Meniu

Urologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care ofera servicii de urologie in sector 2? Ei bine, prin parcurgerea articolului de fata vei obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru a te programa la o consultatie la una din numeroasele centre care te pot ajuta in acest sens. 

In timpul primei intalniri, misiunea urologului din sector 2 este de a se familiariza pe cat posibil cu starea ta de sanatate. Pe urma, in functie de particularitatile cazului tau, o echipa bine pregatita si cu experienta in domeniu iti va putea oferi solutii eficiente sub forma de tratamente personalizate. In cazul in care informatiile obtinute in timpul consultatiei initiale sunt insuficiente, medicii iti vor recomanda efectuarea unor investigatii suplimentare. 

Cat costa o consultatie de urologie in sector 2? 

Inainte de a te programa la o clinica pentru o consultatie de urologie in sectorul 2 al capitalei, ideal este sa te interesezi cu privire la tarifele practicate de medicii din oras. Exista optiuni accesibile, la care poate apela oricine, indiferent de situatia financiara cu care se confrunta la momentul respectiv. Consulta tabelul urmator pentru mai multe detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Nita
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Activitate publicistica
Donna Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de analize propriu
 • Laborator de imagistica
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Gema Clinic
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Tratament personalizat
Clinica Max
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Diverse promotii
 • Locuri de parcare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Centrul Hipocrat
310 Ron
 • Pret Consultatie 310 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Laborator de analize
 • Programarile nu sunt respectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care se efectueaza servicii de urologie in sector 2

In randurile de mai jos sunt prezentate mai multe clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici cu experienta in domeniul urologiei in sector 2. Tine cont de modul in care acestia isi practica meseria, astfel incat sa te programezi la clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine. In descrierile urmatoare sunt prezentate si opiniile celor care au beneficiat deja de servicii: 

1. Dr. Gheorghe Nita 

Dr. Gheorghe Nita este medic primar in urologie, care isi practica meseria in cadrul Centrului Medicover din Bucuresti, sector 2. Pe parcursul carierei sale profesionale a efectuat peste 900 de interventii urologice, acumuland o ampla experienta in domeniu. Ariile sale de expertiza includ ureteroscopia flexibila pentru litiaza reno-ureterala, vaporizarea cu laser verde a adenomului de prostata, punctia prostatica ghidata prin fuziune RMN sau ecografie transrectala etc. Dr. Gheorghe Nita foloseste tehnologie de ultima generatie pentru efectuarea interventiilor chirurgicale, precum robotul Da Vinci Xi, cunoscut pentru performanta sa la cele mai inalte standarde din Europa. De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a solicita in mod gratuit a doua opinie medicala. Programarile se pot face prin completarea formularului online sau printr-un apel telefonic. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 500 de lei.

Mai multi pacienti il recomanda pe Dr. Gheorghe Nita pentru profesionalismul de care da dovada de fiecare data. Exista persoane care apeleaza la serviciile sale de ani de zile, tocmai pentru ca interventiile efectuate dau rezultate. Recuperarea dupa interventia efectuata prin sistemul Da Vinci Xi este rapida, iar rata complicatiilor scade in mod considerabil. In plus, medicul se afla la dispozitia pacientilor in perioada post-operatorie, pentru a oferi informatii si indicatii. Totodata, tarifele practicate sunt mai mari ca la alte clinici din sector.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gheorghe Nita
Vezi Pareri

2. Donna Medical Center 

Lista continua cu Donna Medical Center, unde isi desfasoara activitatea doi medici urologi din sectorul 2: Dr. Justin Aurelian, medic primar si doctor in stiinte medicale si Dr. Costin Petcu, medic specialist. Cu privire la modul in care decurge o consultatie de specialitate, medicul efectueaza mai intai de toate anamneza, urmata de examenul fizic. Exista situatii in care informatiile obtinute nu sunt suficiente, asa ca pacientilor le este recomanda efectuarea unor analize de sange si investigatii imagistice. Din fericire, centrul dispune de laborator de analize propriu si de echipament pentru efectuarea investigatiilor complexe. Persoanele interesate pot beneficia de expertiza unui urolog fie miercurea intre orele 15 si 18, fie vinerea intre 15 si 19. De asemenea, exista posibilitatea programarii in regim de urgenta, caz in care se percepe o taxa. 

O consultatie de urologie costa 250 de lei. 

Personalul de la Donna Medical Center este apreciat de mai multi pacienti pentru amabilitatea si rabdarea de care da dovada. Cu privire la atmosfera de la centru, aceasta este una placuta si primitoare, in care oamenii se pot relaxa in voie. Au existat si situatii in care rezultatele analizelor efectuate au fost trimise cu intarziere. 

3. Gema Clinic 

Un alt centru in cadrul caruia exista o echipa formata din mai multi medici primari si specialisti in domeniul urologiei este Gema Clinic din sectorul 2. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile de specialitate, uroflowmetria, ecografia aparatului urinar, ecografia transrectala, cistoscopia, examenul anatomo-patologic etc. De efectuarea tuturor acestora se ocupa medici cu experienta in domeniu, precum Conf. Univ. Dr. Dragos Georgescu, Dr. Razvan Multescu, Dr. Florin Stanescu, Dr. Cristian Moldoveanu, Dr. Marius Bragaru si Dr. Valentin Iordache. Efortul lor este sustinut de aparatura de inalta performanta din dotarea clinicii. Programarile se pot face la telefon, prin E-mail, sau prin completarea formularului disponibil pe site-ul clinicii. 

Consultul de urologie costa 290 de lei.

In opinia mai multor pacienti, trasatura care iese cel mai bine in evidenta la activitatea personalului de la Gema Clinic este profesionalismul. Medicii se implica in totalitate, astfel incat solutiile pe care le propun sa fie cat mai utile. Au existat si cateva cazuri in care pacientii s-au confruntat cu situatii neplacute, in ceea ce priveste personalul de la receptie. 

4. Clinica Max 

Clinica Max pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de specialitati medicale, de la cardiologie si chirurgie generala, la urologie, toate acestea in sectorul 2 al capitalei. Din departamentul de urologie fac parte medici primari si specialisti precum Conf. Univ. Dr. Dumitru Cristinel Badiu, Dr. Radu Tomosoiu, Dr. Vakalidis Konstantinos si Dr. Mihai Stan. Serviciile oferite de clinica includ consultatiile de specialitate, ecografiile reno-vezico-prostatice, montarea sau schimbarea sondelor uretro-vezicale, cistostomia minima percutanata, eliberarea a diverse acte medicale etc. De asemenea, consultatiile de specialitate pot fi decontate prin intermediul biletului de trimitere, datorita contractului pe care clinica il are cu CAS.

Pretul consultatiei de urologie este de 300 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta in cadrul Clinicii Max au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, datorita amabilitatii sale. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este prezenta locurilor de parcare in fata clinicii si in zonele din apropiere. Din pacate, personalul de la receptie este slab pregatit, iar lipsa de comunicare a dus la mai multe neintelegeri.

5. Centrul Hipocrat  

Lista se incheie cu Centrul Hipocrat, care si-a inceput activitatea inca din anul 1996, din dorinta de a le oferi oamenilor o gama variata de servicii, inclusiv pe partea de urologie in sector 2. In afara de consultatia si controlul de specialitate, la centru se mai pot efectua ecografii ale aparatului genital, urinar sau uro-genital, montarea si indepartarea sondei urinare, instilatii intravezicale etc. De efectuarea serviciilor se ocupa Dr. Alexandru Aungurenci, medic primar in urologie, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. In ceea ce priveste programul medicului, acesta este prezent la cabinet lunea intre orele 15 si 19. Fiind vorba de un program restrans, persoanele interesate trebuie sa-si faca din timp programare, fie la telefon, fie prin completarea unui formular online. 

Pentru consultul initial efectuat de un medic primar, pretul este de 310 de lei. 

Mai multe persoane au trecut pragul Centrului Hipocrat pe parcursul activitatii sale si au apreciat amabilitatea personalului medical, eficienta tratamentelor si atmosfera placuta. In acelasi timp, pacientii au atras atentia asupra aspectelor mai putin placute legate de activitatea centrului, precum programarile care nu sunt respectate si personalul nepregatit de la receptie. 

Concluzii

Prin urmare, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unui urolog in sector 2 este sa te programezi la una din cele cinci clinici de mai sus. In cazul in care informatiile obtinute nu sunt cele la care te asteptai, poti oricand sa soliciti o a doua opinie la o alta clinica din oras!