Meniu

Urologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele de durere, usturime la urinare sau problemele aparatului reproducator la barbati nu trebuie ignorate si sunt motive intemeiate sa mergi la un specialist competent, la un cabinet de urologie din Brasov. Poti accesa serviciile acestuia la una dintre clinicile de top din oras, dotate cu aparatura performanta, in care lucreaza medici bine pregatiti.

Pentru ca o cercetare a pietei medicale private consuma timp si energie, articolul de fata a fost redactat pentru a-ti servi drept ghid de orientare la identificarea unui medic urolog bun in Brasov.

Cat costa o consultatie de urologie in Brasov?

Cand te hotarasti sa mergi la medic, te pregatesti fizic, psihic, dar si financiar, mai ales daca mergi in mediul sanitar privat, de aceea ai vrea sa stii cat costa o consultatie de urologie in Brasov. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Clinica Medivers
230 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Clinica moderna
 • Dotari bune cu echipamente de investigatii si tratament
 • Medici profesionisti, competenti si bine pregatiti
 • Personal dedicat si amabil
 • Interior curat si primitor
RMN Diagnostica
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Comportament lipsit de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
S. Sf. Constantin
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Servicii calitative
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Servicii calitative
 • Timp de asteptare mare
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de urologie in Brasov

Iti doresti intotdeauna sa ai acces la cele mai calitative servicii atunci cand este vorba despre sanatatea ta, aspect perfect valabil si pentru o consultatie de urologie in Brasov. Ai vrea sa fii ascultat/-a atunci cand iti prezinti simptomele, examinat/-a amanuntit, sa ti se intocmeasca un diagnostic corect si sa ti se prescrie tratamentul adecvat. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru nevoile tale medicale si pentru exigentele expuse anterior, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale unitatilor medicale din top, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanuntele necesare, pentru ca tu sa iti poti face propria parere, indiferent de ordinea din clasamentul urmator.

1. Clinica Promed

La cabinetul de urologie de la Clinica Promed din Brasov, pacientii pot beneficia de consultatii, ecografie urologica, biopsie de prostata si cistoscopie. Serviciile pot fi accesate si in regim gratuit sau compensat, cu bilet de trimitere de la medicului de familie, in baza contractului de colaborare al centrului medical, cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Brasov. Te vei adresa unuia dintre cei doi medici: dr. Adrian Aldea, medic specialist urolog, membru al Asociatiei Romane de Urologie si al Asociatiei Europene de Urologie, si dr. Valentin Vilcea, medic specialist urolog. Centrul medical Promed din Brasov functioneaza in regim de policlinica, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, analize si investigatii ecografice.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de urologie, clinica percepe suma de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara ca au gasit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Clinica Medivers

Clinica Medivers din Brasov ofera pacientilor servicii de urologie, una dintre cele 12 specialitati medicale puse la dispozitia locuitorilor din judet. Acestia pot solicita consultatii de urologie, cistoscopie cu anestezie, cateterism uretro-vezical, ecografie urologica, dilatatii strictura uretrale, extragere fire sutura, instilatii intravezicale, interpretare analize, lavaj vezical, incizie dorsala preput, punctie – biopsie prostatica, punctie/aspiratie hidrocel, schimbare nefrostomie, schimbare tub cistostomie, circumcizie cu anestezie locala, frenotomie cu anestezie locala. Poti conta aici pe experienta si pregatirea a doi medici: dr. Adrian Branza, medic specialist urolog, si dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog, avand competente in ecografie aparat urinar, litotritie extracorporeala, endoscopie aparat urinar superior si inferior, radiologie interventionala aparat urinar. 

Lista de preturi pentru servicii poate fi vizualizata pe site-ul web. Pentru o consultatie la un medic urolog din Brasov de la aceasta clinica vei plati 230 sau 250 de lei, in functie de specialistul care te va examina.

Pacientii se declara incantati de prestatiile centrului Medivers si apreciaza ca serviciile sunt de calitate, clinica este moderna si bine dotata cu echipamente de investigatii si tratament, ca medicii sunt profesionisti, competenti si bine pregatiti, personalul este dedicat si amabil, iar interiorul este curat si primitor.

3. RMN Diagnostica

Clinica RMN Diagnostica Brasov este specializata in imagistica medicala, dar dispune si de cabinete medicale de specialitate in peste 30 de specializari medicale, intre care si urologie, departament in care vei gasi nu mai putin de cinci specialisti dedicati profesiei, doi dintre ei – in contract cu C.A.S. Serviciile de urologie includ consultatii, ecografie reno-vezicala, administrare vaccin, control, montare sonda urinara, instilatie vezicala – manopera + kit. RMN Diagnostica este o retea medicala privata, cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care se regasesc cabinete in 40 de ramuri medicale si investigatii performante de imagistica, RMN, CT, osteodensitometrie si ecografie.

Preturile practicate de clinicile din structura retelei sunt publicate pe site-ul web. O consultatie de urologie te va costa aici 270 de lei.

Parerile pacientilor clinicii din Brasov sunt impartite, referitor la experienta inregistrata la RMN Diagnostica. Printre aspectele pozitive consemnate, sunt amintite calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care acestia au dat explicatii legate de diagnostic. Totodata, se apreciaza posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Printre aspectele care ar trebui imbunatatite din activitatea clinicii, pacientii numara comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor.

4. Spitalul Sf. Constantin

Serviciile disponibile la cabinetul de urologie din ambulatoriul Spitalului Sfantul Constantin din Brasov includ: consultatie, ecografie urologica, control, cateterism uretro-vezical (montare + sonda), instilatii intravezicale, uroglowmetrie, lavaj vezical, dilatatii stricturi uretrale, masaj prostatic, interpretare analize, schimbare tub cistostomie, schimbare nefrostomie, schimbare sonda urinara, punctie, aspiratie hidrocel, punctie – biopsie prostatica, cistoscopie, urocistografie, extragere fire sutura, reperaj ecografic pentru punctie, precum si servicii avansate de urologie robotica. O echipa formata din 11 medici urologi, dintre care trei specializati in urologie robotica deserveste sectia de urologie. Spitalul Sfantul Constantin a fost inaugurat in martie 2011 si dispune din anul 2019 de un sediu nou, cu saloane pentru spitalizarea continua, un centru de imagistica medicala dotat cu echipamente de ultima generatie, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, un ambulatoriu cu multiple specializari si o sectie de terapie intensiva.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al spitalului si includ costurile serviciilor nedecontate de CAS. Consultatia de urologie are pretul de 230 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor fata de prestatiile spitalului si policlinicii variaza in functie de experienta avuta in cadrul cabinetului caruia s-au adresat. Multe dintre persoanele care si- au impartisit parerile in recenziile din mediul online considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti si de tratamente eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi ameliorate si pe care le remarca pacientii nemultumiti. Acestia reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

5. Clinica Polimed Dacia

La cabinetul de urologie al Clinicii Polimed Dacia, dr. Sorin Lupu, medic primar urolog, acorda consultatii de specialitate, consultatii de control, efectueaza tratamente de specialitate, ecografie urologica si cistoscopie. Centrul medical din Brasov a luat fiinta in anul 2012 si dispune azi de un laborator de imagistica medicala (CT, RMN, mamografie, ecografie), un ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, spitalizare de zi si laborator de explorari functionale.

Tariful pentru o consultatie la medicul urolog din Brasov in cadrul clinicii este de 200 de lei.

O buna parte dintre opiniile pacientilor, expimate in recenzii, sunt pozitive in ceea ce priveste prestatiile clinicii. Se consemneaza aspecte precum: servicii de calitate, personal medical competent, bland si empatic, interior curat, modern si primitor. Pe de alta parte, sunt si multe persoane care sustin ca timpul de asteptare este mare, receptionerele se adreseaza neprofesionist catre pacienti, iar consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere se programeaza greu.

Concluzii

In caz de simptome neplacute la urinare, durere, disfunctii sexuale la barbati, accesarea serviciilor de urologie in Brasov este esentiala pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar sau reproducator masculin si pentru tratarea afectiunilor legate de acestea. Cu o oferta variata, clinicile din oras pun la dispozitia pacientilor experienta si expertiza medicilor specializati in domeniu.

Asa cum probabil ai constatat din lectura articolului pe care tocmai l-ai terminat de citit, Brasovul poate fi considerat un centru de referinta in urologie, dispunand de servicii avansate de diagnostic si tratament, printre care si urologie robotica.