Meniu

Urologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sa mergi la o clinica de urologie din Craiova unde sa fii corect consultat de un medic de specialitate? Poate te confrunti cu o afectiune care se afla in stadiul incipient sau care este peste competentele unui medic de familie, situatie in care cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un medic specialist. Stiai ca se recomanda sa faci un control urologic anual chiar daca nu te confrunti cu niciun simptom? Multe dintre afectiuni se dezvolta tacut, provocand durere doar cand sunt foarte avansate. Evita sa ajungi in astfel de situatii si asigura-te ca ai grija mereu de sanatatea ta fiind prezent la toate controalele de rutina, printre care se numara si cele de urologie indiferent ca esti femeie sau barbat.

Locuitorii din Craiova au sansa de a apela la ajutorul multor clinici de specialitate, unde vor primi ingrijirile medicale necesare in functie de problemele cu care se confrunta. Asigura-te ca beneficiezi si tu de servicii de calitate si ca apelezi la ajutorul unui medic competent, citind cu atentie toate informatiile prezentate in cele ce urmeaza.

Cat costa o consultatie de urologie in Craiova?

Ai discutat cu medicul de familie si ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de urologie in Craiova pentru a beneficia de un diagnostic corect? Atunci ai grija sa fii la curent cu preturile practicate pentru o consultatie. Iata care sunt acestea, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Uroclinic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Curatenie si amabilitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii corecte
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Dr. Sandulescu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Atentie la detalii
 • Atitudine prietenoasa
 • Politicos si empatic
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare corecta
 • Plan corect de tratament
 • Operatii ireprosabile
 • Rezultate excelente
Urodiamed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
Policlinica Elga
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Seriozitate si implicare
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Ingrijiri medicale necesare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Policlinica M&M
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in urologie in Craiova

Stim ca gandul ca ai putea sa te confrunti cu o afectiune periculoasa in ceea ce priveste sanatatea aparatului urinar este coplesitor, situatie in care cel mai bine este sa fii vazut de un urolog din Craiova cu o experienta bogata in domeniu. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top cinci al celor mai populari si apreciati medici urologi din oras. Iata care sunt acestia, dar si cat de bine pregatiti sunt in desfasurarea unui act medical adaptat in functie de nevoile tale:

1. Uroclinic

Uroclinic este o unitate medicala specializata in urologie in Craiova catre care pacientii isi indreapta atentia atunci cand se confrunta cu diverse afectiuni ale aparatului urinar. Echipa este numeroasa si formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. George Mitroi, conferentiar universitar, dr. Octavian Dragoescu, sef lucrari universitare, dr. Cristian Nedelcuta, dr. Andrei Ioan Drocas, medici primari, care activeaza in interiorul clinicii. Acestei echipe li se alatura si medici colaboratori: dr. Paul Tomescu, conferentiar universitar, dr. Badi Sabin Sorin, dr. Viorel Ciovica, dr. Mihai Enache, medici primari etc. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: circumcizie, amputatie partiala penis, biopsie peniana, vezicala, cateterism uretro-vezical, cistoscopie, consultatie de specialitate, cura chirurgicala a hidrocelului, cura herniei inghinale etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 300 lei.

Curatenia, profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea cu care pacientii cu primiti sunt principalele motive care i-au determinat pe acestia sa lase recenzii pozitive. Atmosfera este primitoare, iar multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt corecte, iar diagnosticarea pacientilor este corecta. De asemenea, tratamentul este atent personalizat in functie de patologiile pacientului, rezultatele obtinute fiind excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Uroclinic
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Sandulescu

Dr. Andrei Sandulescu este medic specialist in urologie in Craiova si este optiunea catre care majoritatea pacientilor isi indreapta atentia multumita serviciilor de calitate. Medicul da dovada de o experienta bogata in domeniu, dobandita in anii de practica, cursuri de specialitate, conferinte si congrese specifice domeniului in care activeaza. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatie de specialitate, montare / inlocuire cateter uretro-vezical, verificarea calibrului uretral, tratamentul plagilor organelor genitale, injectii intracavernoase, instilatii intravezicale, cistoscopie, uretroscopie, montare stent ureteral, extragere corp strain intravezical, cura chirurgicala a fimozei etc. Toate acestea sunt desfasurate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile cabinetului de specialitate.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 250 lei.

Permanent atent, prietenos, politicos, empatic, medicul specialist asigura o atmosfera primitoare pentru toti pacientii. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le are la dispozitie, avand totodata competenta si de a stabili un plan eficient de tratament. Interventiile chirurgicale sunt efectuate cu profesionalism, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

3. Urodiamed

Urodiamed din Craiova a fost infiintat in anul 2005 avand ca scop practicarea de servicii medicale de o calitate ridicata in domeniile: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si urologie. Departamentul este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara dr. Andrei Panus si dr. Catalin Maria, medici primari in urologie, doctori in medicina. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie de specialitate (in care este inclusa si efectuarea ecografiei aparatului urinar / prostatei alaturi de interpretarea rezultatelor), ecografie transrectala, montare sau inlocuire cateter uretro-vezical, dilatatie uretrala, cistostomie suprapubiana, punctie biopsie prostatica cu sau fara ecoghidare, instilatii intravezicale, injectare intracavernoasa. Toate aceste servicii si investigatii medicale sunt efectuate cu ajutorul aparaturilor moderne, care se afla in dotarile unitatii medicale.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul medicilor din cadrul Urodiamed sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat. Datorita echipamentelor performante care se afla in cadrul clinicii, investigatiile sunt precise, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Tot in competenta medicilor intra si elaborarea unui plan eficient de tratament adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. 

4. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o institutie medicala multidisciplinara din Craiova catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui medic urolog cu o buna pregatire in domeniu. Unitatea a fost infiintata in anul 1997 si inca de la inceput si-a propus sa le ofere pacientilor un act medical adaptat in functie de nevoile lor. Departamentul de urologie este reprezentat de doi medici experimentati: dr. Dragos Ciovica, medic primar si dr. Mihai Lucian Stefanescu, medic specialist, competent in ecografie generala, care se afla in relatii contractuale cu CAS. Printre serviciile medicale puse in aplicare se numara si: consultatie initiala, cateterism uretro-vezical, inlocuire cateter urinar, injectare intracavernoasa, punctie hidrocel, dilatatii uretrale, cistoscopie, punctie biopsie prostatica, circumcizie. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Seriozitatea si implicarea maxima sunt doar cateva calitati care descriu perfect activitatea desfasurata de medicii din cadrul policlinicii din Craiova. Pe langa dotarile de ultima generatie, prin intermediul carora diagnosticarea se efectueaza precis, medicii dau dovada si de competenta in momentul stabilirii unui plan de tratament, asigurandu-se ca fiecare pacient va primi ingrijirile medicale necesare in functie de problema cu care se confruna, Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara, din cauza volumului mult prea ridicat de pacienti care frecventeaza unitatea medicala.

5. Policlinica M&M

Policlinica M&M este o alta unitate medicala cu multiple specialitati din Craiova care se adreseaza si pacientilor cu diverse probleme ale aparatului urinar prin serviciile de urologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea doi medici bine pregatiti in domeniu: dr. Mircea Ionut Patrulescu (se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii beneficiind de consultatii gratuite) si dr. Mihaela Prioteasa, medici specialisti. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita amintite si: consultatie de specialitate, consultatie andrologie / sexologie, referate medicale, instilatii intravezicale terapeutice, cateterism uretro-vezical, pansamente, injectie intracavernoasa, dilatatii uretrale, recoltare secretie uretrala.

Pretul aplicat pentru  o consultatie de urologie la aceasta policlinica este de 150 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile de care pacientii au beneficiat sunt de o calitate superioara. Diagnosticarea pacientului este ireprosabila, multumita metodelor eficiente de investigatii, iar tratamentul este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, rezultatele sunt excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Stim ca nu iti este usor sa faci acest pas important si sa mergi la un medic urolog in Craiova, tocmai de aceea in lista de mai sus ti-am prezentat doar medicii competenti si apreciati de pacienti datorita activitatii ireprosabile pe care o desfasoara. Alege sa iti prioritizezi sanatatea si sa nu amani vizita la medic, mai ales daca te confrunti cu anumite simptome care ar putea anunta o afectiune urinara.