Meniu

Urologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prostata, infectiile urinare, pietrele la rinichi si blocajul renal sunt cele mai comune cauze pentru care un pacient alege sa mearga la un cabinet de urologie in Sectorul 6. Fiecare dintre afectiunile experimentate anterior trebuie sa fie atent verificate de un medic specialist, acesta fiind singura persoana in masura sa stabileasca un diagnostic corect si un tratament adecvat. Daca si tu te confrunti cu una dintre aceste probleme sau suspectezi ca ai putea sa le ai, cel mai bine ar fi sa te prezinti la cabinetul medicului urolog pentru efectuarea investigatiilor necesare. Fiecare durere sau disconfort la urinare ar trebui sa iti dea de gandit ca ceva nu este tocmai in regula.

Capitala este recunoscuta pentru multiplele sale unitati medicale care asigura servicii de inalta calitate pentru toti pacientii indiferent de problemele cu care se confrunta, oricine avand sansa de a gasi un cabinet specializat in urologie in Sectorul 6.  Citeste mai departe si descopera care sunt unitatile pe care ti le recomandam.

Cat costa o consultatie de urologie in Sectorul 6?

Pentru ca vrem sa iti simplificam procesul de informare, ti-am pregatit mai jos un tabel in care sunt trecute toate preturile aplicate pentru o consultatie de urologie in Sectorul 6. Descopera care sunt unitatile medicale pe care le consideram a fi deosebite si fa-ti o programare in cel mai scurt timp posibil pentru a ajunge cat mai curand pe mainile unui specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Medici competenti
 • Atmosfera primitoare
Romgermed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare precisa
 • Tratamente adaptate
 • Medici bine pregatiti
 • Nerespectarea programarilor
Life Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Atmosfera placuta
 • Act medical personalizat
 • Interventii chirurgicale precise
 • Rezultate excelente
 • Personal competent
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Centrul Brancusi
165 Ron
 • Pret Consultatie 165 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi moderne
 • Personal bine pregatit
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici de urologie in Sectorul 6 la care poti merge

Te confrunti de ceva timp cu anumite dureri in momentul urinarii, iar cautarile de pe internet indica prezenta celei mai severe boli, motiv pentru care ai luat hotararea de a merge la un medic urolog din Sectorul 6? Este adevarat ca multe persoane, inainte sa ceara o parere din partea unui specialist, se arunca in neantul rezultatelor afisate de motoarele de cautare, ajungand sa se autodiagnosticheze cu cele mai cumplite boli. Iata care sunt clinicile pe care ti le recomandam pentru a primi un diagnostic corect:

1. Medicover

Clinica The Bridge Medicover este amplasata in Sectorul 6 si asigura o activitate multidisciplinara tuturor pacientilor, in cadrul acesteia fiind incluse si serviciile de urologie. Echipa este formata din medici dedicati si implicati, printre acestia numarandu-se si: dr. Emanuel Boris Alexandrescu, competent in ultrasonografie generala si litotritie extracorporala, dr. Bogdan Gusanu, medici primari in urologie si dr. Andrei Orezanu, medic specialist in urologie. Pentru ca au urmat studii de universitati de renume si au participat la diverse conferinte, cursuri si congrese atat din tara, cat si din strainatate, toate serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Ajutati de aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt excelente, pacientul bucurandu-se de o vindecare sigura. 

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 250 lei la medicul primar si 200 lei la medicul specialist.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei unitati medicale se declara a fi multumiti de serviciile, interventiile si investigatiile de care au beneficiat. Diagnosticarea este precisa, multumita aparaturilor de ultima generatie, tratamentul aplicat este personalizat in functie de gravitatea patologiei, iar rezultatele sunt excelente. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Romgermed

Romgermed este o alta unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 6 care cuprinde si specialitatea de urologie. Colectivul care face parte din acest departament este compus din medici primari si specialisti cu o experienta vasta in domeniu, care prioritizeaza un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Acestia au competenta de a trata urmatoarele: tulburari genitourinare, infectii urinare, hiperplazie benigna, tumori maligne renale, vezicale si prostatice etc. Tratamentele chirurgicale sunt desfasurate cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 250 lei.

In cele peste noua sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea pentru serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, diagnosticarea este precisa, iar tratamentele puse in aplicare sunt atent adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

3. Clinica Life Med

Clinica Life Med este o alta unitate multidisciplinara din Sectorul 6 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de urologie la standarde ridicate. Acest departament este reprezentat de un medic bine pregatit, dr. Bogdan Sandu, medic specialist, care a participatla diverse cursuri de perfectionare, dar si la congrese si conferinte desfasurate in domeniul sau de referinta. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, decalotare completa, dilatatie structura uretrala, ecografie, excizie condiloame, injectie intrapeniana, montare sonda urinara, tratament intravenos, circumcizie, cistostomie minima suprapubiana, uroflowmetrie etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile clinicii Life Med s-au declarat multumiti de prestatia medicilor. Acestia asigura o atmosfera placuta si un act medical adaptat in functie de fiecare pacient in parte, diagnosticarea este precisa, iar interventiile chirurgicale sunt desfasurate cu maiestrie. Astfel, rezultatele de care pacientii se bucura sunt multumitoare. Cu toate acestea, pacientilor le este dificil sa stabileasca o legatura telefonica cu personalul de la receptie.

4. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi se regaseste tot in Sectorul 6 si asigura consultatii de urologie la o calitate superioara pentru toti pacientii care se confrunta cu afectiuni ale aparatului urinar. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Marin Bloju, medic specialist, care are o buna pregatire in domeniu. In competenta sa intra desfasurarea urmatoarelor servicii medicale: consultatie de specialitate, cistoscopie cu anestezie locala, schimbare SUV, extragere SUV, ecografie tract urinar, instilatie, dilatatie, schimbare cistostomie etc. Toate acestea sunt desfasurate cu profesionalism multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii.

Pretul aplicat pentru o consultatie de urologie este de 165 lei.

In cele peste trei sute de recenzii, pacientii se declara per total a fi multumiti de investigatiile si interventiile medicale desfasurate in cadrul centrului medical Brancusi. Pentru ca unitata medicala multidisciplinara este echipata cu aparaturi moderne, atunci si diagnosticarea decurge ireprosabil, procedura care este urmata de aplicarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Daca te-ai saturat sa iti dai cu presupusul si vrei sa ai parte de parerea unui medic urolog din Sectorul 6 pentru a afla un diagnostic corect, te invitam sa tii cont de unitatile medicale amintite mai sus. In cadrul acestor institutii isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta si cu o buna pregatire, care au competenta de a stabili o solutie eficienta de tratament pentru fiecare pacient in parte.