Meniu

Urologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandare de la medicul de familie sa mergi la un medic specializat in urologie in Hunedoara sau pur si simplu te ingrijoreaza anumite simptome si vrei sa mergi pe cont propriu la un astfel de cabinet? In acest articol vei face cunostinta cu principalele clinici din oras ce pun la dispozitie consultatii si investigatii urologice in sectorul medical privat.

In cadrul unei consultatii, un urolog din Hunedoara face o anamneza, urmata de examinarea fizica sau de o ecografie de tract urinar, testiculara sau de prostata, dupa caz. La nevoie, urologul poate solicita si investigatii suplimentare, cum ar fi analizele de sange sau urina si un CT sau RMN. Descopera la ce medici buni sa mergi in acest oras pentru verificarea starii de sanatate uro-genitale!

Ce tarife au consultatiile de urologie in Hunedoara?

Consultatiile de urologie au preturi diferite in Hunedoara. In tabelul de mai jos vei regasi cateva tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Echipa de medici tineri si competenti
 • Numeroase specialitati medicale
 • Trei doctori urologi
 • Ecografii de vezica, de prostata, abdominale
 • Servicii de urologie pentru copii si adulti
Clinica Tarbus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic urolog cu o vasta experienta
 • Ecografii urologice
 • Prelevari biopsie din tesut prostatic
 • Diverse manevre urologice
 • O buna comunicare medic-pacient
 • Numeroase cabinete medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private care ofera servicii de urologie in Hunedoara

Dupa cum am amintit deja, sunt doua clinici in Hunedoara in care isi desfasoara activitatea medici specializati in urologie. Iata cateva informatii utile despre aceste unitati medicale si despre specialisti!

1. CarollMed

O prima optiune in materie de urologie in Hunedoara este CarollMed, o clinica infiintata in anul 2016. Sunt trei medici  urologi care ofera consultatii in aceasta clinica: dr. Stefan Negoita, medic primar, dr. Andrei Tomuta si dr. Gheorghe Sbarna. Serviciile  din cabinetul de urologie se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, iar in cadrul consultatiilor se pot efectua si ecografii abdominale, de vezica urinara si de prostata. De asemenea, medicii urologi intervin si in caz de: veruci peniene, recoltare de secretie uretrala, dilatatie strictura uretrala, montare de sonda vezicala, sau suprimare fire de sutura.  Pe langa cabinetul de urologie, in incinta clinicii mai functioneaza si alte specialitati, printre care: cardiologie, endocrinologie, medicina interna, neurologie, gastroenterologie.

Pretul consultatiei urologice este de 170 de lei.

Opiniile pacientilor exprima apreciere la adresa medicilor de la CarollMed, fiind subliniate calitati precum: profesionalism, amabilitate, empatie. Mai sunt mentionate in recenzii conditiile bune din clinica, varietatea specialitatilor medicale si aparatura medicala de ultima generatie. Unele persoane sunt insa nemultumite ca nu exista locuri de parcare sau ca unele consultatii se deruleaza extrem de rapid.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Clinica Tarbus Medical

Dr. Stefan Negoita, urolog, poate fi gasit si la Clinica Tarbus Medical din Hunedoara. Medicul face parte si din echipa de medici a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara”, unde activeaza ca medic primar urologie. In aceasta clinica privata, serviciile pe care le asigura sunt: consultatii pentru afectiunile aparatului urinar si ale celui genital masculin, ecografii, prelevare biopsie tesut prostatic, recoltari de secretii uretrale, dilatatie strictura uretrala, montare sau schimbare de sonda urinara. Dr. Negoita a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, studiind inclusiv la Institutul de Urologie si Transplant Renal din acelasi oras. Clinica Tarbus Medical a fost deschisa in anul 2019 si cuprinde numeroase servicii medicale, organizate in numeroase sectii.

Tariful unei consultatii la acest medic urolog din Hunedoara este de 150 de lei.

Hunedorenii au catalogat serviciile oferite de Tarbus Medical intr-un mod pozitiv, subliniind ca medicii sunt foarte bine pregatiti, comunica deschis si amabil cu pacientii, oferindu-le informatii si sfaturi utile pentru protejarea sanatatii sau recuperarea acesteia. Este punctat insa si faptul ca aceasta clinica nu pune la dispozitie conditii de baza pentru persoanele cu dizabilitati, lipsind rampele speciale sau balustrade la scarile interioare.

Concluziile noastre

Poti programa o consultatie la urologie in Hunedoara in oricare dintre aceste doua clinici. Medicii urologi au o experienta solida in acest domeniu si dispun de echipamente moderne, cum sunt aparatele ecograf de ultima generatie, prin intermediul carora se pot vizualiza: rinichii, vezica urinara sau prostata. Astfel, vei avea certitudinea ca atat diagnosticul, cat si tratamentul pe care il primesti sunt corecte si ai parte de cea mai buna ingrijire.