sunt si preturile aplicate, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii specialisti.

Cat costa o consultatie de urologie in Braila?

Nu esti sigur care este pretul pentru o consultatie de urologie in Braila si ai vrea sa bifezi si aceasta informatie esentiala inainte de a te prezenta la cabinet? Din fericire, pentru ca vrem ca acest articol sa iti ofere toate detaliile de care ai nevoie, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate preturile aplicate, dar si cu denumirile clinicilor. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Diagnostic corect
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Solutii personalizate
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Centrul Grivita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament adecvat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de urologie in Braila?

Cine nu isi doreste sa se bucure de servicii ireprosabile si de o consultatie de urologie in Braila la standarde ridicate? Pentru ca acest lucru sa se indeplineasca, este foarte important ca medicul la care apelezi sa aiba o experienta vasta in domeniu. Citeste in continuare si afla cat de experimentati sunt medicii urologi pe care ti-i prezentam, dar si cat de bine echipate sunt clinicile:

1. Centrul Medical Mateus

Centrul Medical Mateus este unitate medicala multidisciplinara din Braila care asigura si servicii de urologie pentru pacientii care se confrunta cu probleme urinare. Colectivul da dovada de o buna pregatire si empatie in activitatea desfasurata. In departamentul de urologie isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Ion Virgiliu Tureac, medic primar, competente in ultrasonografie generala, uroginecologie, litotritie extracorporala si dr. Mihai Pavalean, medic specialist, asistent universitar si doctorand. Printre serviciile pe care le desfasoara sunt amintite si: consultatii de specialitate, ecografie scrotala, interpretare analize, frenoplastie, circumcizie, second opinion, montare/ inlocuire sondaj uretrovezival, vasectomie bilaterala, inlocuire cistostomie / nefrostomie. Multumita tehnologiilor de ultima generatie, serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile, iar investigatiile precise.

Pretul pentru o consultatie de urologie porneste de la 150 lei si ajunge la 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara a fi multumiti per total de serviciile de care au beneficiat. Diagnosticul stabilit este cel corect, multumita echipamentelor performante folosite in cadrul investigatiilor, iar solutiile sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte. De asemenea, echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mateus
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Grivita

Centrul Medical Grivita este o alta unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Braila care asigura servicii de urologie la standarde ridicate. Acest departamente este reprezentat de dr. Ion Virgiliu Tureac, medic primar urolog, competent in ecografie generala si uroginecologie (probleme de incontinenta urinara la femei si statica pelvina). Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale, toate investigatiile si consultatiile de specialitate sunt efectuate cu precizie, iar rezultatele obtinute sunt excelente. 

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 200 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, amabilitatea si empatie sunt aspectele cel mai mult apreciate de pacienti cu privire la activitatea medicilor. Colectivul da dovada de o implicare in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile tale. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii 

Cand vine vorba de sanatatea aparatului urinar, nu amana niciodata vizita la medicul urolog din Braila, pentru ca fiecare zi pe care o astepti te poate aduce mai aproape de agravarea situatie. Afectiunile urologice pot pune viata in pericol daca nu sunt tratate si investigate la timp de un medic cu o buna pregatire in domeniu. Ia in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol si alege sa iti prioritizezi sanatatea.